- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Sağol ablamAyşe bacım isim değişikliği olmuş... hayırlı olsun .
Sakin kafayla dinlerim canim simdi hic müzik dinleme havasinda degilimÖnceden remiks hiç sevmezdim bikaç aydır onlara sardım güzel oluyormuşbu şarkıda güzel dinle bence
Bende çok seviyorumBikaç aydır favorim arabada bangır bangır dinlemek müthiş oluyor
Uzuldum canimİyi akşamlar.
Bu akşam hiç iyi degilim gözümü açamıyorum. Yemekten sonra baş dönmesi oldu, sonrasında halsizlik, uyku bastirdi. Eşimle akşamüzeri tartıştık telefonda. Evde de pek konuşmuyorum. Sinirimi atamadim ondan oldu kesin. Boyle böyle tüketiyoruz birbirimizi
Huuuu@Filiz16 @Tutaste53 @Li_zigi
Geldiyseniz 3 kez masaya vurunnnn...
.
.
.
Aha Filiz geldi masayı kıracak çok sinirli çok.
Yeni nickin hayırlı olsunSağol ablam
İllaki dinlemisindir türküyü kaptanım başkasından da olsaHic dinlemedim
Afiyet olsun canim cuma olduğu icin birsry demiyoruz yarindan itibaren kaçamak olmasin menundeSabah 10.00 kahvaltı
1 yumurtalı sebzeli omlet
Yeşillik domates
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Ara öğün 13.30 2 yk yoğurt yarım ayva
Ara öğün 16.00 (misafirlikteydim)
Yarım poğaça 1 şekerpare5 kaşık Salata 1 nescafe
Akşam 19.00
1 kepçe çorba 1 dilim ekmek Salata
1.5 lt su
Yok bende bi başlıyorum eşlik etmeye de kendi sesimden korkup susuyomBende çok seviyorumevde bağıra bağıra söylüyorum bide sanırsın sesim billur
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine sağlıktan önemli bir şey yok sorunlar her evde var biraz sakinleştikten sonra konuşup halledersiniz umarım Rabbim önce sağlık sonra evinize huzur versinİyi akşamlar.
Bu akşam hiç iyi degilim gözümü açamıyorum. Yemekten sonra baş dönmesi oldu, sonrasında halsizlik, uyku bastirdi. Eşimle akşamüzeri tartıştık telefonda. Evde de pek konuşmuyorum. Sinirimi atamadim ondan oldu kesin. Boyle böyle tüketiyoruz birbirimizi
Geçmiş olsun canım canını sıktığından başına atmıştırİyi akşamlar.
Kaçıncı kez konusuluyor ama hep ayni hep aynı. İyice bunaldim nefes alamıyorum sanki. Hastalanmaktan korkuyorum artikGeçmiş olsun canım dikkat et kendine sağlıktan önemli bir şey yok sorunlar her evde var biraz sakinleştikten sonra konuşup halledersiniz umarım Rabbim önce sağlık sonra evinize huzur versin
Pek turku dinlemem canim yarin unutmazsam acip dinleyeceğimİllaki dinlemisindir türküyü kaptanım başkasından da olsa
Oyle oldu galiba. Neyse secimler baslayacak sanirimGeçmiş olsun canım canını sıktığından başına atmıştır
Tamam canım. Menü işini hallederim de bu sporu nasıl yapacam bilmiyorumAfiyet olsun canim cuma olduğu icin birsry demiyoruz yarindan itibaren kaçamak olmasin menunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?