Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Öyle yapacağım canım

Zor durum gerçekten melatonin takviyesi mi alsan acaba bir araştırsana canim

Evettt! işte aradigim ruh. Bak sende mevcutmuş zaten şövalyelik
Canımm bide regl haftasındayım olmadım ama bugün çok fena şişmişim acayipte canım tatli istiyorr off

Ben hiç çay kahve tüketmiyorum sevmediğim için hani o yapıyor desem yok. Oğlan da uyuyor yani o da değil. Sıkıntı bende papatya çayı denedim işe yaramadı bir de melisa deneyeyim o zaman teşekkür ederim
Zor durum gerçekten melatonin takviyesi mi alsan acaba bir araştırsana canim

Evettt! işte aradigim ruh. Bak sende mevcutmuş zaten şövalyelik
Teşekkür ederim bunu da deneyeceğim

Kışı geçiren kurt misali
Evett hem de üstündeki yazıda dediği gibi "ama zayiflayacak ideal kilosuna sağlıkla kavuşacak 777
Canımm bide regl haftasındayım olmadım ama bugün çok fena şişmişim acayipte canım tatli istiyorr off
O zmn. bir kare bitter yanında da tarçınlı kahve, üstüne de 10-15 dk dans etsen. Hem neşen yerine gelir hem de o istek geçmiş olur
Günaydın kızlar hayırlı kandiller hepinize
İyi kandiller canım, napiyosun göremedim listede bu hafta seni canım. Gelsene benim takıma. Senb görmeyeli kaptan kumandan beyamca oldum ben (yaşı tutan bu filmi biliyodur
İnşallah bir cozum bulursun canım benim. Bir de yatmadan önce kitap okumak çok uykumu getiriyor. Eskiden öyle değildi hatta kitabı merak ettiğim için okumaya devam eder uykudan çalardim ama şimdilerde iki sayfadan sonra gozum kapaniyor

Bende bilmiyorum canım kaptan oldum
Diyetisyene başladım. Elimde kağıtlar kafamda bilgiler olması yeterli gelmiyor
Valla canım benim de yarın bir tsh lar belli olsun bende başlayayım diyorum ama. Tsh lar yine yüksek çıkarsa boşa da para vermek istemiyorum. Kafam karmakarışık. Yarın babamı yatiracagiz hastaneye. Benim hastane işleri hepsi yine birbirine girecek.

İnşallah dediğin gibi olur. Ama benim tshlar sıkıntı. Ben ne kadar dikkat edersem edeyim şu hormonlar sanki izin vermiyor.

Bende bilmiyorum canım kaptan oldum
Diyetisyene başladım. Elimde kağıtlar kafamda bilgiler olması yeterli gelmiyor
hayırlı olsun canım. bizde bilgi, yöntem var da uygulamaya gelince erteliyoruz. takip ve motivasyon gerekli. iyi bir diyetisyenin çok faydası oluyor bu konuda

bu sabah 82.2 çıktım. salı günü sabah 82.9 dum. aslında son 3 gündür kaçırdım ama demek ki ödem falan vardı 700 gr gitmiş çok şükür. sabah moral oldu bana.

Cocuklards ötürü birsey yapamiyorum pek enerjimde yok

Muhteşem olmuş herkese ayrıntılı hem de süper süper söz Mthn83 kaptanımda
Çok güzel oldu ama. Şu an Urfadayım. Yaş 27. Çalışıyorum evet. Bu kadar yeterli olur mu acaba
Evet yaa aklımda 67 68 sanıyodum aklımda öyle kalmış. Dün baktım kilo çizelgesinde şaşırdım. Yine görürsün o rakamları üzülme canım
Muhteşem menü afiyet olsun
ben burda değildim istemeye hazırlanıyodum

ay oley

haftaya 60'lar ligine hoşgeliyorummm

çok üzülerek söylüyorum.... ama bunu istemeden dönünce gördüm
Üzülme canım telafi et
Afiyet olsun kaptanım
Cadı kazanı nedir acaba Aklıma fantastik film Görüntüsü geldi
Niye buralar bu kadar sessiz ya ....
Hafta sonu
Afiyet olsun canım tam da cumartesi menüsü olmuş
Afiyet olsun canım
Güzel haberlerini de alırız inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…