Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tamam ama bundan sonra dikkat et öyleyse. Ayrıca ne yaparsak yapalım ne tam oluruz ne de eksik bunu unutma

Afiyet olsun canım menü de spor da güzel

Menüm:
Sabah 8de sahanda yumurta
Sabah 9:30 da muz ve filtre kahve
Yine sabah 10:30da okula götürdüğüm ekmek arasının yarısı 12:15te de diğer yarısı ve zencefil çayı (tam buğday +ekmek kaşar peyniriydi bu arada)

14:30 mücver bir dilim (dün fırında yapmıştım tadına yeni baktım, tarifte kabak havuç patates maydanoz yoğurt peynir ve yulaf var)

17:00 5-6 minik köfte, bir iki göz hakkı patates, bir kaşık yoğurt, 3 tane de kapya biber

Su az içtim galiba bugün tam hesaplayamadim. 1 litre filan bence
Spor da yapamadım bu akşam.
Yarın tartı günü diye heyecanlıydım aslında ama bugünüm acaip yoğun geçti

Boncuk2307 Ellssa

Sirke hangisi olsun, elma sirkesi vardı evde.
Ben de Mersin'in yeşil zeytinini seviyorum zaten, ablam da ordan alıp kurdu bakalım yemek nasip olsun inşallah. Sen siyah zeytini de mi kendin yapıyorsun.
Ablanın da ellerine sağlık Evde hangisi varsa onunla yapıyorum ben
Siyahı da kendim yapıyorum canm
Nasip bakalım kaptanım ama senden de gelecek eminim

24 ocak menü
09.00 1 fincan Hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta 2 dilim peynir 10 zeytin 1 dilim ekmek yeşillik
15.00 1 tabak yeşil mercimekli salata, 3 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
19.00 3 kaşık mercimekli bulgur pilavı, 3 parça tavuk göğüs, salata
3 litre su 9.000 adım
Ellssa Boncuk2307 arke

Sağol canım 1 kg yağdan gitmiş biraz su miktarı artmış görünüyor

Günaydın kizlarr hiç gelmiyorum bu kadar yoğun geçeceğini bilmiyordum aslinda çocuklarla bir yere gidemem diyordum ama her gün disardaydik disarda olmadığımız günler de misafir vardı. Bundan sonra biraz rahatlarız diye düşünüyorum.
Sabah tartildim ama foto çekemedim kaptanım ya beni bu hafta yine hazırlığa yazın size zahmet . Haftaya cumartesi tartı fotomla bomba gibi dönerim aranıza
Tartım geçen hafta 104.0
Bu hafta farklı tartı olduğu için 105.0 gösterdi

Ellssa Boncuk2307

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…