Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifa versin inşallah. Nesi var babanın, umarım çok önemli bir durum değildir.bluegreeneyes canım girip gün gün menü paylaşımı yapamasam da dikkat etmeye çalıştım. Memlekete geçtik salı günü. Apar topar Perşembe günü geri döndük babam rahatsizlanmis. Bugün gün boyu hastanedeydim. Davul gibi sismisim. Korkumdan tartıya da çıkmadım. Bol ödem atıcı şeyler tükettim ama yarın tartıda ne görürüm bilmiyorum.
Afiyet olsun canım menün çok güzel, adımların da harika.Ellssa Boncuk2307 arke
Bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Yarım
5 zeytin
1
1 dilim kepekli
Ara
Sütlü kahve
Akşam
Tavuklu
Yarım kase yoğurt
Su: 1.5 lt
Spor: 9Eki Görüntüle 3542388
Kaptanım bu hafta menülerimi gördün, elimden geleni yaptım ama yarın hala ekşi cikmazsam şimdiden üzgünümAfiyet olsun canım menün çok güzel, adımların da harika.
Masterfit 145.Etap |
KIRMIZI TAKIM | 18.01.2025 | 25.01.2025 | FARK | ORAN |
| 65.95 | |||
| 61.45 | |||
| 74.80 | |||
| 90.20 | |||
@Jou | 69.90 | |||
@Azmet5255 | 70.50 | |||
@bnnu | 64.50 | |||
| 71.50 | |||
@Tesnim1903 (TRASNFER) | - | |||
TOPLAM ORAN | ||||
MAVİ TAKIM | ||||
| 83.80 | |||
@Ilyusa | 75.60 | |||
@Mthn83 | 77.30 | |||
| 70.80 | |||
@rockandroll | 68.70 | |||
@Cicekbocekkaktus (TRANSFER) | 77.50 | |||
D Deltavealfa | 67.65 | |||
@Lotus1234 | 96.70 | |||
N Nazlimuuu | 89.10 | |||
TOPLAM ORAN | ||||
HAZIRLIK | ||||
@Purple58 | 104.00 | |||
| 84.30 |
Sirke ve salamura kaya tuzu lazım canımBirazdan markete gidecem canım lahana almak için. Havuç da severiz. Belki onu da alırım sen de tarifi yazarsın kurarım. Sirke falan gerekiyor mu.
Çocuklar küçük olunca sana sıra gelmemesi mantıklıZeytinin yapımını biliyorum ama ben buralardaki zeytinleri sevmiyorum. Genelde yağlık zeytin o yüzden kırma zeytin kurunca yumuşuyorlar çürümüş gibi oluyorlar. Ablam Akdeniz bölgesinde, oraların zeytinini seviyorum ben. Benim için alıp yaptı sağolsun. Çocukluğumuzdan beri hep annem alıp kurardı zeytini, ben de ona alışığım ama buralarda mecburen alıp yedim. Çocukların kefire alışıksa ne güzel, ben sevemedim.
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun kaptanım
Geçmiş olsun canm dikkat et lütfen kendine yorma kendini gerekirse yardımcı al arada kendine yazıl etme lütfenKızlar bugünkü menüyüde yazıyım akşam yola cikicaz doğru evime .
Sabah 1diljm kızarmış ekmek 1 çay kaşığı şekersiz böğürtlen marmelat 1 yumurta 2kasik kavurma biraz maydanoz peynir çay
Ara ıhlamur ve kivi yedim
Öğle ayran 2 mercimek köftesi
Ara şimdi tekrar ıhlamur içiyorum
Akşam yolda olucaz yanıma kepekli mini sandviç yaptım( içinde peynir kıvırcık 2diljm füme var) birde ayran
Spor hiç yapmadım bu hafta. Geçen hafta evi temizlerken baya yipratmisim sıxaği sıcağına anlamadım. sonradan çektim resmen vücudumdaki tüm kemikler ameliyat yerlerim sızladı ( kimse biz sana söylemiştik demesin diye gizli gizli süründüm bu hafta.Birdaha tövbe )
Su 1 litre (karnım arıyorken çok icemiyorum)
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsun kaptanım24 Ocak Cuma menüsü
11.00 şekersiz sade filtre kahve
11.50 chia tohumlu limonlu su
12.00 kahvaltı
Tereyağlı 2 yumurta, 1/3 avokado, 3 tatlı kaşığı labne, 1 dilim çok tahıllı ekmek.
