Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bi baktimda ben bunu 1 sefer bile zor yaparim 🤣
Kendini hazır hissetmiyorsan zorlama sakın . Bak ben dizimi sakatladim. Ama hafif hafif bölgesel hareketler yap. Ben 1 yıldır dönem dönem egzersiz yapıyorum onun etkisi herhalde bana çok zor gelmedi. Su jo'nun 20 dk si tüm bölgeleri çalıştırıyor ve dans gibi . Çok zorlamıyor. Oradaki 1 yerde çömelme hareketi var onu da az çömelerek yapabilirsin.

Kızlar sabah bildirim öncesi 12.750 adım yürüdüm
Aslında daha çok sanıyordum
Sabah kiloma bir baktım 75.5 daha uzun yürüyüp daha çok ter atmam gerekir diye düşündüm

Dün ikindi kabak detoksu ile alakasız beslendim Allah'tan erken kapattim.

2 günlük kabak detoksumu da şöyle özetleyeyim
76.9 başlangıç
75.7
74.8
Bugün de yapmak istiyorum ama 3 öğün
şuna da 2 saat güldüm çok şekersin 🩷🩷

Kendini hazır hissetmiyorsan zorlama sakın . Bak ben dizimi sakatladim. Ama hafif hafif bölgesel hareketler yap. Ben 1 yıldır dönem dönem egzersiz yapıyorum onun etkisi herhalde bana çok zor gelmedi. Su jo'nun 20 dk si tüm bölgeleri çalıştırıyor ve dans gibi . Çok zorlamıyor. Oradaki 1 yerde çömelme hareketi var onu da az çömelerek yapabilirsin.
Ben simdilik yuruyus yapiyim bir kac kilo sonra bunlari yapmam lazim cunku gobegim fena .
Bi deniycem bakalim ×15 yapmamda belki daha az yaparim

kızlar sporla ilgili şöyle bir şey söyleyeceğim: ben 1.5 senedir düzenli sporuma devam etmeye çalışan birinokwrak bir tavsiye, birden çok yüklenmek yerine az az ama düzenli yapmak önemli. biliyorum kiloları hızlı vermek istiyoruz ama hızlı değil kalıcı vermek önemli 🥹🩷
ben üst üste her gün yapınca bi durakladım yapamadım iki gündür devam edemedim. haftada 3-4 düzenimden devam edeceğim sanırım, öyle size de söylemek istedim 😂🩷

kızlar sporla ilgili şöyle bir şey söyleyeceğim: ben 1.5 senedir düzenli sporuma devam etmeye çalışan birinokwrak bir tavsiye, birden çok yüklenmek yerine az az ama düzenli yapmak önemli. biliyorum kiloları hızlı vermek istiyoruz ama hızlı değil kalıcı vermek önemli 🥹🩷
ben üst üste her gün yapınca bi durakladım yapamadım iki gündür devam edemedim. haftada 3-4 düzenimden devam edeceğim sanırım, öyle size de söylemek istedim 😂🩷
Dogru diyorsun canim istikrar önemli.

Evet Ebru Şallı yi arka arkaya 3 set falan yapacak olursam (bilmiyorum yapabilir miyim ) Bir iki gün ara vermeyi düşünürüm. Teşekkürler hatirlatman için 💜

Wuuu huu motivasyona gel:KK6: hiç 2-3 tur yapan vardır demiyordum , 15 dk yaptım vay be iyiyim diyordum demek yapilabiliyormus🧿sonuç da harikaymış.
Hemen ayrıntı ver bize 😅
Her gün mü yaptın, genelde kaç tur yaptın ?
3 haftada mi 30 cm inceldin ?
3 bölge mi yoksa daha fazla bölge kollar basen , bacak vs da ölçümü de dahil mi 🤨🫣
1 mayıstan buna başlarız belki :KK36:
İstediğim sorudan başlaya bilirmiyiyimm??😃
İlk başlarda 1 defa yaptım sonra kolay gelmeye başladı çoğaltdım bende.
Peşpeşe 2-3 defa yaptım .
Çoğunlukla 2 defa yapıyordum.
Akşamları yapıyordum genelde
Bazen sabah 1 akşam 2 defa yapıyordum.
1 aylık incelmemdi
Tüm vücut ölçmüştüm
Göğüs bel göbek popo kol ayak şeklinde
Başka soru varsa alabilirim 😅

Wuuu huu motivasyona gel:KK6: hiç 2-3 tur yapan vardır demiyordum , 15 dk yaptım vay be iyiyim diyordum demek yapilabiliyormus🧿sonuç da harikaymış.
Hemen ayrıntı ver bize 😅
Her gün mü yaptın, genelde kaç tur yaptın ?
3 haftada mi 30 cm inceldin ?
3 bölge mi yoksa daha fazla bölge kollar basen , bacak vs da ölçümü de dahil mi 🤨🫣
1 mayıstan buna başlarız belki :KK36:
Çoğunlukla tek öğün besleniyordum o zamanlar

Back
X