hahhahahh ay japonyadan haftaya gelcek bi abimiz eklenir yine krakerler falan sgfsjfE hani bunun suşisi, wasabisi bi miso çorbası bile göremedimmenü senin olunca gözlerim bunları aradı
hocam amanHamile miyim acaba diyorum
karbonhidrat azaltmak kolay düşük yağlı beslenmek peki dünyanın niye en zor şeyiyoksa da ilk başlarda karbonhidrat azalt sebze ve protein artır kalori açığı oluşturmaya çalış
Kırmızı takımın gülleri
Boncuk2307
@sibel_84
Sem2024
bnnu
Ellssa
@Cicekbocekkaktus transfer olsan da yine aynen devam et kuzum
Jou
@Azmet5255
@Tesnim1903
ccumartesye 3 gün kaldı daha dikkatli bir şekilde ilerleyelimgün gün menü takibi yapamadım ama herkes kendi menü eksiğini kontrol edip yazarsa sevinirim buraya yazınca daha güzel frenliyoruz
Kırmızı takımın gülleri
Boncuk2307
@sibel_84
Sem2024
bnnu
Ellssa
Jou
@Azmet5255
@Tesnim1903
ccumartesye 3 gün kaldı daha dikkatli bir şekilde ilerleyelimgün gün menü takibi yapamadım ama herkes kendi menü eksiğini kontrol edip yazarsa sevinirim buraya yazınca daha güzel frenliyoruz
Ben yağı pek azaltmadım normalde de yemekleri az yağlı salatalar genelde yağsız yapıyordum aynı devam ediyoruzhahhahahh ay japonyadan haftaya gelcek bi abimiz eklenir yine krakerler falan sgfsjf
hocam aman
karbonhidrat azaltmak kolay düşük yağlı beslenmek peki dünyanın niye en zor şeyi
Cumartesi tablo coşacak gibi ben salı tartısına göre çooook çok eksiye indim bilegünaydın kızlarrr valla kıran kırana bir hafta sanki bu hafta, grubun eski kalabalıklığı yok ama buna rağmen kıran kırana geçiyor yarış
Canim çarşamba menü
Sabah 1dilim şu böreği 1 bardak süt
Öğle 1 kase mercimek çorbası
Akşam 3dilim fırında palamut 1dilim mısır ekmeği 1 kasiktursu kavurma
Maden suyu 2litre su
Afiyet olsun canım salı biraz az geçmiş sabah daha doyurucu kahvaltı olsa daha iyi olurmuş nedense benim gözüm bol sebze arıyor menülerdeSali menum
Sabah 1 yumurta 1 kaşık maydanozlu lor 1dilim peynir 6 zeytin 1 çay kaşığı zeytinyağı baharatlı
Ara 1 portakal 1kivi
Akşam 1 servis kaşığı mantı bol yoğurt ve salata
Su 2litre
Afiyet olsun canm22.01.2025
Kahvaltı 12.00
Kavurmalı tost
Bol maydanoz
Salatalık
Yesilcay
17.30
2 kepce taze fasulye
Bol karışık kıvırcım salata
3kaşık meyhane pilavı
20.00
2 kup çay
2 litre su
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
yani normal türk mutfağına göre yağı azaltmak demek istedimBen yağı pek azaltmadım normalde de yemekleri az yağlı salatalar genelde yağsız yapıyordum aynı devam ediyoruz
Cumartesi tablo coşacak gibi ben salı tartısına göre çooook çok eksiye indim bile
Sanırım ben o konuda şansliyimyani normal türk mutfağına göre yağı azaltmak demek istedim
of tartı benim hiç iyi gitmiyor. vücudum beyin şişliğini çıkarıyo bana anlamadım görsel olarak bütü şişliğim indi. tartı + yönlü gidiyo. anlamadım.
Afiyet olsunGünaydın
Dün yazmayı unuttum yorgunlukta vardı
Dün ki menü
Sabah 1 yumurta marul petnir 3 zeytin
Öğlen tost marul
Akşam brokoli salatası tavuk döner
Su 1.5 lt
Spor 5800
arke Boncuk2307 Ellssa
Afiyet olsun bla blaYazmıştım silinmiş tekrar yazayım
Salı menüm
Sabah 7.30
1 h yumurta
Öğle 12.30
1 kase tarhana çorbası
1 o misket köfte
1 kase yeşillik
Ara 16.00 civarı
1 paket altınbaşak yulaflı
Akşam 20.15
1 p mantarlı tavuk
Çatşamba menüm
Sabah 7.30
1 h yumurta
Öğle12.30
1 kase domates çorbası
3/4 p soslu tavuk
1 kase yeşillik
Akşam .19.30
Annemin doğum günüdü
Yediğim şeyleri yazmayayım az kaçtı
1 dilim bla bla
2 dilim bla bla
İki gün de suyum 2.5 lt
Ellssa bluegreeneyes
Kabak detoksu yapabilirsin canm detoks suyu hazırla yanına al üKaptanımbluegreeneyes İpin ucu azıcık kaçınca verdiğim kilolar geri geliyor sanıyorum
Pazar kaçtı çarşamba kaçtı
Cmtsi ye kadar ne yapmalıyım da 64 lerim gitmesin
Eve çok geç varıyorum spor için en erken 21.30 da yapabilirim Acaba kassam mı şu 2 gün ne dersiniz naparsam yapa dönüşmeden gider
Yavru kuş nasıl oldu canım toparladı mi biraz dahaKırmızı takımın gülleri
Boncuk2307
@sibel_84
Sem2024
bnnu
Ellssa
Jou
@Azmet5255
@Tesnim1903
Ay onlar da yosun kraker filandir Allah bilirhahhahahh ay japonyadan haftaya gelcek bi abimiz eklenir yine krakerler falan sgfsjf
hocam aman
karbonhidrat azaltmak kolay düşük yağlı beslenmek peki dünyanın niye en zor şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?