17.00-17.30 arası
1 orta boy muz üstüne 3 çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi, 4 sıkım çiğ köfte, 1 dilim ekmek üzerine salçalı soğan.
Akşam menüsü farklıydı ama muzlu ara öğünü yiyince canım tuzlu istedi, yemeğim de hazır değildi. Hem yemek çok geç vakte kalacaktı hem de yapasım yoktu, bulduklarımla idare ettim diyelim.
Su 2 lt
Ödem suyu 1 lt
Sporu sonra fotolu paylaşacağım.
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Babacığına geçmiş olsun olumsuz bir durum yoktur inşallahbluegreeneyes canım girip gün gün menü paylaşımı yapamasam da dikkat etmeye çalıştım. Memlekete geçtik salı günü. Apar topar Perşembe günü geri döndük babam rahatsizlanmis. Bugün gün boyu hastanedeydim. Davul gibi sismisim. Korkumdan tartıya da çıkmadım. Bol ödem atıcı şeyler tükettim ama yarın tartıda ne görürüm bilmiyorum.
Omega3 balık yağı zaten canım. İkisi aynı şey yaniEvet canim bende omega3 birde balık yağı diye okudum. Omega 3 aliyorum birde aspirin kesip balikyagi alicam marka araştırıyorum. HER doktor farklı içerik balık yağı öneriyor
Afiyet olsun kaptanım24 Ocak Cuma menüsü
11.00 şekersiz sade filtre kahve
11.50 chia tohumlu limonlu su
12.00 kahvaltı
Tereyağlı 2 yumurta, 1/3 avokado, 3 tatlı kaşığı labne, 1 dilim çok tahıllı ekmek.
17.00-17.30 arası
1 orta boy muz üstüne 3 çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi, 4 sıkım çiğ köfte, 1 dilim ekmek üzerine salçalı soğan.
Akşam menüsü farklıydı ama muzlu ara öğünü yiyince canım tuzlu istedi, yemeğim de hazır değildi. Hem yemek çok geç vakte kalacaktı hem de yapasım yoktu, bulduklarımla idare ettim diyelim.
Su 2 lt
Ödem suyu 1 lt
Sporu sonra fotolu paylaşacağım.
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Saatlerini de yazar mısınEllssa Boncuk2307 arke
Bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Yarım
5 zeytin
1
1 dilim kepekli
Ara
Sütlü kahve
Akşam
Tavuklu
Yarım kase yoğurt
Su: 1.5 lt
Spor: 9Eki Görüntüle 3542388
Biz sana söylemiştik hatta ben biraz kızarak söylemiştim
bluegreeneyes canım girip gün gün menü paylaşımı yapamasam da dikkat etmeye çalıştım. Memlekete geçtik salı günü. Apar topar Perşembe günü geri döndük babam rahatsizlanmis. Bugün gün boyu hastanedeydim. Davul gibi sismisim. Korkumdan tartıya da çıkmadım. Bol ödem atıcı şeyler tükettim ama yarın tartıda ne görürüm bilmiyorum.
Ellerine sağlık canımSevgili Masterfit ailesi
Yarın tartı bildirimleriniziEllssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 12.30 en geç 13.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kazanacak.
