Canım 2000 yılında baypas olmuştu. Bir iki haftadır gogsum sıkışıyor diyordu. Doktora gittik film falan derken süreç uzadı . Pazartesi hastaneye yatış yapılıp salı günü anjiyo olacak inşallah.Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifa versin inşallah. Nesi var babanın, umarım çok önemli bir durum değildir.
Canım ödemim çok. Şişim inmeden geri döndük bacaklarımdaki gerginliği anlatamam sana.Sirke ve salamura kaya tuzu lazım canım
Ben de Mersin'den getirtiyorum yeşil çok yemiyoruz onu da geçen sene Fethiye'den almıştım hala bitmedi acısını çıkarmadım hala duruyor bir bidon.. Kefir de ev yapımı tavsiye ederim hazırı biz de sevemiyoruz acı ve ekşi geliyor ev yapımı daha yumuşak oluyor
Teşekkürler kaptanım
Geçmiş olsun canm dikkat et lütfen kendine yorma kendini gerekirse yardımcı al arada kendine yazıl etme lütfen
Afiyet olsun kaptanımyarına güzel bir sonuç bekliyorum senden
Babacığına geçmiş olsun olumsuz bir durum yoktur inşallah
içebilirsen yeşilçay iç yatmadaneğer az da olsa dikkat edebildiysen çok da durum vahim değildir rahat ol
Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifa versin inşallahbluegreeneyes canım girip gün gün menü paylaşımı yapamasam da dikkat etmeye çalıştım. Memlekete geçtik salı günü. Apar topar Perşembe günü geri döndük babam rahatsizlanmis. Bugün gün boyu hastanedeydim. Davul gibi sismisim. Korkumdan tartıya da çıkmadım. Bol ödem atıcı şeyler tükettim ama yarın tartıda ne görürüm bilmiyorum.
Tmm kaptanım bundan sonra saatli paylaşırımOmega3 balık yağı zaten canım. İkisi aynı şey yani
Aspirin karaciğere de fazla yük. Bir an önce omega3 kullanırsın umarım
Afiyet olsun kaptanım
Saatlerini de yazar mısın
Afiyet olsun canım
Kesinlikle öyle kaptanım, birazdan tartilcam bakalımCanım bazen biz ne yaparsak yapalım vücut kendi bildiğini okuyor yapacak bir şey yok. O yüzden o güzel canini sıkma. İnşallah çay ise yaramıştır canım
Filizz bu hafta ne kadar az denk gelebildik böyleKızlar selam cuma geldi benim resmen pestilim çıktı. Çok yorgunum. Bugün spor yapamadım ama yine de hareketliydim yeni oturabildim. Sizi özledim. İlk iş gruba geldim
TebriklerrHemen kilo bildirimi yapıp gidiyorum bu gün temizlik günü hemen gelemeyebilirim
Geçen hafta 65.95
Bu hafta 65.10
Fark -850gr
Oran%1.288
Eki Görüntüle 3542628
Tebrikler canım
Çok iyi, Tebrikler
Tebrikler canımKızlar tartı paylaşayım
Geçen cumartesi 90.20
Bugün 89.55 fark -650gr .Boncuk2307 Ellssa bluegreeneyes
Eki Görüntüle 3542658
Yaa iyi ki düzelttinCanim tebrik ederim. Yazarken 77.60 yazmışsın
Çok geçmiş olsun canımCanım 2000 yılında baypas olmuştu. Bir iki haftadır gogsum sıkışıyor diyordu. Doktora gittik film falan derken süreç uzadı . Pazartesi hastaneye yatış yapılıp salı günü anjiyo olacak inşallah.
Afiyet olsun canımGünaydın kızlarr dünkü menümü de yazıp tartı paylaşayım
Sabah 7.30
1 h yumurta
Öğle12.30
1 kase sebze çorbası
1 adet alabalık kızartma
1 kase dolusu roka - domates
Ara:17 civarı
3 ince wasa üzerine şekersiz sade fıstık ezmesi
su:2.5 lt
Ellssa bluegreeneyes
Ben toparlarsın dedim. Bundan sonra gelsin eksilerSabit kalmanım mutluluğunu yaşıyorum bu haftaki kaçamaklardan sonra iyi toparladım
Geçen hafta:64.5
Bugün:64.5
Eki Görüntüle 3542640
Tebrikler beybii
TebriklerrKızlar tartı paylaşayım
Geçen cumartesi 90.20
Bugün 89.55 fark -650gr .Boncuk2307 Ellssa bluegreeneyes
Eki Görüntüle 3542658
Hemen kilo bildirimi yapıp gidiyorum bu gün temizlik günü hemen gelemeyebilirim
Geçen hafta 65.95
Bu hafta 65.10
Fark -850gr
Oran%1.288
Eki Görüntüle 3542628
Olsun 100gr 100 gramdir. Hem önümüzdeki haftaya yansır canım bu haftaki emeklerin merak etmeGeçen hafta:89.1
Bugün:89.0
Fark: 100 gram
Bugün belki tartı beni şaşırtır dedim ama yine güldürmediEki Görüntüle 3542664
Evet canım öyle oldu sahiden. Haftasonu urar misin yoksa planlar var mı? Ben sanırım boş gibiyim bu haftasonuÇok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
Tmm kaptanım bundan sonra saatli paylaşırım
Kesinlikle öyle kaptanım, birazdan tartilcam bakalım
Filizz bu hafta ne kadar az denk gelebildik böyle
Tebriklerr
Tebrikler canım
Çok iyi, Tebrikler
En azından kilo almamişsin. Bu da bişey kedi kardeş. Haftaya gelir güzel bı eksi hemGeçen hafta70.50
Bugün 70.50
Sabitim
Bu hafta hiç iyi geçmedi benm için
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?