- 31 Ekim 2013
- 20.971
- 69.663
- 40
Evet canım haşimato için tiroid değerlerine bakılması gerekiyor tsh değerlerine yaniCanim haşimato ne bilmiyorum ama d vitamini 10 cikti düşükmüş ,b12 1000 gibi çıkmıştı oda düşük dedi, insilün direncjm 12.5 çok yüksek dedi. Demir düşük dedi . Haşimato yu sorucam bu sefer birde troit. Hasimato için tiroit mi bakılması lazım yani tsh
Tamam canım bekliyorum kan sonuçlarını, gece sabaha kadar kontrol ettim ateşi ilaçlarla düştü sabah kötü oldu titredi fışkırarak kustu ben de kötü oldumCanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm bizede sonuçları haber ver
Eyy Allah'ım havalardan canım lütfen korkma stres yapma biliyorum ki tahlillerde birşey çıkmayacak miniğinTamam canım bekliyorum kan sonuçlarını, gece sabaha kadar kontrol ettim ateşi ilaçlarla düştü sabah kötü oldu titredi fışkırarak kustu ben de kötü oldum
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versinKızlar bebeğim gittikçe kötüleşti doktora geldik serum taktılar kan sonuçları bekliyoruz dua edin bizeEki Görüntüle 3520171
amin canım Allah razı olsunRabbim şifa versin canım çok geçmiş olsun
qmin Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin
Kan Alınınca çok ağladı o ağlayınca ben de kötü oldumEyy Allah'ım havalardan canım lütfen korkma stres yapma biliyorum ki tahlillerde birşey çıkmayacak miniğin
Biliyorum canım biliyorumamin canım Allah razı olsun
qmin Allah razı olsun
Kan Alınınca çok ağladı o ağlayınca ben de kötü oldum
Canim haşimato ne bilmiyorum ama d vitamini 10 cikti düşükmüş ,b12 1000 gibi çıkmıştı oda düşük dedi, insilün direncjm 12.5 çok yüksek dedi. Demir düşük dedi . Haşimato yu sorucam bu sefer birde troit. Hasimato için tiroit mi bakılması lazım yani tsh
Kızlar bebeğim gittikçe kötüleşti doktora geldik serum taktılar kan sonuçları bekliyoruz dua edin bizeEki Görüntüle 3520171
Kahvaltı edemedumm dahaaaaaaek gıdaya başladıkk hiç bitmiyor mutfak işim bea
Canım en son bunlara bakılmış . Sadece anti tpo yok Eki Görüntüle 3520315 Eki Görüntüle 3520314
Evet canım bu değerler ki bunlara göre çok şükür normal görünüyor herşey
Benim de öylebu sonuclar iyi. benimde normal mesela ama anti tpo çok yüksek
bu sonuclar iyi. benimde normal mesela ama anti tpo çok yüksek
Bu durumda demir ve d vitaminine bi baktır canı
Benim de öyleglütensiz beslenmeye geçtikten sonra epey bi düştü ama hala normal aralıkta değil
Benim de öyleglütensiz beslenmeye geçtikten sonra epey bi düştü ama hala normal aralıkta değil
Azıcık azıcık koyuyordum ben. Öyle öyle yemeyi öğreniyorlar ama şu an kuzucum tüm tabağını kendi bitiriyor.Yaaaa onu kızımda hiç yapamadım sonucta nimet bana koyuyodu bosyere nimet gidiyo yapıyosun herşey çöp simdide kendi yemek istiyor ama kaşığıı düzgün tutmuyor öğrettirmiyoda çok inatçı
Bunu düşünmediğin an bi bakmışsın gitmiş, bende hep öyle oluyorAy inşallah çok güveniyorum yazdıklarına. Önümüzdeki hafta hızla gider diye düşünüyorum. İnşallahhhh
İnşallah canım sen bebeğine odaklan şimdi. Onlar sağlıklı olsun da kilo alınır verilir. Onu da stres yapmaAy tebrik ederim kaptanımdarısı başıma inşallah yarın güzel bir eksi görürüm
Pek umudum yok ama
bu sonuclar iyi. benimde normal mesela ama anti tpo çok yüksek
Kızlar şimdi hasimatoyu arastiriyorumda hiç bilmediğim bir hastalık belirtilerine baktım reglj düzensizliği vs vs yaziyor %99 bellirti bana uyuyor malesef. Doğrumu anladım Mesela t3 t4 ve tsh normal değerlerde olsada haşimato olabiliyormu? Birde sağlık ocağı tpo sanırım o değere bakıyormuEvet canım bu değerler ki bunlara göre çok şükür normal görünüyor herşey