Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar şimdi hasimatoyu arastiriyorumda hiç bilmediğim bir hastalık belirtilerine baktım reglj düzensizliği vs vs yaziyor %99 bellirti bana uyuyor malesef. Doğrumu anladım Mesela t3 t4 ve tsh normal değerlerde olsada haşimato olabiliyormu? Birde sağlık ocağı tpo sanırım o değere bakıyormu

anti tpo yüksek olması yeterli hasimato olması için. maalesef saglik ocağında bakılmıyor hastanede gidip dahiliye de baktirabilirsin.

İnşallah canım şuan kafaya çok taktım valla . Yıllardır kilo icin hastaneye gidip geliyorum bir kere bu teste bakılmamış Hayatımda bir o eksikti zaten 🙄.

endokrine hiç gitmismiydin genelde orada bakılıyor bu tip tetkikler ,, dahiliye genel kan tetkiklere bakıyor genelde pek disina çıkmıyor maalesef.

endokrine hiç gitmismiydin genelde orada bakılıyor bu tip tetkikler ,, dahiliye genel kan tetkiklere bakıyor genelde pek disina çıkmıyor maalesef.

Yok canım gitmedim hiç . Hep tsh t3 t4 bakilmış. Regli düzensizliği oluyormuş galiba genelde

İyi akşamlar kızlar. Yarın tartı günü. Tüm takımıma çok teşekkür ederim. Bildirim yapan herkesin çabaladığını düşünüyorum. Emeğinize sağlık şimdiden.

Menüm
10.00
2 yumurta
30 gr örgü peyniri
2 küçük nohut ekmeği
1 kiraz domates
10 zeytin

14.00
1 kupa sütlü kahve
1 tatlı kaşığı tuzlu fıstık ezmesi
1 muz

18.30
60 gr kavurma
2 yumurta
30 gr peynir

IMG_8306.jpeg

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke Ellssa Ellssa

İyi akşamlar kızlar. Yarın tartı günü. Tüm takımıma çok teşekkür ederim. Bildirim yapan herkesin çabaladığını düşünüyorum. Emeğinize sağlık şimdiden.

Menüm
10.00
2 yumurta
30 gr örgü peyniri
2 küçük nohut ekmeği
1 kiraz domates
10 zeytin

14.00
1 kupa sütlü kahve
1 tatlı kaşığı tuzlu fıstık ezmesi
1 muz

18.30
60 gr kavurma
2 yumurta
30 gr peynir

Eki Görüntüle 3520355
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke Ellssa Ellssa
Bizde sana çok teşekkür ederiz kaptanim

Selam kızlar bugün çok hastayım karışık saçma bir menü oldu ama yine de yazmak istiyorum
Yarın tartı günü inş son gün etkisi yüzünden çok saçma çıkmaz :KK43:(

Sabah
2 dilim kek ,3-4 zeytin

Öğle
4-5 parça Bitter çikolata ve kahve

Akşam
Grissini yeşil çay

Ellssa Ellssa noram noram
Geçmiş olsun canım önemli olan sağlık🌸

Merhabalar bayanlar menumu yazayım

Sabah
Menemen
7 zeytin
2 dilim peynir
3 top peynir
Yeşillik

Ara
Sade filtre kahve ve bir avuç kuru armut

Akşam
1 tabak pırasa ve salata

Su 3 lt

12000 adım

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 noram noram
Harika menü canım afiyetler olsun. Adım sayısı resimli artık haberin olsun.

13 aralik cuma

10da yarım sebzeli pogaca biberli omlet roka salatası, kasar peyniri

ara öğün şekersiz turk kahvesi ,maden suyu

aksam 17.30da küçük dilim fırında basemal soslu makarna , domates çorbası, kırmızı lahana havuç salatası

bugün çok azz su içtim ins yatana kadar biraz daha fazla içmeye çalışacağım 15 lt su , şekersiz turk kahvesi içildi.

LenaG LenaG arke arke . Ellssa Ellssa
Akşam makarna olmasa daha iyi olurdu malum tartı öncesi.
Afiyet olsun canım 🌺

X