• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar.
Bu akşam hiç iyi degilim gözümü açamıyorum. Yemekten sonra baş dönmesi oldu, sonrasında halsizlik, uyku bastirdi. Eşimle akşamüzeri tartıştık telefonda. Evde de pek konuşmuyorum. Sinirimi atamadim ondan oldu kesin. Boyle böyle tüketiyoruz birbirimizi
Önceki gün bizde kavgalıydık peşine depremde sallanınca içimden geçti üç günlük dünya yani ne gerek var birbirini bu kadar hırpalamaya 😞

İyi akşamlar.
Bu akşam hiç iyi degilim gözümü açamıyorum. Yemekten sonra baş dönmesi oldu, sonrasında halsizlik, uyku bastirdi. Eşimle akşamüzeri tartıştık telefonda. Evde de pek konuşmuyorum. Sinirimi atamadim ondan oldu kesin. Boyle böyle tüketiyoruz birbirimizi

Oyle oldu galiba. Neyse secimler baslayacak sanirim aypare ackerman aypare ackerman geldinmi
Geçmiş olsun :(
Burdayimm

Önceki gün bizde kavgalıydık peşine depremde sallanınca içimden geçti üç günlük dünya yani ne gerek var birbirini bu kadar hırpalamaya 😞
Bu akşam tam aklimdan birşey geciriyordum. Oncesinde kizima senin baban sopalik falan diyodum, birden keşke biri evire çevire dövse diye geçti. Tam agzimla soyleyecekken kendime geldim tovbe ettim. Yine de Allah basimizdan eksik etmesin sadece Allah akil fikir versin

C _CikiLeta hangimizinki daha güzel oldu acaba :confused:
AD166AA2-C03C-4C8E-B288-E7FF20FDDEC1.jpeg

Bu akşam tam aklimdan birşey geciriyordum. Oncesinde kizima senin baban sopalik falan diyodum, birden keşke biri evire çevire dövse diye geçti. Tam agzimla soyleyecekken kendime geldim tovbe ettim. Yine de Allah basimizdan eksik etmesin sadece Allah akil fikir versin
Rabbim hidayet versin onlara da bize de 😞

Hosgeldin canim💛

Istersen haftaya katil canim zorlanacaksan
Adim atmak onemli
Telefonu ya üzerinde tasiyacaksin aksama kadar
Yani diyet ve menü için katılmayı çok istiyorum kendi.i hazır da hissediyorum ama spor konusu çok zorlayacak beni. Özellikle bugün 😔ama eğer gruba çok zararı olur derseniz katilmayim

Back