Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaprisli uye bulamazsin burda canim çünkü cogu üye beni taniyarak ve bilerek burdalarSlm herkes kaptanlarla ilgili birseyler yazmiş. Ben aranizda yeniyim çünkü cuma takimina girdigim gün takimlar kapandi. Ama şunu söyleyebilirimki girdigim takımlarla karşılaştiracak olursam en sıcak en samimi ve motivasyonu yüksek grup buydu. Hić yabancılık çekmedim hemen ısındım ve adapte oldum. Genelde illaki kaprislı ve sivrilen bir üye olur ve huzur bozardı bu grupta herkes samimi ve içten. Oyüzden öncelikle kaptanlara sonrada diger arkadaşlara çok teşekkür ederim. Çünkü benim gibi yeni doğum yapmış evde süt ineği gibi dolaşan bunalımli bir anne için çok değerli.
E Elif_Eylul Cordelia Zipzip-
Çok tatlısın YaSlm herkes kaptanlarla ilgili birseyler yazmiş. Ben aranizda yeniyim çünkü cuma takimina girdigim gün takimlar kapandi. Ama şunu söyleyebilirimki girdigim takımlarla karşılaştiracak olursam en sıcak en samimi ve motivasyonu yüksek grup buydu. Hić yabancılık çekmedim hemen ısındım ve adapte oldum. Genelde illaki kaprislı ve sivrilen bir üye olur ve huzur bozardı bu grupta herkes samimi ve içten. Oyüzden öncelikle kaptanlara sonrada diger arkadaşlara çok teşekkür ederim. Çünkü benim gibi yeni doğum yapmış evde süt ineği gibi dolaşan bunalımli bir anne için çok değerli.
Yaa canim benim cook tesekkur ediyorum iyi ki tanımışım seni bende seni cok seviyorum ❤❤❤❤❤❤Ben anlatamam 3 kelimeyle Zipzip- kelimeler yetmez diyebilirim herseyimi paylastigim insan,dost,arkadas onu çok seviyorum
İyi iyiyi çekermiş misali.... sizler sayesindeKaprisli uye bulamazsin burda canim çünkü cogu üye beni taniyarak ve bilerek burdalar
Uzun zamandir aile gibiyiz insallah böyle devam ederiz
3 tane emoji sec yeter. Kendini en çok benzettiğin.Ayy hic anlatamam ki kendimi
Yok yok sende iyisin yazma dilinden anlaşılıyor kız kötü de lazım bu iyiler hep suistimal edilir yoksaDünyaya iyiler lazım kötüler değil. En iyisini yapıyorlar da ben beceremiyorum malesef . Becerene de Allah kolaylık versin
Kiz o deli deliyi ceker degil miydiİyi iyiyi çekermiş misali.... sizler sayesinde
Tesekkur ederim canimKaptanlarla cok vakit gecirememis olmama ragmen ikisini de cok sevdim. Kendimi burada gayet iyi hissediyorum ve uzun zamandir ilkkez basarabilirim diyorum. Bunu hissettirebilmek insanlara iyi gelebilmek bence kötü insanlarin yapabilecegi seyler degil. Ikinizde cok sevimlo insanlarsiniz... Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canim aksam bu saatlerde mi yiyorsun
Teşekkür ederizKaptanlarla cok vakit gecirememis olmama ragmen ikisini de cok sevdim. Kendimi burada gayet iyi hissediyorum ve uzun zamandir ilkkez basarabilirim diyorum. Bunu hissettirebilmek insanlara iyi gelebilmek bence kötü insanlarin yapabilecegi seyler degil. Ikinizde cok sevimli insanlarsiniz... Zipzip- E Elif_Eylul
Yerim seni o memelerinibenim kızım 2,5 yaşında ilk zamanlarım geldi aklıma güzel ama zor ama geçiyor tadını çıkar canımSlm herkes kaptanlarla ilgili birseyler yazmiş. Ben aranizda yeniyim çünkü cuma takimina girdigim gün takimlar kapandi. Ama şunu söyleyebilirimki girdigim takımlarla karşılaştiracak olursam en sıcak en samimi ve motivasyonu yüksek grup buydu. Hić yabancılık çekmedim hemen ısındım ve adapte oldum. Genelde illaki kaprislı ve sivrilen bir üye olur ve huzur bozardı bu grupta herkes samimi ve içten. Oyüzden öncelikle kaptanlara sonrada diger arkadaşlara çok teşekkür ederim. Çünkü benim gibi yeni doğum yapmış evde süt ineği gibi dolaşan bunalımli bir anne için çok değerli.
neki onlar