Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım sen bayağı kilo vermişsin zaten. Vücut kendini korumaya alır, yağ kaybetmek istemez aslında. Belli dönemler kilo verme durur. Hazinesinden altın çalınan bir bankanın güvenliği arttırması gibi düşün. Şok diyetler aslında vücudu strese sokuyor. Kilo versen de normale dönünce kendini korumak adına daha çok depolama yapıyor.

Kilo vermenin en garanti yolu bol protein yemek. Hep aynı şeyi söylüyor gibi olucam ama doğrusu bu. Makrolar çok önemli. Kilo veren birinin kilosu başına 1.5-2 gr protein alması lazım ki vücut yağ yaksın. Hücreler doysun. Yeme atakları yaşanmasın. Hücreler doyunca yağ depolarını hiç umursamadan boşaltıyorlar. Stres yaşamıyorlar aç kalıcaz diye. Protein yenmeden yapılan öğün aslında çöp. Boş kalori.

Demir eksikliği, b12 ve d vitamini eksikliği de zaten kilo vermeyi engeller. Vücut vitamin kaybetmek istemez. Desteklesen bunları harika olur.

Bu yazdıklarımı sana yazdım ama burada kilo vermeye çalışan herkes için geçerli. Kiloyu yiyerek verirsek kalıcı olur. Aksi halde hepsi geri alınıyor zaten.

Hayırlı olsunn Ellssa LenaG

Hay ağzına sağlık

Sağol kuzum d vitamini demir hala düşük muhtemelen elim ayağım buz gibi. Okadar ilaç fayda etmedi . Valla vitaminlere servet ödüyorum resmen. Önümüzdeki ay olmazsa serum vs isteyeceğim
Canım geçen hafta dibimizde olan sağlık ocağına aylardır veremediğim kan tahlilini verdim çok merak ediyordum vitamin değerlerimi vs. Ertesi gün sonuçlara gittim Dr. naptın sen dedi o öyle deyince panik olmaya hazırda duran ben panik oldum korktum meğer söylediği terimlerin açıklamasını istedim 40 lı yaşlarda bu çok zor olur vücutuna demir depolamışsın dedi birde b12 vitamin mi kullandın dedi hocam hayatımda hiç kullanmadım dedim ama bilirmiş gibi ne yaptıysan artık demir depolamışın deyince zaten ben panik hazır olda ayaktayım hocam 6 aydır yulaf yiyorum dedim ayrıca verdiğim kilo yada çok şaşkın baklı kapıdan girince zaten bildim dedi
Eve gelince de biraz araştırdım demir depolayan cidden ilk sıralarda yulaf, chia, keten tohumu yazıyor ve ben bunları tüketiyorum bilgin olsun canım birtek d vitamini ne bakılmıyormuş onuda şöyle sordu ayaklarında kasılma falan varmı dedi yok dedim d vit. Eksikliği kasılma yapıyormuş sanırım o değerde normal uzun oldu canım bunları tüket diye bilgi vermek istedim

Canjmm bilgiler için çok teşekkür ederim Rabbım razı olsun Bende tekrar kullanmaya başlıyım. Chia tohumu bir ara kullandım evde var onuda kullanırım.

Canımmm tekrar teşekkür ederim evet bende protein ağırlıklı beslenmeye devam edicem çünkü protein ağırlıklı beslendigjm süreçte haftalık 1 1.5 veriyordum. şok diyetler bana yaramıyor zaten hurma diyetiyle patates oldum . Halihazırda d3k2 + b12 komplex +magnezyum complex + demir+omega3 takviye kullaniyorum

Kızlar bugünkü menümm

Saat 11.00 maydanoz kürü

Saat 11.30 2 yumurta ile 5 kaşık menemen 1 dilim k.ekmeği 6 zeytin

Saat 14.00 siyah çay limonlu 5 fındık 5 badem

Saat 17.00 1 kase kiymalı yeşil mercimek çorbası + 3 kaşık havuç tarator yerim

Su 2litre
LenaG Boncuk2307 noram Ellssa

menülerin çok güzel, şu an kesinlikle eksidesiniz vücudun su tutuyordur. Böyle devam

Evet canım benimm yaa ilk havuc patates ettim emzirmeden onu verdim kaşıği kaptı
Bol bol önüne de koy mıncırsın. Evet ortalık batıyor ama sonra kendileri etkenden yemeyi başarıyorlar. Şu an küçük oğlum 1.5 yaşında ve 6 aydır tamamen kendisi yiyor. Yedirmemi asla istemiyor. Etraf çok batıyor ama canları sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…