Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Harikaaa. 🧿🧿🧿💙💙💙 Muhteşem incelmişsin. Ne kadar zamanda oldu bu değişim canım?
Dönem dönem diyelim canım doğumdan sonra bir 5 kilo verdim ama süt azalması olduğu için bir yıl bekledim sonra 5 kilo daha verdim sonra yine durdum sigarayı bıraktım derken bu yaz tamamen vermeye karar verdim marttan beri hızlı bir şekilde veriyorum sizlerinde sayasinde 🤗

Teşekkür ederim canım 🌺
Ya bana bir akıl verin nasil etkin kilo veririm
Haftada yaklaşık 1 kilo verebilsem motivasyonum düşmeyecek
Sıkıldım kendini sık sık sonuc 400 g
Aksam yemeklerini gec yiyorsun hatirladigim kadariyla
En gec 6 da olacak sekilde yesen ,aksamdan sonra ara ogun yapmasan
Az da sporu artirsan gider bence

Kolay gelsin canim 💙

Bacaklarim kalin azicik :))
Bacaklar en zor giden yer göbekten bile biliyormusun benim altı incede us tarafları hala kalın bana göre de bu yüzden yürüyüşü artırmak lazım günlük 10 bin zaten bizim günlük adimlarimiz vücut onu spor diye algılamıyor hergun yapamasanda haftada üç gün 20 bin adım yapmaya çalış aradaki farkı gör 😉

Dönem dönem diyelim canım doğumdan sonra bir 5 kilo verdim ama süt azalması olduğu için bir yıl bekledim sonra 5 kilo daha verdim sonra yine durdum sigarayı bıraktım derken bu yaz tamamen vermeye karar verdim marttan beri hızlı bir şekilde veriyorum sizlerinde sayasinde 🤗

Bacaklar en zor giden yer göbekten bile biliyormusun benim altı incede us tarafları hala kalın bana göre de bu yüzden yürüyüşü artırmak lazım günlük 10 bin zaten bizim günlük adimlarimiz vücut onu spor diye algılamıyor hergun yapamasanda haftada üç gün 20 bin adım yapmaya çalış aradaki farkı gör 😉
Yaa tembellik yapiyorum yapmasam cok rahat yaparim 20 bini 😭😭😭

Şimdilik 1200 adım ev içi attım ama yok ne 1200 ü çok daha fazla eğil kalk yaptım şimdi diyeceğim anneler çok iyi anlar🤪
Evi süpürdüm koltuk çek halı kaldır ve bomba geliyor çocuk odasına bir girmişim canım çıkarak çıkmışım🤪🤪🤪🤪
O oyuncaklar aman Ya Rabbbbbimmmmmmm 😱😱😱😱😱
Ahh ahh çok iyi anlıyorum seni günde kaç sefer topluyorum ama yok bitmiyorrr🤦‍♀️

Teşekkür ederim canım 🌺
Ya bana bir akıl verin nasil etkin kilo veririm
Haftada yaklaşık 1 kilo verebilsem motivasyonum düşmeyecek
Sıkıldım kendini sık sık sonuc 400 g
Eceboce Karatay diyeti +45 dakika yürüyüşle garanti haftada bir kilo ikinci hafta 500-600 Gr verebilirsin. Belki daha fazla benim metabolizmam yaşa bağlı olarak düşük olduğu halde verebiliyorum.

Back