Öpüyorum sizii
Masterfit 145.Etap
KIRMIZI TAKIM 18.01.2025 25.01.2025 FARK ORAN bluegreeneyes Kırmızı Takım Kaptanı 65.95 Boncuk2307 61.45 sibel_84 74.80 Sem2024 90.20 @Jou 69.90 @Azmet5255 70.50 @bnnu 64.50 Ellssa 71.50 @Tesnim1903 (TRASNFER) - TOPLAM ORAN MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı 83.80 @Ilyusa 75.60 @Mthn83 77.30 94bassuk 70.80 @rockandroll 68.70 @Cicekbocekkaktus (TRANSFER) 77.50 D Deltavealfa 67.65 @Lotus1234 96.70 N Nazlimuuu 89.10 TOPLAM ORAN HAZIRLIK @Purple58 104.00 FitFiliz 84.30
Riskli bir ilişki yoksa canım korkmana da gerek yok. Bence de döngün değişmiştir, yine de diğer ihtimali aklından çıkarmak için test de yapabilirsin. Allah hayırlısıyla isteyenlere nasip etsin.
Omega3 balık yağı zaten canım. İkisi aynı şey yani
Aspirin karaciğere de fazla yük. Bir an önce omega3 kullanırsın umarım
Afiyet olsun kaptanım
Saatlerini de yazar mısın
Afiyet olsun canım
Canım bazen biz ne yaparsak yapalım vücut kendi bildiğini okuyor yapacak bir şey yok. O yüzden o güzel canini sıkma. İnşallah çay ise yaramıştır canımKaptanım bu hafta menülerimi gördün, elimden geleni yaptım ama yarın hala ekşi cikmazsam şimdiden üzgünüm
Hala tam regl olamadım gibi çünkü. Bugüntesti yaptım o da negatif şimdi kekik çayı kaynatiyorum elimdeki son kozu oynadım. Vücudum baya şiş çünkü yüzüğüm falan zor girip cikiyo parmagima.
Kaptanım şimdiden ellerine sağlık, inşallah herkes çok güzel kilolar vermiş olur.Sevgili Masterfit ailesi
Yarın tartı bildirimleriniziEllssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 12.30 en geç 13.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kazanacak.
Öpüyorum sizii
Masterfit 145.Etap
KIRMIZI TAKIM 18.01.2025 25.01.2025 FARK ORAN bluegreeneyes Kırmızı Takım Kaptanı 65.95 Boncuk2307 61.45 sibel_84 74.80 Sem2024 90.20 @Jou 69.90 @Azmet5255 70.50 @bnnu 64.50 Ellssa 71.50 @Tesnim1903 (TRASNFER) - TOPLAM ORAN MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı 83.80 @Ilyusa 75.60 @Mthn83 77.30 94bassuk 70.80 @rockandroll 68.70 @Cicekbocekkaktus (TRANSFER) 77.50 D Deltavealfa 67.65 @Lotus1234 96.70 N Nazlimuuu 89.10 TOPLAM ORAN HAZIRLIK @Purple58 104.00 FitFiliz 84.30
Sirke hangisi olsun, elma sirkesi vardı evde.Sirke ve salamura kaya tuzu lazım canım
Ben de Mersin'den getirtiyorum yeşil çok yemiyoruz onu da geçen sene Fethiye'den almıştım hala bitmedi acısını çıkarmadım hala duruyor bir bidon.. Kefir de ev yapımı tavsiye ederim hazırı biz de sevemiyoruz acı ve ekşi geliyor ev yapımı daha yumuşak oluyor
Valla kaptanım bu sabah tartildim salı günüyle aynıydı canım sıkıldı. Dün sabah 82.8 görmüştüm sevinmiştim. Yani yarın sabah piyangodan ne çıkacak bilmiyorum ama senden güzel şeyler gelecek bence.Afiyet olsun kaptanımyarına güzel bir sonuç bekliyorum senden
Ben yatışa geçtim canım, sabah görüşürüz inşallahKızlar selam cuma geldi benim resmen pestilim çıktı. Çok yorgunum. Bugün spor yapamadım ama yine de hareketliydim yeni oturabildim. Sizi özledim. İlk iş gruba geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?