İçi güzel ablamOlsun kuzum, aşk olsun, Sevda olsun, sevgi olsun, muhabbet olsun
Kötülük olmasın
Yaaaa onu kızımda hiç yapamadım sonucta nimet bana koyuyodu bosyere nimet gidiyo yapıyosun herşey çöp simdide kendi yemek istiyor ama kaşığıı düzgün tutmuyor öğrettirmiyoda çok inatçıBol bol önüne de koy mıncırsın. Evet ortalık batıyor ama sonra kendileri etkenden yemeyi başarıyorlar. Şu an küçük oğlum 1.5 yaşında ve 6 aydır tamamen kendisi yiyor. Yedirmemi asla istemiyor. Etraf çok batıyor ama canları sağ olsun
Gayet güzel menü. HarikasınKızlar bugünkü menümm
Saat 11.00 maydanoz kürü
Saat 11.30 2 yumurta ile 5 kaşık menemen 1 dilim k.ekmeği 6 zeytin
Saat 14.00 siyah çay limonlu 5 fındık 5 badem
Saat 17.00 1 kase kiymalı yeşil mercimek çorbası + 3 kaşık havuç tarator yerim
Su 2litre
LenaG Boncuk2307 noram Ellssa
Yarına kadar aç olacaklar burayaaLenaG arke Boncuk2307
Bende bugün menümü erken yazıyım nasılsa yarına kadar açım
11:30 1 büyük elma, 1 büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve
15:00 şimdi aynı kahveden
Akşamda 2 kez aynı kahveden içerim
Su 3 litre
menülerin çok güzel, şu an kesinlikle eksidesiniz vücudun su tutuyordur. Böyle devam
Nasıl gidiyor askoGayet güzel menü. Harikasın
Ay tebrik ederim kaptanımGünaydın kızlaaaar
Harika bir eksi gördüm sabah tartıda. Keyfim çok gıcır
Afiyet olsun canım çokomelli bir menü ve spor
Güzel menü ve adım tebrik ederim
Tansiyonun oynamıyor mı, sinirlerin zıplamıyor mu? Valla tebrik ederim hiç aç kalabilen biri değilim ben
Hemde çook önemli bir gün şimdiden stres sardı bileYarına kadar aç olacaklar burayaa
Bende kahvaltı sonrası yemeyi düşünmüyorum. Malum son ve önemli gün
Benim bey de gecenin 12 sinde gözümün önünde bisküviler,kekler, neler neler yiyor bide sende yemezmisin al diyor günahım neydi ben nerelere gidemKızlar diyette iken éşini yoldan çıkartma çabaları mahkemelerde haklı boşanma sebebi olmalı valla. Eşim tereyağlı açma almış ( sadesi vs okey biliyordum ama tereyağlısıni bulmuş) çayı demleyelim icine çikolata sürüp yiyelim 1 günden birsey olmaz yıl 365 gün diyor . Mis gibi kokuyor tam günaha girmelik. Ben diyete başlayınca adamın damak zevki zenginleşti. çayında al git karavanda ye dedim. Çocukları aldı karavanda yiyorlar
Ay canım adına çok sevindim.Canım geçen hafta dibimizde olan sağlık ocağına aylardır veremediğim kan tahlilini verdim çok merak ediyordum vitamin değerlerimi vs. Ertesi gün sonuçlara gittim Dr. naptın sen dedi o öyle deyince panik olmaya hazırda duran ben panik oldum korktum meğer söylediği terimlerin açıklamasını istedim 40 lı yaşlarda bu çok zor olur vücutuna demir depolamışsın dedi birde b12 vitamin mi kullandın dedi hocam hayatımda hiç kullanmadım dedim ama bilirmiş gibi ne yaptıysan artık demir depolamışın deyince zaten ben panik hazır olda ayaktayım hocam 6 aydır yulaf yiyorum dedimayrıca verdiğim kilo yada çok şaşkın baklı kapıdan girince zaten bildim dedi
Eve gelince de biraz araştırdım demir depolayan cidden ilk sıralarda yulaf, chia, keten tohumu yazıyor ve ben bunları tüketiyorum bilgin olsun canım birtek d vitamini ne bakılmıyormuş onuda şöyle sordu ayaklarında kasılma falan varmı dedi yok dedim d vit. Eksikliği kasılma yapıyormuş sanırım o değerde normal uzun oldu canım bunları tüket diye bilgi vermek istedim
Kızlar bebeğim gittikçe kötüleşti doktora geldik serum taktılar kan sonuçları bekliyoruz dua edin bizeEki Görüntüle 3520171
Amin canımAhh kuzum Rabbım Şafi adıyla şifa versin
Benim bey de gecenin 12 sinde gözümün önünde bisküviler,kekler, neler neler yiyor bide sende yemezmisin al diyor günahım neydi ben nerelere gidem
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm bizede sonuçları haber verKızlar bebeğim gittikçe kötüleşti doktora geldik serum taktılar kan sonuçları bekliyoruz dua edin bizeEki Görüntüle 3520171
Rabbim şifa versin canım çok geçmiş olsunKızlar bebeğim gittikçe kötüleşti doktora geldik serum taktılar kan sonuçları bekliyoruz dua edin bizeEki Görüntüle 3520171
Tamda buVerecen sopayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?