• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırlı geceldr💕
9.30
2 gun kurusu

12.30
2 dilim peynir
Yarım üçgen peynir
1zeytin
2 dilim ekmek

15.00
1 cennet hurması büyüktü

18. 00
3 yk kıyma harcı
1 dilim ekmek

20
Cay 10-15kadar Antep fıstık

2 saat yürüyüş (acaba eve varabilecekmiyim ölmeden dedim)
2lt su
Çok aşırı şiştim ben bugun regl olucam. Göğüslerim o kadar ağırıyor ki dokunamıyorum bile

Bugün baya spor yaptım.
30 dk eliptik (10km yol)
150 ip atlama (160 yazıyor yanlış hesapladı saat) ben kendim saymıştım atlarken
Ayrıca 2000 adım
LenaG LenaG arke arke noram noram

Eklentiler

• 1000030190.jpg
    1000030190.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000030189.jpg
    1000030189.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000030185.jpg
    1000030185.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000030184.jpg
    1000030184.jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 10
Bugünkü menüm sabah
İki yumurta domates salatalık iki dilim TB ekmeği bir dilim peynir 7 zeytin
Öğlen
3 YK musakka 4 YK bulgur pilavı yoğurt
Akşam
Bir sigara böreği üç tane çiğköfte
Ara
Türk kahvesi madensuyu
Şu 2.5 lt
Bugün misafirlerim vardı hazırladıklarını çoğu kaldı bn onları yarın acil dagitman lazım yoksa bn çaktırmadan hepsini yerim.bu arada menüm baya karbonhidrat ağırlıklı olmuş yarına inşallah dengelerim
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi :KK36:

Haftasonu takıma girip h.içi ayrılanlar olduğu için takım kaptanlarının onayıyla takımları revize etmek zorunda kaldık.
Yeni takımlar aşağıdaki gibidir

Arkadaşlarım menü ve spor bildirimleri çok eksik geliyor. Hergün düzenli (önemli mazereti olanlar dışında) menü ve spor bildirimleri kurallarımız arasında arkadaşlar.
Haftada 2 kere menü ve spor bildiriminde bulunulmadığında hazırlığa geçilecektir. Hazırlıkta da bildirimde bulunulmadığında listelerden çıkarılacaktır. Bugün kötü yedim o yüzden yazmadım bir mazeret olarak kabul edilmeyecektir.
Spor paylaşımları ekran görüntülü rica ediyorum. Ev işi evet bir harekettir efor gerektirir yaparken saati olanlar adım olarak ölçebilenler tabiiki onu da gönderebilirler. Ancak sadece tüm gün genel ev işi yaptım gibi bir bildirim kabul edemeyeceğiz.
Spor günlük minimum 6000 adımdır (gün içindeki genel hareketinizin bile bunu tamamlayabileceğini düşünüyorum)tamamlayamayanlar ertesi gün 10 bin olarak yapacaklardır.

Hadi biraz hareketlenelim kızlar Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanım harika tablolar yapıyor renklensin birz o tablo :rapci::rapci::rapci:

Öpüyorum siziiii :KK36:

Kaptanim bu kurallar haftayadan itibaren degil mi yani ben bu hafta tembel bir ogrenciydim bildirimlerim çok eksik😬

Bugün baya spor yaptım.
30 dk eliptik (10km yol)
Ayrıca 2000 adım

Masallah canım keşke bende okadar spor yapabilsem sağlığınızın kıymetini bilin. 45 kg verdiğim zaman her sabah 1 saat ( 10km) işe giderken, 45dakikada akşam spor salonuna dönerken.(8km gibi) yürüyüp, haftanın 6 günüde spor salonuna giderdim. Şimdi hafif tempo yürüyüş dışında hepsi yasak . 😔

Masallah canım keşke bende okadar spor yapabilsem sağlığınızın kıymetini bilin. 45 kg verdiğim zaman her sabah 1 saat ( 10km) işe giderken, 45dakikada akşam spor salonuna dönerken.(8km gibi) yürüyüp, haftanın 6 günüde spor salonuna giderdim. Şimdi hafif tempo yürüyüş dışında hepsi yasak . 😔
Geçmis olsun canim tekrardan . Omuriliginin tamamen iyilesip eski haline gelme olasiligi var mi ?omurilik yirtilmasi demistin degil mi?

Geçmis olsun canim tekrardan . Omuriliginin tamamen iyilesip eski haline gelme olasiligi var mi ?omurilik yirtilmasi demistin degil mi?

