- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
O zaman o da senin kendine özgü bir güzelliğin1854 e kadar görünüyor e devlette hepsi ayni köyden arada hic yabanci yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman o da senin kendine özgü bir güzelliğin1854 e kadar görünüyor e devlette hepsi ayni köyden arada hic yabanci yok![]()
Teşekkür ederim canımO zaman o da senin kendine özgü bir güzelliğin![]()
Hoşgeldin canım. Sevindim düzenin oturmasına. Diyete devam o zaman.Selam, ben yine geldim
Biraz düzen oturttuk gibi. Kızım okula alıştı maşallah sorunsuz, hiç ağlamadan atlattık. Biraz koşturmalı geçiyor ama bana da hareket oluyor![]()
İki gündür daha iyi beslenme. Ne yediğimin farkindayim en azindan :)Hoşgeldin canım. Sevindim düzenin oturmasına. Diyete devam o zaman.![]()
Benim dedem 1.90 sarışın mavi gözlü bir adamdı. Yoksa yoksa...Hiç gitmedim kiYunanistan kökenliyiz dedemin dedesi Yunanistandan bizim memleketten geçince o zaman da atlarla mı ne dolaşıyorlar mış tam bilmiyorum yalan olmasın o zaman daha küçükmüş düşmüş birisi alıp sahiplenmiş büyütmüş isminide osman koymuş babam gil hep mavi, yeşil gözlü beyaz tenliler gavur soyundan oldukları çok belli
![]()
Hosgeldin canim yenidenSelam, ben yine geldim
Biraz düzen oturttuk gibi. Kızım okula alıştı maşallah sorunsuz, hiç ağlamadan atlattık. Biraz koşturmalı geçiyor ama bana da hareket oluyor![]()
Aman Allahım olabilir miBenim dedem 1.90 sarışın mavi gözlü bir adamdı. Yoksa yoksa...![]()
Şaka
Bdv ye gitmis
Hosgeldin canimBende katılmak istiyorummmm![]()
Ahaaa ben vallaha ben
Hosgeldin canimSelam, ben yine geldim
Sen kimsinkiBende katılmak istiyorummmm![]()
HosbuldumAhaaa ben vallaha ben
Hosgeldin canim
Sen kimsinki![]()