- 25 Ağustos 2019
- 61.739
- 116.899
- 698
- 31
Benim de oğlum sagolsungüzellerim hepinizi tebrik ediyorum, teker teker yazamadım tepemde kızım salmadı beni. artılar da toparlanmayacak artılar değil![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de oğlum sagolsungüzellerim hepinizi tebrik ediyorum, teker teker yazamadım tepemde kızım salmadı beni. artılar da toparlanmayacak artılar değil![]()
Kendini hazır hissetmiyorsan zorlama sakın . Bak ben dizimi sakatladim. Ama hafif hafif bölgesel hareketler yap. Ben 1 yıldır dönem dönem egzersiz yapıyorum onun etkisi herhalde bana çok zor gelmedi. Su jo'nun 20 dk si tüm bölgeleri çalıştırıyor ve dans gibi . Çok zorlamıyor. Oradaki 1 yerde çömelme hareketi var onu da az çömelerek yapabilirsin.Bi baktimda ben bunu 1 sefer bile zor yaparim![]()
şuna da 2 saat güldüm çok şekersinKızlar sabah bildirim öncesi 12.750 adım yürüdüm
Aslında daha çok sanıyordum
Sabah kiloma bir baktım 75.5 daha uzun yürüyüp daha çok ter atmam gerekir diye düşündüm
Dün ikindi kabak detoksu ile alakasız beslendim Allah'tan erken kapattim.
2 günlük kabak detoksumu da şöyle özetleyeyim
76.9 başlangıç
75.7
74.8
Bugün de yapmak istiyorum ama 3 öğün
benimki de fazla ölçüyor. o nedenle buraya eski tartıyla bildirim yapıyorum.Yeni tartım fazla ölçüyor
Ben simdilik yuruyus yapiyim bir kac kilo sonra bunlari yapmam lazim cunku gobegim fena .Kendini hazır hissetmiyorsan zorlama sakın . Bak ben dizimi sakatladim. Ama hafif hafif bölgesel hareketler yap. Ben 1 yıldır dönem dönem egzersiz yapıyorum onun etkisi herhalde bana çok zor gelmedi. Su jo'nun 20 dk si tüm bölgeleri çalıştırıyor ve dans gibi . Çok zorlamıyor. Oradaki 1 yerde çömelme hareketi var onu da az çömelerek yapabilirsin.
Dogru diyorsun canim istikrar önemli.kızlar sporla ilgili şöyle bir şey söyleyeceğim: ben 1.5 senedir düzenli sporuma devam etmeye çalışan birinokwrak bir tavsiye, birden çok yüklenmek yerine az az ama düzenli yapmak önemli. biliyorum kiloları hızlı vermek istiyoruz ama hızlı değil kalıcı vermek önemli
ben üst üste her gün yapınca bi durakladım yapamadım iki gündür devam edemedim. haftada 3-4 düzenimden devam edeceğim sanırım, öyle size de söylemek istedim![]()
fıstığım hoşgeldinİnşallah ablam hoşbulduk![]()
Evet Ebru Şallı yi arka arkaya 3 set falan yapacak olursam (bilmiyorum yapabilir miyim ) Bir iki gün ara vermeyi düşünürüm. Teşekkürler hatirlatman içinkızlar sporla ilgili şöyle bir şey söyleyeceğim: ben 1.5 senedir düzenli sporuma devam etmeye çalışan birinokwrak bir tavsiye, birden çok yüklenmek yerine az az ama düzenli yapmak önemli. biliyorum kiloları hızlı vermek istiyoruz ama hızlı değil kalıcı vermek önemli
ben üst üste her gün yapınca bi durakladım yapamadım iki gündür devam edemedim. haftada 3-4 düzenimden devam edeceğim sanırım, öyle size de söylemek istedim![]()
Muhtesemsin canimBen de yazayım adimim 12.700 de
20 dk jo
15 dk Ebru Şallı
1 dk plank yapıldı
İstediğim sorudan başlaya bilirmiyiyimm??Wuuu huu motivasyona gelhiç 2-3 tur yapan vardır demiyordum , 15 dk yaptım vay be iyiyim diyordum demek yapilabiliyormus
sonuç da harikaymış.
Hemen ayrıntı ver bize
Her gün mü yaptın, genelde kaç tur yaptın ?
3 haftada mi 30 cm inceldin ?
3 bölge mi yoksa daha fazla bölge kollar basen , bacak vs da ölçümü de dahil mi
1 mayıstan buna başlarız belki![]()
Çoğunlukla tek öğün besleniyordum o zamanlarWuuu huu motivasyona gelhiç 2-3 tur yapan vardır demiyordum , 15 dk yaptım vay be iyiyim diyordum demek yapilabiliyormus
sonuç da harikaymış.
Hemen ayrıntı ver bize
Her gün mü yaptın, genelde kaç tur yaptın ?
3 haftada mi 30 cm inceldin ?
3 bölge mi yoksa daha fazla bölge kollar basen , bacak vs da ölçümü de dahil mi
1 mayıstan buna başlarız belki![]()
Dikkat et bacagini yorma
Teşekkürlergüzellerim hepinizi tebrik ediyorum, teker teker yazamadım tepemde kızım salmadı beni. artılar da toparlanmayacak artılar değil![]()
Teşekkürler