Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Harikasın kaptanim ellerine sağlık
Rica ederim canım, neyse ki 2 haftalık kaptanlık bitti
Canım seni ve takımını tekrar çok tebrik ediyorum. Hep beraber güzel bir hafta geçirdik hepimizin emeklerine sağlık
Kuzum yapardım ana çocuklar hasta kız özellikle çok muymuş sürekli ağlıyor
kendime güvenemiyorum bende regliyim.
Çok geçmiş olsun canım

Dün iyiki akşam yulaf lapa yedimm yoksa almıştım kesiinn vermişimdirr haftaya çok fena - geliyoreee kocamda yok evde o evde oldumu feleğim şaştı biraz sakatlandı 4 gündür evde izinliydi
Çok çok geçmiş olsun canımmm

malahit müsaitsen kırmızı takım kaptanı olup mavi takım kaptanını seçermisin
Jasminium84 senin için de geçerli canım hanginiz önce görecek bakalım
Kaptanım tabii ki seve seve yaparım ama istersen malahit bekleyelim biraz daha hak geçmesin

Geç olmasın yapalım takımları dersen de kabul ederse Jou mavi takım kaptanı olur musun

ben de ona güveniyorum akşamları ilk defa bu hafta hafif atlattım artı gelmesi bu yüzden moralimi bozmadı haftaya çok sabırsızım
Bu hafta harika bi liste olmuş hemen hemen herkes ekside

Ellerine sağlık canım

Yok canım hak geçmez biran önce yapalım takımları. Daha birinci olma çabası yapıcaz

Bence de geç olmasın canım. Yemek hazırlığı falan derken kimse kalmıyor buralarda.
ben de ona güveniyorum akşamları ilk defa bu hafta hafif atlattım artı gelmesi bu yüzden moralimi bozmadı haftaya çok sabırsızım

Bu hafta harika bi liste olmuş hemen hemen herkes ekside
Kesinlikle öyle, artı olanlar da aslında haftayı güzel geçirmişlerdi, muhtemelen geçici artılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…