- 18 Mart 2018
- 30.670
- 121.956
- 598
- 35
Zayıflamak sorun deyil, defalarca istediğim kiloya inip mezun oldum, sonuç? KoruyamadımBende eskiden öyle idim gaza gelir cabuk geçerdi hevesim, ne zamanki aynadaki benden şikayetçi oldum ondan sonra hep zayıflamak için uğraştım. İki günde almış gibi kiloları çok hızlı vermeye çalışıyoruz ,en büyük hatamız bu bence .. insanin istedikten sonra yapamayacağı yok bence, ne kadar istediğinle alakalı gerçekten kafana koyarsan aynadaki senden rahatsız olursan zayiflarsin bence
Kolay gelsin canim :))Şimdilik 1200 adım ev içi attım ama yok ne 1200 ü çok daha fazla eğil kalk yaptım şimdi diyeceğim anneler çok iyi anlar
Evi süpürdüm koltuk çek halı kaldır ve bomba geliyor çocuk odasına bir girmişim canım çıkarak çıkmışım
O oyuncaklar aman Ya Rabbbbbimmmmmmm
Takimlardan uzaklasmamak gerekiyor sanırımZayıflamak sorun deyil, defalarca istediğim kiloya inip mezun oldum, sonuç? Koruyamadım
Çok bilmişlik olarak düşünmezsen bununla ilgili sana nacizane fikir vermek isterimZayıflamak sorun deyil, defalarca istediğim kiloya inip mezun oldum, sonuç? Koruyamadım
Bugün bende bendeki değişimi göstermek istiyorum sizlereTakimlardan uzaklasmamak gerekiyor sanırım
2016 da 75 kiloydum
2018 den beri burdayim 55-58 arasındayim hep
Boy 1.58 :)
Aaa merakla bekliyorumBugün bende bendeki değişimi göstermek istiyorum sizlere
Geliyor o zamanAaa merakla bekliyorum
Aaa merakla bekliyorum
Masallah guzel degisim kac kiloydun fotografda
13.26 da yazmis dun filiz en sonSon 1 saat mi kaldı?
Afiyet olsun canimMerhabalar hanimlar
19 kasim menüsü
Cordelia Zipzip-
Kahvaltı
1 yum omlet
Peynir zeytin domates salatalık
Öğle
Biraz cubuk kraker
Akşam
Tavuk sote
İki avuc patates kızartması
Salata ayran
Su 2 lt
Spor dun saatlerce disaridaydim yurudum durdum
12.00 de çıkıp saat 19.30 da eve donebildim fakat bir şekilde saymamis bileklik
Eki Görüntüle 2955998
Bombalar bundan sonra maşallah patlattim yine diyeti
Bu yüzden sabahtan +1.1 kiloydum
Haftalrdir güya diyet yapiyorum gram gram gidiyor aksam birkac sey yiyorsun hemen 1 kilo + oluyorsun. verirken de sasirtsa ya bizi su beden.bir gecede 1 kilo alan bir beden bir hafta sıkı diyetle en az 1 kilo vermeli degil miydi Allah aşkına ... iste bombalar3 adet gong
1 paket form buskuvi
Biraz peynir
Bir avuc fındık
Minicik cikolata fotosu altta
Eki Görüntüle 2955992
70 canımMasallah guzel degisim kac kiloydun fotografda
Daha fazla görünüyormus ama simdiki halin süper70 canım
Aynen ben de oyleyim.Zayıflamak sorun deyil, defalarca istediğim kiloya inip mezun oldum, sonuç? Koruyamadım
Günaydın kızlar
Günaydın kızlarGünaydın kızlar
Evet bende bugün yatak odasından başladımŞimdilik 1200 adım ev içi attım ama yok ne 1200 ü çok daha fazla eğil kalk yaptım şimdi diyeceğim anneler çok iyi anlar
Evi süpürdüm koltuk çek halı kaldır ve bomba geliyor çocuk odasına bir girmişim canım çıkarak çıkmışım
O oyuncaklar aman Ya Rabbbbbimmmmmmm
Doğum yapmıştım canım onunda şişliği vardı ondandır suanki halim hep olduğum halim dahada zayiftim hatta 50 kiloydum yanlış ilaç sonucu o kiloları aldım Şükür veriyorum artıkDaha fazla görünüyormus ama simdiki halin süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?