• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

canım hesap ayarlarımızda imzamızda ayarlıyorduk ya. her hafta güncelliyorduk. hani mesela bu mesajımın altında çıkıyordu. o cetvelleri diyoruz.
geçmiş olsun bu arada :KK19:
Teşekkür ediyorum :KK37: daha 5 dk önce güncelledim son kilomu ben de, gözükmüyor mu, bende gözüküyor herkesin

Selam kızlar nasilsiniz, bugün sonunda tahlil yaptırdım, Betahcg değeri beklediğimden baya yüksek çıktı, Dr arkadaş şimdi gitsen kalp atışları falan duyulur dedi ama kadın doğuma gitmeme daha var...biraz panik halindeyim nasıl beslensem falan kafam karıştı açıkçası

Selam kızlar nasilsiniz, bugün sonunda tahlil yaptırdım, Betahcg değeri beklediğimden baya yüksek çıktı, Dr arkadaş şimdi gitsen kalp atışları falan duyulur dedi ama kadın doğuma gitmeme daha var...biraz panik halindeyim nasıl beslensem falan kafam karıştı açıkçası
Ayy tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:KK37: sağlıklı şeylerden azar azar ye meyveni eksik etme bence. Sıkı diyet yapmadan çok da salmadan korumada gibi devam edebilirsin :KK200:

03.01.25
08.45
Çeyrek simit

12.30
Mantarlı omlet, zeytin, avokado salatası, 1 dilim ekmek, 1 çk kuşburnu

16.00 sade kahve, 1 dilim ayva

19.00
Disardaydim kizin simitinden tirtikladim( yemekler biraz midemi bulandırıyor, veya değeri yüksek diye erken başladı sanirm )
Eve gelince yarım ayva ve mandalina yedim

Belki birazdan yoğurt yerim

Şu:1.5 lt
Ellssa Ellssa arke arke Boncuk2307 Boncuk2307

Bence başlamalısın buradan ayrılan kilo alıp dönüyor ben de dahil :KK37: eski isteğim kalmadı ama ayrılanlar tek tek dönse eskisi gibi olabiliriz:dua:
evet genelde kilo alınıyor doğru. ama ben kilo verdim. o konu da sorun yok da ama tabi eskiler hep beraber dönerse güzel motivasyon olur hepimize :KK200:

Ellssa Ellssa
bluegreeneyes bluegreeneyes
Boncuk2307 Boncuk2307

Cuma

Sabah kahve

Oglen 13 .
Et izgara avuç içi kadar
Salata

Ara. Kahve

18.30
Kabuklu yer fistigi 20 kadar
Antep fistigi 30 kadar 🙈

Spor. 8300 adım

Screenshot_20250103-214609_Opera.jpg

Ikiz olmasin:rolleyes: benim 1 gun gece muthis yüksek cikmisti ß hcg

Ayy tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:KK37: sağlıklı şeylerden azar azar ye meyveni eksik etme bence. Sıkı diyet yapmadan çok da salmadan korumada gibi devam edebilirsin :KK200:
Çok teşekkür ederim canım inşallah ❤️ şuan biraz da panik halindeyim kilo yüzünden, inşallah çok almam, diyetisyene falan mı gitsem diyorum...ne olur destek olun vallahi kafayı yiycem
Ikiz olmasin:rolleyes: benim 1 gun gece muthis yüksek cikmisti ß hcg
Yaaa Allah korusun :( biraz da ondan korktum biliyor musun? Senin kaçti beta benim 20400 10 gün gecikti regl

Çok teşekkür ederim canım inşallah ❤️ şuan biraz da panik halindeyim kilo yüzünden, inşallah çok almam, diyetisyene falan mı gitsem diyorum...ne olur destek olun vallahi kafayı yiycem

Yaaa Allah korusun :( biraz da ondan korktum biliyor musun? Senin kaçti beta benim 20400 10 gün gecikti regl
Diytsyn desteği alabilirsin daha güzel olur ama çok da sıkma canını şu güzel dönemi kilo mu alacağım stresiyle geçirme :KK37: alırsan da verirsin Allahın izniyle şimdi hem kendi sağlığına hem de bebişin sağlığına odaklan düşünme gerisini:KK200: Biz destek oluruz tabi ki her zman.

Merhabalar kızlar yaw çok kötü olmuş kk girmek istemiyorum resmen ay sinir oldum
Menü yazayım

Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
Peynir
5 zeytin
Yeşillik domates salatalık biber

Ara
1 avuç fıstık 1 ceviz
Biraz kuru armut

Akşam
Yoğurtlu kabak bugün de yedim valla istediğim eksi yok malesef bakalım yarın ne olacak ama iç açıcı değil 3 gün kabak yediğime değmedi sanırım kızlar

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Canm hiç canını sıkma bu hafta harika gittin sürekli tartıldığın için stres yapmiş olabilirsin ama güzel sonuçlar yakındır relax ol 😘
03.01.2025
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği, salatalık, 1 kk peynir, 5 yeşil zeytin
Ara Öğün 15.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma
Akşam Yemeği 19.00
Hamsi tava, bolca salata, 1 kase mercimek çorbası
Ellssa Ellssa arke arke bluegreeneyes bluegreeneyes
2lt su
Afiyet olsun canm🌼 🥰 benim de canm hamsi çekiyor ama dur bakalım haftaya inşallah ödül olsun 🥰
Sevgili Masterfit ailesi :KK68:

