Kendimi eklemeyi denedimYaklaşık bir en az 3-4 haftadır saat 12.30 son dendi.
Bunu ne için attın
Bitti sanırım
Sıkıntı yok canım ben de kendimi unutmuşumAaaaa seni unuttuk kaptanımmm
Ah keşke o kadar kolay olsaydı o işlerKendimi eklemeyi denedimkopyala yapınca kolayca tablo ekleniyor sanirim
Lotus kalmış onu da sen alırsın biterBitti sanırım
Bana anlatır mısın nasıl yapıldığını öğrenmek isterim gerektiği zamanlarda destekte verebilirim.Ah keşke o kadar kolay olsaydı o işler
Masterfit 146.Etap |
KIRMIZI TAKIM |
|
|
|
|
|
|
|
P Pembepilates |
MAVİ TAKIM |
|
|
G Goklerce |
|
P Purple58 |
|
|
|
|
HAZIRLIK |
B Beklenen2 |
D Deltavealfa |
|
|
|
|
|
|
Vatana millete hayirli olsun
Ellerine sağlık canımm
Masterfit 146.Etap
KIRMIZI TAKIM Jasminium84 Kırmızı Takım Kaptanı arke bluegreeneyes bnnu Boncuk2307 malahit -Murphy- P Pembepilates
MAVİ TAKIM Jou Mavi Takım Kaptanı Ellssa G Goklerce Cicekbocekkaktus P Purple58 Makaron23 rockandroll Sem2024 Tutku44 HAZIRLIK B Beklenen2 D Deltavealfa Efenin_Annesi Hallederiz Lavinia_98 Mthn83 s i d e l y a tomrs
5 teb beri ev isi yapiyom. Bakicam
Harikasın bebişşKızlar bugünkü menum
Sabah kemik suyuna işkembe çorbası yaptim 1 büyük kase içtim 1dilim ekmek ile.
Saat 12.00 kış çayı limonlu
Saat 15.00 kış çayı 6 fındık
Saat 17.30 4 köfte 5 kaşık nohut bol salata 2 kaşık bulgur
Su 2litre
Adımları şimdi tamamladım bugünlük bu kadar fırsat oldu.Ellssa Boncuk2307
Eki Görüntüle 3524255
Teşekkür ederimHarikasın kaptanım tebrikler
Ablam kendi adıma konuşmam gerekirse ben menü yorumlamadım hiç çünkü diyet konusunda pek bilgim yok kendim de kafama göre yapıyorum bazen doğru oluyor bazen yanlış. Ben güzel menü derim ama kötüdür kimseyi yanlış etkilemek istemediğim için yapmıyorum. İzne ayrılmak konusunda da sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun
Demek ki wc beklesen çok daha güzel sonuçlar alacaksın ama bu da çok iyi eksi tebrik ederim çiçeğim
Tabi ki tekrar katılabilirsin ablacım, her gün menü ve spor zorunlu oldu. Haberin olsun
Çok güzel eksi tebrik ederim
Sen tek kelimeyle HA-Rİ-KA-SINNN
Aynı şey senin için de geçerli çiçeğim sen de HARİKASINÇok yakındır lig değiştirmen
Çok güzel eksi ablam salıdan gelen artılar da gitmiş eksiye geçilmiş. Tebrik ederim
Herkeşler de izne ayrıldı çabuk dön kııaazçok güzel eksi bu arada tebrik ederim