Merhaba kaptanımGüzel kızlarla dolu bir takım
Herzaman söylüyorum takım için gramlar vereceksiniz ama yine size faydası dokunacak. Maalesef kötü bir haberim var diyetisyenim pazar günü serbest takılma izni verdi bana heyecanla onu bekliyordum
Ama size göre program yapmaya çalışacağım
Güzel başladık mutlu bitirelim. Hepinize güveniyorum.
Bu akşam yatmadan aynı karşısına geçip yarın daha güzel olacağım daha fit daha sağlıklı bedeninizde aradığınız neyse uyanınca yastığın altından çıkan harçlık gibi bulacağınızı düşünerek uyanın. Ve kendinizi sevin değer verin aferin deyin
Mavi takımda olduğunuz için hepinize aferin
bluegreeneyes
Azmet5255
Boncuk2307
bnnu
D Deltavealfa
Lotus1234
Ellssa
Ah canım benim umarım çok iyi geçer. Acil şifalar kuzucuğa. Dualarımız sizinle canımTeşekkür ederim Filizcimm, kalbinde doğuştan bir delik var. Onu kapatacaklar. Delik daha hızlı büyümeye başladığı için biraz apar topar ameliyat kararı alındı.
İnşallah ciddi olmaz kaptanım ya, kolaylıkla gelip geçer inşallah
Teşekkür ederim canım
Olur elbette listeyi tam haliyle paylaşmadım zaten dahaArkadaşlarım, haftaici oğlum ameliyat olacak. Pazartesiden itibaren hastanede olacağız. Kusura bakmayın çok geç yazdığım için. Sabah tartidan sonra hemen söyleyecektim ama kaynadı. Bu hafta hazırlıkta olsam olur mu?
Çok geçmiş olsun sağlıkla çıksın inşallah ablacımTeşekkür ederim Filizcimm, kalbinde doğuştan bir delik var. Onu kapatacaklar. Delik daha hızlı büyümeye başladığı için biraz apar topar ameliyat kararı alındı.
İnşallah ciddi olmaz kaptanım ya, kolaylıkla gelip geçer inşallah
Teşekkür ederim canım
Masterfit 145.Etap |
KIRMIZI TAKIM |
|
|
|
I Ilyusa |
|
|
|
MAVİ TAKIM |
|
|
|
|
|
D Deltavealfa |
|
|
HAZIRLIK |
@Purple58 |
@Tesnim1903 |
@Cicekbocekkaktus |
@rockandroll |
N Nazlimuuu |
Allah kabul etsin şimdiden, ayrıca geçmiş olsun canım. Menün de çok güzel, ödül ogunune rağmen günün toplamı az kalori olarak bence. Yine uyuyamıyor musun boncukcumTakım listesini paylaşmaya biraz geç kaldım, kusura bakmayın. Görümcem ve eşi yarın gece umreye gidecekler de nasip olursa onlara gittik. Anca fırsat bulabildim. Menümü de yazayım.
Kahvaltı 15.30 (ödül öğünü yaptım)
Yarım kumru, patates kızartması, salatalık, peynir, 2 yeşil zeytin
Ara Öğün 17.30
1 adet muz
Akşam Yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası , sıcak ekmeğin 2 kenarı (kaç gündür eşim kokuta kokuta getiriyor bugün yedim artık)
2 lt su - spor yok bugün yine ağrım var yapamadım
Ellssa FitFiliz Mthn83
Yok uyuyamıyorum kaptanım vallahi çözüm bulamadım. Hani uykum gelir diye hiç uyumadan sabahlıyorum akşama yine yok yani ilaç da huzursuz bacak sendromunu tetikliyor ne yapacağım bilemedim artıkAllah kabul etsin şimdiden, ayrıca geçmiş olsun canım. Menün de çok güzel, ödül ogunune rağmen günün toplamı az kalori olarak bence. Yine uyuyamıyor musun boncukcum
Sabah sabah güldürdün kııaazzz inşaallah getiricem eksiyiarke canım gramı gramina aynı kiloda olmamıza şaşirdim. Bu hafta en az 82.2 görelim canım
94bassuk japon kralerlerin eline ulaşır inş. Canım. Bu hafta kesin katkısı olur (en azından ben olsam pek yiyemezdim de ondan bu yorum ) ayrıca kız istemede kahve ok ama geri kalan ikramlara kafamızı iki yana çevirmek suretiyle cevap veriyoruz
I Ilyusa bu isim karamazov kardeslerden mi geliyor acaba? Bana biraz senle ilgili detay lazım canım. Ona göre personal motivasyon dusunucem
sibel_84 Sibel si belle den geliyormuş benim güzelim demekmiş. E şimdi güzellik fit olmak olarak algılanıyor malesef. O yüzden bu hafta başarılar canım, mavi takımı yenecek kadar gr. vermek yeter Ayrıca tanışalımm.
