Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet canım haşimato için tiroid değerlerine bakılması gerekiyor tsh değerlerine yani

Tamam canım bekliyorum kan sonuçlarını, gece sabaha kadar kontrol ettim ateşi ilaçlarla düştü sabah kötü oldu titredi fışkırarak kustu ben de kötü oldum
Eyy Allah'ım havalardan canım lütfen korkma stres yapma biliyorum ki tahlillerde birşey çıkmayacak miniğin

bendede hasimato var maalesef kilo vermen çok zor oluyor çünkü troidin çok yavaş çalışıyor , çok kolay kilo alıyorsun çok zorda kilo veriyorsun. tsh , serbest t4 t3 , anti tpo bunlara bıktırmanda fayda var

bendede hasimato var maalesef kilo vermen çok zor oluyor çünkü troidin çok yavaş çalışıyor , çok kolay kilo alıyorsun çok zorda kilo veriyorsun. tsh , serbest t4 t3 , anti tpo bunlara bıktırmanda fayda var
Canım en son bunlara bakılmış . Sadece anti tpo yok

selenyum eksikliğinden de oluyormuş aslinda hiç baktirabildinmi yada takviyesini aldin mi peki

13 aralik cuma

10da yarım sebzeli pogaca biberli omlet roka salatası, kasar peyniri

ara öğün şekersiz turk kahvesi ,maden suyu

aksam 17.30da küçük dilim fırında basemal soslu makarna , domates çorbası, kırmızı lahana havuç salatası

bugün çok azz su içtim ins yatana kadar biraz daha fazla içmeye çalışacağım 15 lt su , şekersiz turk kahvesi içildi.

LenaG arke . Ellssa

Benim testlerde anti tpo yok birde ona baktiracagim canim. Ben hasimato belirtilerine baktım tamamı bana uyuyor umarım yoktur

Yaaaa onu kızımda hiç yapamadım sonucta nimet bana koyuyodu bosyere nimet gidiyo yapıyosun herşey çöp simdide kendi yemek istiyor ama kaşığıı düzgün tutmuyor öğrettirmiyoda çok inatçı
Azıcık azıcık koyuyordum ben. Öyle öyle yemeyi öğreniyorlar ama şu an kuzucum tüm tabağını kendi bitiriyor.
Ay inşallah çok güveniyorum yazdıklarına . Önümüzdeki hafta hızla gider diye düşünüyorum. İnşallahhhh
Bunu düşünmediğin an bi bakmışsın gitmiş, bende hep öyle oluyor
Ay tebrik ederim kaptanımdarısı başıma inşallah yarın güzel bir eksi görürüm
Pek umudum yok ama
İnşallah canım sen bebeğine odaklan şimdi. Onlar sağlıklı olsun da kilo alınır verilir. Onu da stres yapma

bu sonuclar iyi. benimde normal mesela ama anti tpo çok yüksek

Kızlar şimdi hasimatoyu arastiriyorumda hiç bilmediğim bir hastalık belirtilerine baktım reglj düzensizliği vs vs yaziyor %99 bellirti bana uyuyor malesef. Doğrumu anladım Mesela t3 t4 ve tsh normal değerlerde olsada haşimato olabiliyormu? Birde sağlık ocağı tpo sanırım o değere bakıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…