Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaaaa onu kızımda hiç yapamadım sonucta nimet bana koyuyodu bosyere nimet gidiyo yapıyosun herşey çöp simdide kendi yemek istiyor ama kaşığıı düzgün tutmuyor öğrettirmiyoda çok inatçı

Gayet güzel menü. Harikasın

Yarına kadar aç olacaklar burayaa
Bende kahvaltı sonrası yemeyi düşünmüyorum. Malum son ve önemli gün

Ay tebrik ederim kaptanımdarısı başıma inşallah yarın güzel bir eksi görürüm
Pek umudum yok ama

Kızlar diyette iken éşini yoldan çıkartma çabaları mahkemelerde haklı boşanma sebebi olmalı valla. Eşim tereyağlı açma almış ( sadesi vs okey biliyordum ama tereyağlısıni bulmuş) çayı demleyelim icine çikolata sürüp yiyelim 1 günden birsey olmaz yıl 365 gün diyor . Mis gibi kokuyor tam günaha girmelik . Ben diyete başlayınca adamın damak zevki zenginleşti. çayında al git karavanda ye dedim. Çocukları aldı karavanda yiyorlar

Benim bey de gecenin 12 sinde gözümün önünde bisküviler,kekler, neler neler yiyor bide sende yemezmisin al diyor günahım neydi ben nerelere gidem

Ay canım adına çok sevindim.
Benim d vitamini kesin yerlerde özellikle sağ ayağımda 2/3 günde bir kasılma oluyor.
Grip olduğum için doktorum iyileşene kadar kan tahlil vermemi istemedi. Sırf grip yüzünden kan verme randevumu iptal ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…