Canım ben bir kac doktora sordum yapılan yama zamanla kemiklesecekmis ama yama yapılacak yeri tespit etmek içinde 40 50 kere omiriligime müdahale oldu o yüzden sıkıntı olabilir hayat boyu dikkat etmen lazım dediler. 5kg üstü taşımam, bisiklet sürme gibi efor gerektiren şeyler tamamen yasak sadece hafif tempo yürüyüş . o da aralıklı olarak bir anda km lerce yürüyemiyorum. Dolayısıyla kg da çok zor gidiyor

ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi :KK36:

Haftasonu takıma girip h.içi ayrılanlar olduğu için takım kaptanlarının onayıyla takımları revize etmek zorunda kaldık.
Yeni takımlar aşağıdaki gibidir

Arkadaşlarım menü ve spor bildirimleri çok eksik geliyor. Hergün düzenli (önemli mazereti olanlar dışında) menü ve spor bildirimleri kurallarımız arasında arkadaşlar.
Haftada 2 kere menü ve spor bildiriminde bulunulmadığında hazırlığa geçilecektir. Hazırlıkta da bildirimde bulunulmadığında listelerden çıkarılacaktır. Bugün kötü yedim o yüzden yazmadım bir mazeret olarak kabul edilmeyecektir.
Spor paylaşımları ekran görüntülü rica ediyorum. Ev işi evet bir harekettir efor gerektirir yaparken saati olanlar adım olarak ölçebilenler tabiiki onu da gönderebilirler. Ancak sadece tüm gün genel ev işi yaptım gibi bir bildirim kabul edemeyeceğiz.
Spor günlük minimum 6000 adımdır (gün içindeki genel hareketinizin bile bunu tamamlayabileceğini düşünüyorum)tamamlayamayanlar ertesi gün 10 bin olarak yapacaklardır.

Hadi biraz hareketlenelim kızlar Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanım harika tablolar yapıyor renklensin birz o tablo :rapci::rapci::rapci:

Öpüyorum siziiii :KK36:

Canımmm bu haftalık özürümü kabul et lütfen, pek verimli bir hafta geçirmedim ne yazık ki menü yazmama tembelliğini de yaptım 😔

Ama bugün itibariyle sana söz toparlıyorum, bu kadar uğraşıyorsun didiniyorsun, benim yapacağım hepi topu bi menü yazmak 🙈

Geçmiş olsun kuzum

Bugünün menüsünu atayım

Sabah 10 da
İki etli köfte, bir tabak Kuru fasulye,bir ciltim üzüm,bir dilim armut

Öğle sonrası 3gibi

6 sıkım kadar çiğ köfte,bir tabak salata,roka, turşu,
Tadımlık tarhana,iki ceviz,bir avuç çekirdek,

Akşam 6 da
Bir mandalina,10 civarı Antep fıstığı
LenaG LenaG arke arke
Afiyet olsun ♥️
Bugün iyi değilim müthiş ağırlık var üzerimde

Sabah zencefilli limonlu su

Öğlen
1 tabak ıspanak
2 dilim ekmek
1 fırın sütlaç

Ara
1 portakal

Akşam
1 kase kış çorbası (nohut fasulye yeşil mercimek dövme) bol limonlu
Çeyrek tantuni
Su teresi turp
1 kupa ayran

Spor yok. Yapacak halim yok hala

LenaG LenaG noram noram @Jou
Afiyet olsun ♥️pek diyet menüsü olmamış bugün dengelersin diye umuyorum 🙏
11 Aralık menü
11.00 2 yumurta ile bol yeşillikli, kapyali ve bademli salata, 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
15.30 4 kaşık yoğurt içine 2 kaşık yulaf 1 tk tahin 1 çk chia 1çk keten tohumu yarım cennet hurması, 1 tk ham kakao
18.00 2 kabaktan spagetti üzerine 3 kaşık yoğurt 10 badem
20.00 3 badem 2 kestane
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG LenaG arke arke Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun ♥️ kabağı tabak gibi okudum bir an gözlerim açıldı 🤭

Bugünkü Menüm
Sabah 9:00
2 küçük dilim peynir
Yarım yeşil elma
12 antep fıstık
Türk kahvesi
1 kuru kayısı

Öğle 12:00
3 yk köri soslu tavuk
2.5 yk naneli süzme yoğurt
1 mandalina

Ara 15:00
1.5 tane çavdarlı karabuğdaylı grissine
1 kase narlı bol yeşillikli salata

