- 7 Ağustos 2016
- 4.849
- 18.349
- 208
Afiyet olsunMenü yazayım şimdiden
Sabah 1 yumurtalı menemen
Öğlen tavuk salata
Akşam bir çeşit çorba olacak ama bakalım
Su az oldu şimdilik
arke bluegreeneyes Ellssa @Boncuk2307
Olumlu düşünelimİyiye yordun demek sen, belki tam tersidir kaptanım.
Orası güzelDimi yaa bi de o var ama en azından bağırsaklar güzel çalışıyor
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım çok güzel menü.
Afiyet olsun canım çok güzel.
Afiyet olsun canım akşam pilavı daha az yiyebilirdin, ayrıca yediğin birçok şey ödem yapıcı yiyecekler. Bu son iki günü bu yiyeceklerden uzak durarak geçirirsen daha iyi olur.
Afiyet olsun canım, çok güzel menü. Acıkman da çok normal çünkü mideyi tıka basa doldurmayan yiyecekler ayrıca regl olmak aç olmak için büyük bir neden.
Afiyet olsun kaptanım, menün de adımların da çok güzel.
Afiyet olsun canım ilk gün güzel olmuş, ikinci günün akşamı bir tık sıkıntılı.
Afiyet olsun canım, suyu biraz artırsan güzel olur.
Afiyet olsun canım, güzel plan.
Listene uygunsan yapıp ye kaptanım, afiyet olsun şimdiden.Olumlu düşünelim
Orası güzelcanm çekti akşam acı türlü yemek istiyorum
Teşekkür ederim kaptanım
Teşekkürler tarif için. Maden suyuyla yapmak lazım bunu bir deTeşekkür ederim canım
Kendime su konusunda sıkıntılı olanın sen olduğunu hatırlatıyordum oradaİnşallah oralarda da güzel bir doktor bulup bu işe çözüm bulabilirsin canım.
Afiyetler olsun canım.
Ödem suyunu diyetisyenim listede veriyor canım. 1 litre sıcak suyun içine 1 bardak demlenmiş yeşil çay, 2 kurutulmuş kuşburnu, 2 adet karanfil, 2 dilim limon ekleniyor. Gün boyunca saat başı birer bardak içiliyor. Tansiyon problemi olanlar için uygun değil. Ben sabah yapıp soğumuş halini gün boyu tüketiyorum.
Oh my goden son ahtapot kraker getirmişti bi tanesi
Hayatımız tatlı olsun da yemekler acı olsa da olurBen acıyı çok severim canım, nerdeyse her öğüne ekliyorum.
Maden suyuyla ağır olabilir belki canım bilemiyorum. Maden suyuyla yapılan başka tarifler de vardı, ben daha önce uyguluyordum.Teşekkürler tarif için. Maden suyuyla yapmak lazım bunu bir de
Oh my god
Hayatımız tatlı olsun da yemekler acı olsa da olur
yani aslında turşu dışında çok ödem tutacak bir şey yemiyorum ki, turşu da bağırsak sağlığı için 2 lokma yiyorum açıkçası. 2 tane doğranmış havuç parçası, bir tane küçük parça lahana kadar mesela.Afiyet olsun canım akşam pilavı daha az yiyebilirdin, ayrıca yediğin birçok şey ödem yapıcı yiyecekler. Bu son iki günü bu yiyeceklerden uzak durarak geçirirsen daha iyi olur.
