Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ayy bana da hatırlatma oldu. Patates soyucağı ile kabak soyar zeytinyağında bir döndürür, yanında da yoğurtla yerdim eskiden bi aralar. Hep unutmuşum sağlıklı öğünleri. Bir de üstüne pul biber filan
Acı seven var mı icinizde kızlar? Trakyalı çıkmadı bari acisever çıksın

Teşekkür ederim canım
Kendime su konusunda sıkıntılı olanın sen olduğunu hatırlatıyordum orada İnşallah oralarda da güzel bir doktor bulup bu işe çözüm bulabilirsin canım.
Evet ben de öyle düşündüm bugün akşam öğünü erken ama sağlam yedim canım. Tokum şu an çok şükür
Afiyetler olsun canım.
Ödem suyunu diyetisyenim listede veriyor canım. 1 litre sıcak suyun içine 1 bardak demlenmiş yeşil çay, 2 kurutulmuş kuşburnu, 2 adet karanfil, 2 dilim limon ekleniyor. Gün boyunca saat başı birer bardak içiliyor. Tansiyon problemi olanlar için uygun değil. Ben sabah yapıp soğumuş halini gün boyu tüketiyorum.

Ben yağı pek azaltmadım normalde de yemekleri az yağlı salatalar genelde yağsız yapıyordum aynı devam ediyoruz

Cumartesi tablo coşacak gibi ben salı tartısına göre çooook çok eksiye indim bile
Vayyyy kaptanım demek öyle haa, o zaman ben kendimden bahsetmiyim hiç

Canım etiketi unutmuşum . Akşam mantı var diye az yedim ceza niyetine

Yavru kuş nasıl oldu canım toparladı mi biraz daha
Teşekkür ederim abla biraz daha iyi diğerlerinden uzak tutmaya çalışıyoruz onlarda normalde çok yaklaşmazlar şimdi biz diyoruz ya daha tatlı geliyor çocuğun dibinden ayrılmıyorlar diğerlerine geçmeden geçirmemiz lazım süreci

Ben acıyı çok severim canım, nerdeyse her öğüne ekliyorum.

Afiyet olsun kaptanım

Ayy evet uzak dur dedikçe yapışır

Güzel oluyor benim büyük oğlan da ortakçı çikiyor genelde acı severim ama çok yiyemiyorum

Afiyet olsun canım çok güzel menü.
Afiyet olsun canım çok güzel.
Afiyet olsun canım akşam pilavı daha az yiyebilirdin, ayrıca yediğin birçok şey ödem yapıcı yiyecekler. Bu son iki günü bu yiyeceklerden uzak durarak geçirirsen daha iyi olur.
Afiyet olsun canım, çok güzel menü. Acıkman da çok normal çünkü mideyi tıka basa doldurmayan yiyecekler ayrıca regl olmak aç olmak için büyük bir neden.
Afiyet olsun kaptanım, menün de adımların da çok güzel.
Afiyet olsun canım ilk gün güzel olmuş, ikinci günün akşamı bir tık sıkıntılı.
Afiyet olsun canım, suyu biraz artırsan güzel olur.
Menü yazayım şimdiden
Sabah 1 yumurtalı menemen
Öğlen tavuk salata
Akşam bir çeşit çorba olacak ama bakalım
Su az oldu şimdilik
arke bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsun canım, güzel plan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…