Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menümü yazayım yarına misafirim var akşama yemeğe. Kocam yine çenesini açmış çaya gelmek isteyen yeğenine yemeğe gelin demiş 🥴 sanki kendi yapıyor bu adam beni bitirdi 😩
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, 6fındık
Kahvaltı 13.30
2 dilim çavdar ekmeği, bir yumurtadan omlet, 2 salatalık, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin
Ara Öğün 16.00
1 elma
Ara Öğün 17.30
1muz
Akşam Yemeği 19.00
Fırında tavuk patates, 2 yk kadar pilav, 1 yk da yoğurt
2lt su, 1 lt dukan kiraz saplı ananas çaylı
Spor
42 dk eliptik
200 ip atlama
Adım resmini en son atacağım
Ellssa Ellssa arke arke Jasminium84 Jasminium84

Eklentiler

• 1000030485.jpg
    1000030485.jpg
    107,2 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000030481.jpg
    1000030481.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000030495.jpg
    1000030495.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 4
Menümü yazayım yarına misafirim var akşama yemeğe. Kocam yine çenesini açmış çaya gelmek isteyen yeğenine yemeğe gelin demiş 🥴 sanki kendi yapıyor bu adam beni bitirdi 😩
Saat 12.00
Kahvaltı 13.30
2 dilim çavdar ekmeği, bir yumurtadan omlet, 2 salatalık, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin
Ara Öğün 16.00
1 elma
Ara Öğün 17.30
1muz
Akşam Yemeği 19.00
Spor
42 dk eliptik
200 ip atlama
Bırakıcan kendi yapsın bakalım birdaha hanıma sormadan yemeğe çağırabiliyormu 🤭
Kolay gelsin şimdiden eline sağlık canım 😘

Bırakıcan kendi yapsın bakalım birdaha hanıma sormadan yemeğe çağırabiliyormu 🤭
Kolay gelsin şimdiden eline sağlık canım 😘
Teşekkür ederim şekerparem, browni yaptım şimdi koydum dolaba, yemek için krebi de bugünden yapayım diyorum sonra zor oluyor çocukla yetişmek 🥴🥰

Saat 12.00
Kahvaltı 13.30
Ara Öğün 16.00
1 elma
Ara Öğün 17.30
1muz
Akşam Yemeği 19.00
Spor
42 dk eliptik
200 ip atlama
Misafir ağırlamayi seviyorum derler bide beyler e onu herkes sever kadin yapsın etsin sen agirla misafir . Hepsi ayniiii

Oyy oyyy harikasın tatlım 🌸
ohh şimdiden hazırlıklar tamamlanıyor sefan olsun yarında bir kahve keyfi yapar dinlenirsin 💕
Oğlanın uyku saati falan derken panik oluyorum 😂😂
Misafir ağırlamayi seviyorum derler bide beyler e onu herkes sever kadin yapsın etsin sen agirla misafir . Hepsi ayniiii
Bugün bir fırçaladım daha demez inşallah, yani misafir ağırlamayi yemek yapmayı falan severim de bugün adetimin ilk günü ağrım çok yarın da olur büyük ihtimalle hiç düşünmüyor ağrısı var bize zor yemek yapıyor diye, rezil etmek de istemedim söz vermiş bir kere. Daha da derse yemeğe gelin diye otur kendin yap diyeceğim artık 😂 sipariş mi veriyor kendi mi yapıyor naparsa yapsın 😂

Oğlanın uyku saati falan derken panik oluyorum 😂😂

Bugün bir fırçaladım daha demez inşallah, yani misafir ağırlamayi yemek yapmayı falan severim de bugün adetimin ilk günü ağrım çok yarın da olur büyük ihtimalle hiç düşünmüyor ağrısı var bize zor yemek yapıyor diye, rezil etmek de istemedim söz vermiş bir kere. Daha da derse yemeğe gelin diye otur kendin yap diyeceğim artık 😂 sipariş mi veriyor kendi mi yapıyor naparsa yapsın 😂
Allah'ım bağışlasın kuzum ver baksın babası uyumasın sabaha kadar kızarsada sende bana sormadan yemeğe çağırdığın misafirlerime hazırlık yapıyorum dersin 😂

Allah'ım bağışlasın kuzum ver baksın babası uyumasın sabaha kadar kızarsada sende bana sormadan yemeğe çağırdığın misafirlerime hazırlık yapıyorum dersin 😂
Aaahh Ah keşke çoktan gitti yattı bile 🥹 güveniyor tabi yetiştireceğime şüphesi yok. 🥴

20 yaşında evlendim sanki koca kaçıyor gibi 😂🥹 üniversite bitmişti ama yine de şimdiki aklım olsa iki sene daha beklerdim. Sarı kuşum bir tane oğlum var 3 yaşında sıpam 😇
Hahahaha hevess isteee bende 24 yaşında evlendimm ahh ahh şimdiki aklım olsa önce hayatımı yaşardım gezerdimm iyice doyardım sonra bi adamı ensesinden tutup nikaha gönderirdimm 😀😀😀😀 maşaallahh oğluşuna ❤️

Saat 12.00
Kahvaltı 13.30
Ara Öğün 16.00
1 elma
Ara Öğün 17.30
1muz
Akşam Yemeği 19.00
Spor
42 dk eliptik
200 ip atlama