Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım şu hastalık sürecinin kendisi de kullandığın ilaçlar da etkilemiş olabilir. Kadın doğuma gideyim demişsin zaten, bence de en iyisi o olur. İnternete bakarsak kafayı yeriz.
Birazdan markete gidecem canım lahana almak için. Havuç da severiz. Belki onu da alırım sen de tarifi yazarsın kurarım. Sirke falan gerekiyor mu.

Çocuklar küçük olunca sana sıra gelmemesi mantıklı Zeytinin yapımını biliyorum ama ben buralardaki zeytinleri sevmiyorum. Genelde yağlık zeytin o yüzden kırma zeytin kurunca yumuşuyorlar çürümüş gibi oluyorlar. Ablam Akdeniz bölgesinde, oraların zeytinini seviyorum ben. Benim için alıp yaptı sağolsun. Çocukluğumuzdan beri hep annem alıp kurardı zeytini, ben de ona alışığım ama buralarda mecburen alıp yedim. Çocukların kefire alışıksa ne güzel, ben sevemedim.

Evet canim kullandığım insülin direnci hapı pko, çocuk tedavisi , regli duzensizligindede kullaniliyormus sanırım o döngüyü değiştirdi. Ay yok bir yerde ,1 ayda 2 kez regli hamilelik belirtisi diye okudum kafayı atlayacaktım. Rabbım sağlığı yerinde olup isteyenlere versin

Merhaba
Hayırlı olsun bebişin.
İlk sayfamızda kurallarımız var. Birde formu doldurursan sevinirim.
Aramıza hoşgeldin
Afiyet olsun kaptanım

Menü yazayım şimdiden
Sabah 1 yumurtalı menemen
Öğlen tavuk salata
Akşam bir çeşit çorba olacak ama bakalım
Su az oldu şimdilik
arke bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Aaa akşam yazmayı unutmuşum
Akşam brokoli salatası ve kereviz yedim
Su içmeye çalıştım
20 dk lesli ekleyip 6 bin adıma tamamladım sporu
Bugün diyetisyen günü
Sabah ödem ile uyandım çok umutlu değilim yani

Afiyet olsun papağanlı menü güzelmiş
Afiyet olsun
ipe de başlamışsın.
Kilon 70 den yukarda ise çok sıkıntı. Kilon kaçtı?
Afiyet olsun kaptanım

Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
İlaçların yan etkisi olabilir canım. Suyuna limon damlat öyle iç

Kızlar bugünkü menüyüde yazıyım akşam yola cikicaz doğru evime .

Sabah 1diljm kızarmış ekmek 1 çay kaşığı şekersiz böğürtlen marmelat 1 yumurta 2kasik kavurma biraz maydanoz peynir çay

Ara ıhlamur ve kivi yedim

Öğle ayran 2 mercimek köftesi

Ara şimdi tekrar ıhlamur içiyorum

Akşam yolda olucaz yanıma kepekli mini sandviç yaptım( içinde peynir kıvırcık 2diljm füme var) birde ayran

Spor hiç yapmadım bu hafta. Geçen hafta evi temizlerken baya yipratmisim sıxaği sıcağına anlamadım. sonradan çektim resmen vücudumdaki tüm kemikler ameliyat yerlerim sızladı ( kimse biz sana söylemiştik demesin diye gizli gizli süründüm bu hafta. Birdaha tövbe )
Su 1 litre (karnım arıyorken çok icemiyorum)
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307

Geçmiş olsun canım
Gizli gizli süründüm demene bayıldım
Aman dikkat et sen sana bakmazsan kimse bakmaz

Çok tatlısın
Afiyet olsun canım
Evet canjm limon çok tüketiyorum. Aspirin kullaniyorum ayrıca kan sulandirici
Aspirin uzun süre kullanımı mide bağırsak kanaması yapar. Dikkat et canım
En güze kan sulandırıcı omega3 tür.

Çok tatlısın
Afiyet olsun canım

Aspirin uzun süre kullanımı mide bağırsak kanaması yapar. Dikkat et canım
En güze kan sulandırıcı omega3 tür.