lahana, yeşil mercimek, turşu, kuru fasulye, bulgur şişkinlik yapar anlamında söylemiştim aslında canım. Sadece pilav fazlaydı diğerlerini şişkinlik için söyledim, pilavı da kocan yaptıysa yenir tabi. Adamlar bir daha yapmaktan vazgeçmesin diye yenmeyecek şeyleri bile yiyoruzyani aslında turşu dışında çok ödem tutacak bir şey yemiyorum ki, turşu da bağırsak sağlığı için 2 lokma yiyorum açıkçası. 2 tane doğranmış havuç parçası, bir tane küçük parça lahana kadar mesela.pilavı kocam çok güzel yapmıştı normalde okadar yemezdim haklısın
anladımm kaptanımlahana, yeşil mercimek, turşu, kuru fasulye, bulgur şişkinlik yapar anlamında söylemiştim aslında canım. Sadece pilav fazlaydı diğerlerini şişkinlik için söyledim, pilavı da kocan yaptıysa yenir tabi. Adamlar bir daha yapmaktan vazgeçmesin diye yenmeyecek şeyleri bile yiyoruz
Vayy be çok şanslısın. Bizim evde yemekler bende.anladımm kaptanımben bu 2 gün salata yiyim de vücut kendine gelsin
ay benim evde yemekleri kocam yapar hep sağolsun
Teşekkür ediyorumAfiyet olsun bla blasadece akşam kaçmış o da çok değilse sadece ödem yapar canm
Anneciğinin nice sağlıklı upuzun yaşları olsun canm
ben haftasonundan hazırlık yapar işini kolaylaştırırım, eşim benden önce gelir hazırlar ben de yemeği yer bulaşıkları yıkarımVayy be çok şanslısın. Bizim evde yemekler bende.
GÜzel bir iş bölümü olmuş bence canım. Tüm hizmeti kadından bekleyen erkeklerden değil şükür ki.ben haftasonundan hazırlık yapar işini kolaylaştırırım, eşim benden önce gelir hazırlar ben de yemeği yer bulaşıkları yıkarımama 3 vardiya çalışıyo tabi her günümüz böyle değil
Turşu yazacaktım kaptanım klavye kurbanı olmuşum yineListene uygunsan yapıp ye kaptanım, afiyet olsun şimdiden.
Diyet mantığında olduğumuz için öyle oluyor bence sağlıklı ve dengeli besleniyorum düşüncesi o kadar rahatsız etmez yedikten sonra nasıl besleneceğini bilmek daha iyi oluyorTeşekkür ediyorum
Aslında porsiyonum çok değil ama diyeti bozma düşüncesi beni daha öok rahatsız ediyor
Aklıma hiç turşu gelmedi benimTurşu yazacaktım kaptanım klavye kurbanı olmuşum yine2 parça yerim muhtemelen yine
Diyet mantığında olduğumuz için öyle oluyor bence sağlıklı ve dengeli besleniyorum düşüncesi o kadar rahatsız etmez yedikten sonra nasıl besleneceğini bilmek daha iyi oluyor
Gül biber turşuşu yapmıştım çok tatlı bir acısı var ki offf offfAklıma hiç turşu gelmedi benimacı biber turşusu muhteşem oluyor off canım çekti. Şimdiden afiyet olsun kaptanım.
Ohhh ne güzel yapmışsın. Sonra da bir yerlere gidip otur keyif yap biraz bence.Selamlar kizlar nasılsınız gelemiyorum özledim sizi de yoğun geçiyor tatil misafirler filan vardı kaç gündür şimdi de biz amcamlara geldik hemen cocuk lara bakacak birini bulunca kuaföre attım kendimi bendeöptüm hepinizi
İlk kez duyuyorum böyle bir çeşidi. İnternetten bakayım nasıl bir şeymiş.Gül biber turşuşu yapmıştım çok tatlı bir acısı var ki offf offf
biz de seni özledikkkkkk hadi tadını çıkar tatilin biz hep burdayızSelamlar kizlar nasılsınız gelemiyorum özledim sizi de yoğun geçiyor tatil misafirler filan vardı kaç gündür şimdi de biz amcamlara geldik hemen cocuk lara bakacak birini bulunca kuaföre attım kendimi bendeöptüm hepinizi
ay neymiş o öyle ya merak ettim baya bu acıyıGül biber turşuşu yapmıştım çok tatlı bir acısı var ki offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?