Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyiye yordun demek sen, belki tam tersidir kaptanım.
Olumlu düşünelim
Dimi yaa bi de o var ama en azından bağırsaklar güzel çalışıyor
Orası güzel canm çekti akşam acı türlü yemek istiyorum
Teşekkür ederim kaptanım

Teşekkürler tarif için. Maden suyuyla yapmak lazım bunu bir de
en son ahtapot kraker getirmişti bi tanesi
Oh my god
Ben acıyı çok severim canım, nerdeyse her öğüne ekliyorum.
Hayatımız tatlı olsun da yemekler acı olsa da olur

Teşekkürler tarif için. Maden suyuyla yapmak lazım bunu bir de

Oh my god

Hayatımız tatlı olsun da yemekler acı olsa da olur
Maden suyuyla ağır olabilir belki canım bilemiyorum. Maden suyuyla yapılan başka tarifler de vardı, ben daha önce uyguluyordum.

Afiyet olsun canım akşam pilavı daha az yiyebilirdin, ayrıca yediğin birçok şey ödem yapıcı yiyecekler. Bu son iki günü bu yiyeceklerden uzak durarak geçirirsen daha iyi olur.
yani aslında turşu dışında çok ödem tutacak bir şey yemiyorum ki, turşu da bağırsak sağlığı için 2 lokma yiyorum açıkçası. 2 tane doğranmış havuç parçası, bir tane küçük parça lahana kadar mesela. pilavı kocam çok güzel yapmıştı normalde okadar yemezdim haklısın

lahana, yeşil mercimek, turşu, kuru fasulye, bulgur şişkinlik yapar anlamında söylemiştim aslında canım. Sadece pilav fazlaydı diğerlerini şişkinlik için söyledim, pilavı da kocan yaptıysa yenir tabi. Adamlar bir daha yapmaktan vazgeçmesin diye yenmeyecek şeyleri bile yiyoruz

anladımm kaptanım ben bu 2 gün salata yiyim de vücut kendine gelsin
ay benim evde yemekleri kocam yapar hep sağolsun

GÜzel bir iş bölümü olmuş bence canım. Tüm hizmeti kadından bekleyen erkeklerden değil şükür ki.

İyi günler
Gün planı

Kahvaltı 11.00
1 yumurta
1 dilim.kepek ekmek
1 dilim.peynir
4_5 zeytin
3₺4 YK mevsim salatası

14.00 kahve +su

14.30 1 kase mercimek çorbası

18.30- 19.00
Balık
Limonlu Salata

2.5 lt su
Bol hareket

Araya sıkıştırabilirsem yeşil çay

Listene uygunsan yapıp ye kaptanım, afiyet olsun şimdiden.
Turşu yazacaktım kaptanım klavye kurbanı olmuşum yine 2 parça yerim muhtemelen yine
Teşekkür ediyorum

Aslında porsiyonum çok değil ama diyeti bozma düşüncesi beni daha öok rahatsız ediyor
Diyet mantığında olduğumuz için öyle oluyor bence sağlıklı ve dengeli besleniyorum düşüncesi o kadar rahatsız etmez yedikten sonra nasıl besleneceğini bilmek daha iyi oluyor

Aklıma hiç turşu gelmedi benim acı biber turşusu muhteşem oluyor off canım çekti. Şimdiden afiyet olsun kaptanım.

Ohhh ne güzel yapmışsın. Sonra da bir yerlere gidip otur keyif yap biraz bence.

biz de seni özledikkkkkk hadi tadını çıkar tatilin biz hep burdayız
Gül biber turşuşu yapmıştım çok tatlı bir acısı var ki offf offf
ay neymiş o öyle ya merak ettim baya bu acıyı ben antakyalıyım samandağ biberini belki duymuşsunuzdur bizim acı yeme seviyesi öyle bişi FitFiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…