Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

E hani bunun suşisi, wasabisi bi miso çorbası bile göremedim menü senin olunca gözlerim bunları aradı
hahhahahh ay japonyadan haftaya gelcek bi abimiz eklenir yine krakerler falan sgfsjf
Hamile miyim acaba diyorum
hocam aman
yoksa da ilk başlarda karbonhidrat azalt sebze ve protein artır kalori açığı oluşturmaya çalış
karbonhidrat azaltmak kolay düşük yağlı beslenmek peki dünyanın niye en zor şeyi

Canim çarşamba menü

Sabah 1dilim şu böreği 1 bardak süt

Öğle 1 kase mercimek çorbası

Akşam 3dilim fırında palamut 1dilim mısır ekmeği 1 kasiktursu kavurma
Maden suyu 2litre su

Sali menum

Sabah 1 yumurta 1 kaşık maydanozlu lor 1dilim peynir 6 zeytin 1 çay kaşığı zeytinyağı baharatlı

Ara 1 portakal 1kivi

Akşam 1 servis kaşığı mantı bol yoğurt ve salata
Su 2litre

hahhahahh ay japonyadan haftaya gelcek bi abimiz eklenir yine krakerler falan sgfsjf

hocam aman

karbonhidrat azaltmak kolay düşük yağlı beslenmek peki dünyanın niye en zor şeyi
Ben yağı pek azaltmadım normalde de yemekleri az yağlı salatalar genelde yağsız yapıyordum aynı devam ediyoruz
günaydın kızlarrr valla kıran kırana bir hafta sanki bu hafta, grubun eski kalabalıklığı yok ama buna rağmen kıran kırana geçiyor yarış
Cumartesi tablo coşacak gibi ben salı tartısına göre çooook çok eksiye indim bile

Canim çarşamba menü

Sabah 1dilim şu böreği 1 bardak süt

Öğle 1 kase mercimek çorbası

Akşam 3dilim fırında palamut 1dilim mısır ekmeği 1 kasiktursu kavurma
Maden suyu 2litre su

Sali menum

Sabah 1 yumurta 1 kaşık maydanozlu lor 1dilim peynir 6 zeytin 1 çay kaşığı zeytinyağı baharatlı

Ara 1 portakal 1kivi

Akşam 1 servis kaşığı mantı bol yoğurt ve salata
Su 2litre
Afiyet olsun canım salı biraz az geçmiş sabah daha doyurucu kahvaltı olsa daha iyi olurmuş nedense benim gözüm bol sebze arıyor menülerde bir de menülerde Ellssa ve Boncuk2307 kaptanlarımızı etiketlersen iyi olur listeleri onlar hazırlıyor

Ben yağı pek azaltmadım normalde de yemekleri az yağlı salatalar genelde yağsız yapıyordum aynı devam ediyoruz

Cumartesi tablo coşacak gibi ben salı tartısına göre çooook çok eksiye indim bile
yani normal türk mutfağına göre yağı azaltmak demek istedim
of tartı benim hiç iyi gitmiyor. vücudum beyin şişliğini çıkarıyo bana anlamadım görsel olarak bütü şişliğim indi. tartı + yönlü gidiyo. anlamadım.

Sanırım ben o konuda şansliyim sağlıklı beslenmeyi kendine ilke edinmiş bir kocam var yoksa dediğin gibi türk mutfağı bol yağlı soslu salçalı ekmeği ban ban ye
Sana tavsiyem sık tartılma ben bu gün diyetisyen takip günüm için tartıldım yoksa bir gün artı bir gün eksi olur mutlaka sonuçta her günümüz ayrı geçiyor
Afiyet olsun

Yazmıştım silinmiş tekrar yazayım
Salı menüm
Sabah 7.30
1 h yumurta

Öğle 12.30
1 kase tarhana çorbası
1 o misket köfte
1 kase yeşillik

Ara 16.00 civarı
1 paket altınbaşak yulaflı

Akşam 20.15
1 p mantarlı tavuk

Çatşamba menüm
Sabah 7.30
1 h yumurta

Öğle12.30
1 kase domates çorbası
3/4 p soslu tavuk
1 kase yeşillik

Akşam .19.30
Annemin doğum günüdü
Yediğim şeyleri yazmayayım az kaçtı
1 dilim bla bla
2 dilim bla bla

İki gün de suyum 2.5 lt
Ellssa bluegreeneyes

Kaptanım bluegreeneyes İpin ucu azıcık kaçınca verdiğim kilolar geri geliyor sanıyorum
Pazar kaçtı çarşamba kaçtı
Cmtsi ye kadar ne yapmalıyım da 64 lerim gitmesin
Eve çok geç varıyorum spor için en erken 21.30 da yapabilirim Acaba kassam mı şu 2 gün ne dersiniz naparsam yapa dönüşmeden gider

Afiyet olsun bla bla sadece akşam kaçmış o da çok değilse sadece ödem yapar canm
Anneciğinin nice sağlıklı upuzun yaşları olsun canm

Kabak detoksu yapabilirsin canm detoks suyu hazırla yanına al ü
Kabak detoksu için de çorba veya yoğurtlu hangisini yapmak istersen kavanozla evden çıkarken al yanına akşamdan hazır et yanında hazır olunca daha rahat edersin ayrıca akşam eve gelince zaten yorgunken yemek hazırla et derken daha da yorulursun ama en azından kendi yiyeceğini düşünme çabasına düşmezsin

22 Ocak Çarşamba menüsü

09.00 sade Türk kahvesi

12.00 öğle
4-5 kaşık etli patates yemeği (birkaç küp patates ve havuç yedim), 1 kase domates çorbası.

12.30 ara (canım tatlı çekti, yemekle doymadım)
Fellas şekersiz kuruyemişli bar.

17.30 akşam
1 sıkım çiğ köfte (evdekilere yaptım tadına baktım)

20.00 ara
1 muz

Su 1.5 lt
Spor 6508 adım

Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…