Sem2024 öncelikle yeniden özür isim karışıklığı için. Senden de bebekle beraber yapılabilecek egzersizler bekliyorum canım, profil resmindeki bebiş ne tatlı
Jou ismin Hollandaca olduğu için seni ayrıcalıklı ilan ediyorum kırmızı takımda. Şovalye ilan edilmiş gibi düşün ne olur, en çok eksiyi getirmek bu yüzden senin sorumluluğunda canım
Göze batan tek şey tulumba tatlısı25 ocak menü
10.00 1,5 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 5-6 zeytin, 2 dilim tb ekmek, yeşillik 1 tk vişne reçeli
14.00 2 kaşık bulgur pilavı, 5 kaşık nohut, salata
18.30 3 köfte, 1tabak fırında karnabahar brokoli, 1 bardak ayran
20.30 2 tulumba tatlısı
3 litre su 10.000 adım
Ellssa Boncuk2307 Mthn83 Eki Görüntüle 3543029
Merhaba banucum hoşgeldinMerhaba kaptanım
Harika bir menü hemde hafta sonu olmasına rağmen
Çok geçmiş olsunTakım listesini paylaşmaya biraz geç kaldım, kusura bakmayın. Görümcem ve eşi yarın gece umreye gidecekler de nasip olursa onlara gittik. Anca fırsat bulabildim. Menümü de yazayım.
Kahvaltı 15.30 (ödül öğünü yaptım)
Yarım kumru, patates kızartması, salatalık, peynir, 2 yeşil zeytin
Ara Öğün 17.30
1 adet muz
Akşam Yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası , sıcak ekmeğin 2 kenarı (kaç gündür eşim kokuta kokuta getiriyor bugün yedim artık)
2 lt su - spor yok bugün yine ağrım var yapamadım
Ellssa FitFiliz Mthn83
Günaydın canımHerkese günaydın....
Aminn canım teşekkür ederimAllahm kolaylık ve sağlık versingüzel haberlerini bekliyoruz canm
İnşallahhhçok geçmiş olsun, kolayca atlatsın umarım
Çok sağol Filizcimm, teşekkür ederizAh canım benim umarım çok iyi geçer. Acil şifalar kuzucuğa. Dualarımız sizinle canım
Sağol BoncukcumOlur elbette listeyi tam haliyle paylaşmadım zaten daha
Çok geçmiş olsun sağlıkla çıksın inşallah ablacım
Canım, daha önce benim de böyle bir dönemim olmuştu ne yapsam uyuyamiyordum. Çayı ve kahveyi gün boyu içmedim akşam da kendime Melisa çayı demliyordum. Öyle uyuyabilmeye başladım. Denedin mi bilmiyorum ama belki işe yarar.Yok uyuyamıyorum kaptanım vallahi çözüm bulamadım. Hani uykum gelir diye hiç uyumadan sabahlıyorum akşama yine yok yani ilaç da huzursuz bacak sendromunu tetikliyor ne yapacağım bilemedim artık
Zor durum gerçekten melatonin takviyesi mi alsan acaba bir araştırsana canimYok uyuyamıyorum kaptanım vallahi çözüm bulamadım. Hani uykum gelir diye hiç uyumadan sabahlıyorum akşama yine yok yani ilaç da huzursuz bacak sendromunu tetikliyor ne yapacağım bilemedim artık
Evettt!Sabah sabah güldürdün kııaazzz inşaallah getiricem eksiyi
Napiyon canım görüşmeyeli.Göze batan tek şey tulumba tatlısı
Ama hak ettiğini düşünüyorum
Afiyet olsun
Merhaba banucum hoşgeldin
Harika bir menü hemde hafta sonu olmasına rağmen
Spor yapabiliyormuyuz adım filan
Çok geçmiş olsun
Ödülle bile güzel olmuş menü
Günaydın canım
Çabuk gelen çabuk gider inş. Sibelcim. Umarım kolayca hallolur hastane sağlık işleri şifalar kolaylıklar dilerimBen bayağı eskilerden oldum artık canım. Yaklaşık iki yıldan beri gel gitleri yaşıyorum. Doğumlar yaşanılan bazı olaylar. Sonrasında ameliyatlar olunca kilo verip verip alıyorum. Yaklaşık bir ay önce 67-68 arası iken bir ayda 75 leri gören ben. Şimdi tatildeyiz. Ama yolculuk peşine hastane işleri olunca benim düzen yine şaştı. Ama bu hafta hastane işi de olsa hareket etmem ve dikkat etmemde gerekecek. Sonrasında okul başlıyor hareket fazlasıyla olacak zaten.
Bugün madem dikkat ediyosun sevgili 94ben burda değildim istemeye hazırlanıyodum
ay oley
haftaya 60'lar ligine hoşgeliyorummm
çok üzülerek söylüyorum.... ama bunu istemeden dönünce gördüm
Voovvv kaptan hızlı giriş yapmış
Benim kılımı kıpırdatmaya halim yok
Tebrik ediyorum kaptanım
Kaptanlari etiketlemeyi unutma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?