Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifa versin inşallah. Nesi var babanın, umarım çok önemli bir durum değildir.
Canım 2000 yılında baypas olmuştu. Bir iki haftadır gogsum sıkışıyor diyordu. Doktora gittik film falan derken süreç uzadı . Pazartesi hastaneye yatış yapılıp salı günü anjiyo olacak inşallah.

Canım ödemim çok. Şişim inmeden geri döndük bacaklarımdaki gerginliği anlatamam sana.

Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
Omega3 balık yağı zaten canım. İkisi aynı şey yani
Aspirin karaciğere de fazla yük. Bir an önce omega3 kullanırsın umarım

Afiyet olsun kaptanım

Saatlerini de yazar mısın
Afiyet olsun canım
Tmm kaptanım bundan sonra saatli paylaşırım
Canım bazen biz ne yaparsak yapalım vücut kendi bildiğini okuyor yapacak bir şey yok. O yüzden o güzel canini sıkma. İnşallah çay ise yaramıştır canım
Kesinlikle öyle kaptanım, birazdan tartilcam bakalım
Kızlar selam cuma geldi benim resmen pestilim çıktı. Çok yorgunum. Bugün spor yapamadım ama yine de hareketliydim yeni oturabildim. Sizi özledim. İlk iş gruba geldim
Filizz bu hafta ne kadar az denk gelebildik böyle
Hemen kilo bildirimi yapıp gidiyorum bu gün temizlik günü hemen gelemeyebilirim
Geçen hafta 65.95
Bu hafta 65.10
Fark -850gr
Oran%1.288
Eki Görüntüle 3542628
Tebriklerr
günaydın kızlar
geçen ctesi:70.80
bugün:70.45
fark:0.35

Boncuk2307 Ellssa
Tebrikler canım
Çok iyi, Tebrikler

Çok geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım
Sabit kalmanım mutluluğunu yaşıyorum bu haftaki kaçamaklardan sonra iyi toparladım

Geçen hafta:64.5
Bugün:64.5
Eki Görüntüle 3542640
Ben toparlarsın dedim. Bundan sonra gelsin eksiler
Tebrikler beybii harikasın

Evet canım öyle oldu sahiden. Haftasonu urar misin yoksa planlar var mı? Ben sanırım boş gibiyim bu haftasonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…