Bu cüsseyle bulmam da biraz zorGelince kaçacak delik ararsin
Bu kiloya nasıl çıktığıma öyle kızıyorum kio gazla kendime bişeyler hazırlıyorum.. bi de seviyorum kendime değer vermeyi ondan sanırım
Uğraşabilene helal olsun canım en güzelini yapıyorsunmadamhd aslında malzemeler hazır elinin altında olunca da kolay oluyor yapması..
Ben alışveriş yaparken artık kendime öyle abur cubur yerine sağlıklı şeyler alıyorum.. zaten meyve sebze iyi kötü eve giren şeyler.. dönüşümlü az az kullanıp farklı şeyler yapıyorum
8buçukta seçim yapılacakTakımlar ne oldu
NeLer yedin??
İnşallah beğeniyorsunuzdur tariflerimi çocuklar olduğu için öyle çok dikkatli sunumlar vs yapamıyorum.. sadece sevdiğim tabaklarda yemek bana çok keyif veriyorUğraşabilene helal olsun canım en güzelini yapıyorsunbu şekilde diyet sıkıcı gelmez ve saldırı modunda olmazsın.
Zipor yaptimNe işin var ki sen bekar değilmisin
Ha ha gelince ispiklerim.
Yazmissin bile
Filizin bir gözü burda
20.30 da canimTakımlar ne oldu
Afiyet olsun canim hak ettin bunlari yarından itibaren dengeli beslenmeye devam edersinsabah 11.00
2 yumurta
2 kaşık menemen
5 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Sonrası
5 adet Sarma 4 adet ceviz, 4-5 tane cips 1 kaşık makarna 50 gram tavuk 1 avuç çekirdek
1 adet muz
Günün muhtelif saatlerinde.
5 adet baklava.
7 itibari yemeyi bıraktım.
Hangi gözü sağ mi sol mu?Yazmissin bile
Filizin bir gözü burda
20.30 da canim
Afiyet olsun canim hak ettin bunlari yarından itibaren dengeli beslenmeye devam edersin
E Elif_EylulNorth River @Li_zigi
Geldiyseniz 3 kez masaya vurunnnn...
.
.
.
Aha Filiz geldi masayı kıracak çok sinirli çok.
Ayşe bacım isim değişikliği olmuş... hayırlı olsun .Gideyim de korku filmi bakayım bari hava da karanlık zaten
İyiki bırakmışsın başı iyi sonu kötüye gitmeye başlamışsabah 11.00
2 yumurta
2 kaşık menemen
5 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Sonrası
5 adet Sarma 4 adet ceviz, 4-5 tane cips 1 kaşık makarna 50 gram tavuk 1 avuç çekirdek
1 adet muz
Günün muhtelif saatlerinde.
5 adet baklava.
7 itibari yemeyi bıraktım.
Allah ailesine bağışlasın çok üzüldüm.Yok canım genetik dediler sadece ilk 2 sene sıkıntımız yoktu belirtiler vardı ama bu kadar ağır olacağı tahmin edilemedi şimdi ölüm kalım arası
Ayy yaaa öldüm gülmekten. Karnım ağrıdıE Elif_EylulNorth River @Li_zigi
Geldiyseniz 3 kez masaya vurunnnn...
.
.
.
Aha Filiz geldi masayı kıracak çok sinirli çok.
O zaman sen en iyisi uslu uslu diyetine sadık kalBu cüsseyle bulmam da biraz zor
Okuyor o yüzden nefesi ensende
Okumuyor mu suan , ya olmasa da befesi ensemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?