Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhaba kaptanım

Ah canım benim umarım çok iyi geçer. Acil şifalar kuzucuğa. Dualarımız sizinle canım

Olur elbette listeyi tam haliyle paylaşmadım zaten daha
Çok geçmiş olsun sağlıkla çıksın inşallah ablacım

Takım listesini paylaşmaya biraz geç kaldım, kusura bakmayın. Görümcem ve eşi yarın gece umreye gidecekler de nasip olursa onlara gittik. Anca fırsat bulabildim. Menümü de yazayım.
Kahvaltı 15.30 (ödül öğünü yaptım)
Yarım kumru, patates kızartması, salatalık, peynir, 2 yeşil zeytin
Ara Öğün 17.30
1 adet muz
Akşam Yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası , sıcak ekmeğin 2 kenarı (kaç gündür eşim kokuta kokuta getiriyor bugün yedim artık )
2 lt su - spor yok bugün yine ağrım var yapamadım
Ellssa FitFiliz Mthn83

Allah kabul etsin şimdiden, ayrıca geçmiş olsun canım. Menün de çok güzel, ödül ogunune rağmen günün toplamı az kalori olarak bence. Yine uyuyamıyor musun boncukcum

Allah kabul etsin şimdiden, ayrıca geçmiş olsun canım. Menün de çok güzel, ödül ogunune rağmen günün toplamı az kalori olarak bence. Yine uyuyamıyor musun boncukcum
Yok uyuyamıyorum kaptanım vallahi çözüm bulamadım. Hani uykum gelir diye hiç uyumadan sabahlıyorum akşama yine yok yani ilaç da huzursuz bacak sendromunu tetikliyor ne yapacağım bilemedim artık

Sabah sabah güldürdün kııaazzz inşaallah getiricem eksiyi

Göze batan tek şey tulumba tatlısı
Ama hak ettiğini düşünüyorum
Afiyet olsun
Merhaba kaptanım
Merhaba banucum hoşgeldin
Harika bir menü hemde hafta sonu olmasına rağmen
Spor yapabiliyormuyuz adım filan
Çok geçmiş olsun
Ödülle bile güzel olmuş menü
Herkese günaydın....
Günaydın canım

Allahm kolaylık ve sağlık versin güzel haberlerini bekliyoruz canm
Aminn canım teşekkür ederim
çok geçmiş olsun, kolayca atlatsın umarım
İnşallahhh
Ah canım benim umarım çok iyi geçer. Acil şifalar kuzucuğa. Dualarımız sizinle canım
Çok sağol Filizcimm, teşekkür ederiz
Olur elbette listeyi tam haliyle paylaşmadım zaten daha

Çok geçmiş olsun sağlıkla çıksın inşallah ablacım
Sağol Boncukcum
Yok uyuyamıyorum kaptanım vallahi çözüm bulamadım. Hani uykum gelir diye hiç uyumadan sabahlıyorum akşama yine yok yani ilaç da huzursuz bacak sendromunu tetikliyor ne yapacağım bilemedim artık
Canım, daha önce benim de böyle bir dönemim olmuştu ne yapsam uyuyamiyordum. Çayı ve kahveyi gün boyu içmedim akşam da kendime Melisa çayı demliyordum. Öyle uyuyabilmeye başladım. Denedin mi bilmiyorum ama belki işe yarar.

Zor durum gerçekten melatonin takviyesi mi alsan acaba bir araştırsana canim
Sabah sabah güldürdün kııaazzz inşaallah getiricem eksiyi
Evettt! işte aradigim ruh. Bak sende mevcutmuş zaten şövalyelik

Napiyon canım görüşmeyeli.

Çabuk gelen çabuk gider inş. Sibelcim. Umarım kolayca hallolur hastane sağlık işleri şifalar kolaylıklar dilerim Bu hafta daha dikkatli olacağını düşünüyorum yazdıklarından. Hem sonra telafisi de zorlaşıyor. O zamaan renk!
ben burda değildim istemeye hazırlanıyodum

ay oley

haftaya 60'lar ligine hoşgeliyorummm

çok üzülerek söylüyorum.... ama bunu istemeden dönünce gördüm
Bugün madem dikkat ediyosun sevgili 94
Voovvv kaptan hızlı giriş yapmış
Benim kılımı kıpırdatmaya halim yok
Tebrik ediyorum kaptanım
Kaptanlari etiketlemeyi unutma canım

Tamam bir dahakine hemen eklerim.
Ayrıca biraz dinlenmek iyi gelir. Sen bugün de keyif yap bence kaptiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…