Evet canim bende omega3 birde balık yağı diye okudum. Omega 3 aliyorum birde aspirin kesip balikyagi alicam marka araştırıyorum. HER doktor farklı içerik balık yağı öneriyor

Riskli bir ilişki yoksa canım korkmana da gerek yok. Bence de döngün değişmiştir, yine de diğer ihtimali aklından çıkarmak için test de yapabilirsin. Allah hayırlısıyla isteyenlere nasip etsin.

Biz sana söylemiştik hatta ben biraz kızarak söylemiştim

Diyetisyen görüşmen nasıl geçti canım. Ödemini attıysan sonuç mutlu etmiştir belki.
Spor da yapıyorum ama yok günlük 1000 kaloriyi geçtiğim an kilo alıyorum biraz yoruldum kilo verememekten ama devam çünkü devam etmezsem kilo alıyorum daha beter
Yaptığın sporlar yüzünden artı görüyor olabilir misin canım. Gerçi ben de diyetisyen listesi yapmama rağmen, salı günleri gördüğüm eksiden sonra cumartesiye kadar asla eksiye geçemiyorum.

24 Ocak Cuma menüsü

11.00 şekersiz sade filtre kahve
11.50 chia tohumlu limonlu su

12.00 kahvaltı
Tereyağlı 2 yumurta, 1/3 avokado, 3 tatlı kaşığı labne, 1 dilim çok tahıllı ekmek.

17.00-17.30 arası
1 orta boy muz üstüne 3 çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi, 4 sıkım çiğ köfte, 1 dilim ekmek üzerine salçalı soğan.

Akşam menüsü farklıydı ama muzlu ara öğünü yiyince canım tuzlu istedi, yemeğim de hazır değildi. Hem yemek çok geç vakte kalacaktı hem de yapasım yoktu, bulduklarımla idare ettim diyelim.

Su 2 lt
Ödem suyu 1 lt

Sporu sonra fotolu paylaşacağım.

Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes

Ablam menün çok güzel afiyet olsun, adım sayısını ve sporu fotoğraflı olarak paylaşıyoruz ama bir dahakine fotoğraflı atabilme şansın var mı
Tamamdır canım, unutuyorum eklemeyi. Bundan sonra eklerim
Merhaba, kolik kelimesini görünce yazmadan geçmedim. Benim oğlumda kolikti ama saatli koliklerden değil. 24 saat hiç durmadan bir hastaligi var gibi ağlıyordu. Sadece uyuyunca susuyordu ama gazdan uyuyamiyordu da.Denemedigim yöntem ve gaz damlası kalmamıştı. Aynı senin gibi ben de ruh gibi geziyodum ortalıkta ve ben de sürekli ne yapicam ben hayatım bitti diye ağlıyordum. Cook zor zamanlar gerçekten Allah yardımcınız olsun. Bizi kurtaran 2 çözüm oldu ve ondan sonra yeni bir sqyfa açıldı. Denemenizi mutlaka tavsiye ederim.
Mommy's Bliss gaz damlası, hem gece hem gündüz olanı almıştım ben. Mucizevi şekilde etki etti. Zaten yorumlara bakarsan herkes mucize gibi olduğunu söylüyor.
İkincisi de pilates topu. Çocuğu kucağımiza alıp topun üstüne oturup yavaş yavaş zipliyoduk. Bu çocuğu coook rahatlatıyor ve uykuya geçiyor.

Aglamasinin en şiddetli olduğu saatlerde de ütüyle müslin bezleri ısıtıp beline sariyorduk. O da biraz rahatlatiyo. Ve başında bekleyerek yüzüstü yatiriyodum o da gaz çıkarmasına yardımcı oluyo.

En önemlisi de kabullenmek bence. 4 aydan sonra şiddeti azaldı 8-10 ay gibi de bitti sayılır ağlamaları. Gazı 4 aydan sonra tamamen bitti ama. Seninki ne kadarlık bilmiyorum.
Tünelin sonu ışık mutlaka bitecek.
Evet yaa bu akşam tavuklu salata yiyorduk ve aynı şeyi düşündüm. Şu anda da doyuyorum ve gayet lezzetli. Neden bunu normalde yapmıyoruz da illa pilavlı makarnalı ekmekli menüler yapıyoruz. Hayatımıza oturtmamiz lazım bu düzeni başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…