Yarın tartı bildirimlerinizi Ellssa Ellssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307 Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 12.30 en geç 13.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kazanacak. :KK37: :KK37:

Öpüyorum sizii :KK68::KK60:

Masterfit 145.Etap

KIRMIZI TAKIM28.12.202404.01.2025FARK
arke arke Kırmızı Takım Kaptanı83.90
Boncuk2307 Boncuk2307 62.90
bnnu bnnu 65.10
@-Murphy-76.60
@Jou68.30
@Pembepilates-
G Goklerce 70.80
@Tutku44 (transfer)84.30
MAVİ TAKIM
bluegreeneyes bluegreeneyes Mavi Takım Kaptanı67.40
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus 76.00
@Jasminium8463.30
Ellssa Ellssa 70.90
@rockandroll67.80
@Purple58 (transfer)106.50
HAZIRLIK
@Arc-en-ciel78.15
@Octodayy-
@malahit50.10
@Lavinia_9864.90
@Lotus1234-
@Tesnim1903-
@Deltavealfa68.50
Ellerine sağlık canm🌼
Bu hafta sanırım çoğumuz resmi olarak adım tamamlayamadık 😔 önümüzdeki günlerde hareketi artırmalıyız 😘 hep beraber
03.01.2025 Cuma

13.30
1 yulaflı activia
4 yk basmati pilav
4 yk etli nohut

17.00
1 kase kabak çekirdeği
1 portakal
1 elma

Su: 2,5 lt
Spor: 50 dk yoga ve 9.477 adım

Eki Görüntüle 3531068
Afiyet olsun kaptanım yarın güzel sonuç bekliyoruz 😘
Beslenme kısmına çok takılma kaliteli ve sağlikli beslenmeye çalış 😘 paketlilerden uzak dur yeter 🌼 7-8 haftalıkken kalp atışları duyulabilir genellikle canm o haftalara denk getir ama yüksekse erken döllenme veya ikiz gebelik olabilir hakkında hayırlı olan olsun 🤲
Ellssa Ellssa
bluegreeneyes bluegreeneyes
Boncuk2307 Boncuk2307

Cuma

Sabah kahve

Oglen 13 .
Et izgara avuç içi kadar
Salata

Ara. Kahve

18.30
Kabuklu yer fistigi 20 kadar
Antep fistigi 30 kadar 🙈

Spor. 8300 adım

Eki Görüntüle 3531073
Afiyet olsun canm fıstıklar yerine keşke sebze veya salata olsaymış 😘

03.01.2025
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği, salatalık, 1 kk peynir, 5 yeşil zeytin
Ara Öğün 15.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma
Akşam Yemeği 19.00
Hamsi tava, bolca salata, 1 kase mercimek çorbası
Ellssa Ellssa arke arke bluegreeneyes bluegreeneyes
2lt su
Afiyet olsun
İyi akşamlar kızlar menümü yazmalı mıyım :KK17:
Bugün böyle oldu yılbaşından sonra toparlayamadım elbiseme girdim tamam bıraktım , arke arke kaptanım çok üzgünüm kriz şeklinde ellerim titredi o_O
Haftaya toparlayacağıma inanıyorum
Öhöm bugünü yazayım
Sabah 7.30
1 h yumurta
1 kandil simidi

Öğle 12.30
1 kâse domates çorbası
2 adet adana köfte (toplamı 4 parmak kalınlığındadır)
Yarım kase yeşillik (bitmedi niyeyse)

Ara16
1 bardak sıcak çikolata
1 kruvasan

Akşam 19
1 adet lahmacun
Bol yeşillik

Ellssa Ellssa
Su:1 litre
Adım:5000
İnanılmaz öksürüyorum o da yordu beni ve bıktım
Haftaya telafi edersin artık
03.01.2025 Cuma

13.30
1 yulaflı activia
4 yk basmati pilav
4 yk etli nohut

17.00
1 kase kabak çekirdeği
1 portakal
1 elma

Su: 2,5 lt
Spor: 50 dk yoga ve 9.477 adım

Eki Görüntüle 3531068
Afiyet olsun

Canm hiç canını sıkma bu hafta harika gittin sürekli tartıldığın için stres yapmiş olabilirsin ama güzel sonuçlar yakındır relax ol 😘

Afiyet olsun canm🌼 🥰 benim de canm hamsi çekiyor ama dur bakalım haftaya inşallah ödül olsun 🥰

Ellerine sağlık canm🌼

Bu hafta sanırım çoğumuz resmi olarak adım tamamlayamadık 😔 önümüzdeki günlerde hareketi artırmalıyız hep beraber

Afiyet olsun kaptanım yarın güzel sonuç bekliyoruz 😘

Beslenme kısmına çok takılma kaliteli ve sağlikli beslenmeye çalış 😘 paketlilerden uzak dur yeter 🌼 7-8 haftalıkken kalp atışları duyulabilir genellikle canm o haftalara denk getir ama yüksekse erken döllenme veya ikiz gebelik olabilir hakkında hayırlı olan olsun 🤲

Afiyet olsun canm fıstıklar yerine keşke sebze veya salata olsaymış 😘
Ben bugün cuma diye yapmadım bir şey yoksa ip atlayacaktım da adım sayısı artınca yapmak istemedim. Ama dediğinde haklısın kaptanım 😘

Back