Akşam 18:00
1 tabak buharda pişirilmiş brokoli
5-6 yk yoğurt
1.5 ceviz

LenaG LenaG
arke arke
Boncuk2307 Boncuk2307
Eki Görüntüle 3519425
Çok güzel menü canım afiyet olsun ♥️ adımlar da güzel ayaklarına sağlık 🥰
Kahvaltı 10.00: 2 yumurta 3 yk tahin pekmez 2 dilim tahıl ekmeği dereotu domates zeytin peynir 2 bardak çay
Öğle: yarım kase şehriye çorbası + 1 kuru incir
Ara: sade Türk kahvesi +
Akşam : 2 köfte + 1 tabak ıspanak yemeği + 1 bardak ayran
Gece 21.00: 2 kaşık cennet hurması 2 tatlı kaşığı nar
LenaG LenaG
3 bin adım
1 saat ev işi
Afiyet olsun ♥️ güzel bir menü
İyi akşamlar herkese.
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 noram noram

11 Aralık Çarşamba
İlk ve tek öğün
Saat: 16:00

2 yumurtadan lorlu sebzeli omlet
2 dilim(50 gr) ekmek
Yeşillik, domates, salatalık
1çk şekersiz fıstık ezmesi
1çk pekmez
30 gr peynir
1/2 elma

2 lt su, 2 fincan bitki çayı
Çok iyi canım afiyet olsun ♥️
merhaba kızlar. 2 gündür karbo atağı yaşıyorum. her zamanki gibi ayar bilmedim. diyetisyene yazdım bugün açıkça. bir süredir o da farkındaymış, büyük ihtimalle sizde psikolojik kökenli yeme bozukluğu var dedi. ben de evet bunun farkındayım ama çözemedim dedim.
zaten benim diyetleri sürekli bozmamdaki sebep bu. bundan kilo vermede istikrarlı olamıyorum. şimdi günlük beslenme defteri tutuyorum. takip edeceğiz.
İnşallah faydası olur ama canım psikolojik kökenli yeme bozuklukları zor bir süreç ve mutlaka profesyonel destek alınarak çözüme ulaşıyor yoğun olduğunu biliyorum belki online destek alabilirsin.
Umarım çözüme ulaşır 🙏♥️
arke arke LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Sabah peynirli 2 yumurta
2 dilim yumurtali ekmek kizartmasi

Oglen . 1 tabak kurufasulye bulgur pilavi

Ara 2 kare cikolata

Ajsam . 1 tabak kurufasulye bulgur pilavi
Yarim ayva

Yürüyüş 3500 adım
Afiyet olsun ♥️ yumurtalı ekmek kızartması airfryer da ve fırında da çok güzel oluyor
öğlen ve akşam aynı yemişsin akşam daha hafif bir tercih yapsak iyi olurmuş
İyi geceler bugünkü menümü yazayım hemen
Sabah
7.30
1 h yumurta

Öğle 12.30
1 kase yayla çorbası
2 parça çıtır tavuk
1 kase yeşil salata

Akşam
1 kase zencefilli zerdeçallı yoğurt

Su:2.5 lt
Adım: 8632
LenaG LenaG noram noram Boncuk2307 Boncuk2307
Bugün adımım çok adımları her seferinde fotolamıyorum fotolayayım mıı??
Eki Görüntüle 3519480
Afiyet olsun ♥️ az olmuş biraz ama doyduysan sıkıntı yok

Hayırlı geceldr💕
9.30
2 gun kurusu

12.30
2 dilim peynir
Yarım üçgen peynir
1zeytin
2 dilim ekmek

15.00
1 cennet hurması büyüktü

18. 00
3 yk kıyma harcı
1 dilim ekmek

20
Cay 10-15kadar Antep fıstık

2 saat yürüyüş (acaba eve varabilecekmiyim ölmeden dedim)
2lt su
Çok aşırı şiştim ben bugun regl olucam. Göğüslerim o kadar ağırıyor ki dokunamıyorum bile
Afiyet olsun ♥️ keşke akşam yemeğinin yanına güzel bir salata ve ayran olaymış
Bugün baya spor yaptım.
30 dk eliptik (10km yol)
Ayrıca 2000 adım
Vuhuu ayaklarına sağlık 🥰
Bugünkü menüm sabah
İki yumurta domates salatalık iki dilim TB ekmeği bir dilim peynir 7 zeytin
Öğlen
3 YK musakka 4 YK bulgur pilavı yoğurt
Akşam
Bir sigara böreği üç tane çiğköfte
Ara
Türk kahvesi madensuyu
Şu 2.5 lt
Bugün misafirlerim vardı hazırladıklarını çoğu kaldı bn onları yarın acil dagitman lazım yoksa bn çaktırmadan hepsini yerim.bu arada menüm baya karbonhidrat ağırlıklı olmuş yarına inşallah dengelerim
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun ♥️ akşam uygun olmamış canım dengeleyeceğini düşünüyorum
Kaptanim bu kurallar haftayadan itibaren degil mi yani ben bu hafta tembel bir ogrenciydim bildirimlerim çok eksik😬
Evet canım ama sen şimdiden başla hazırlık olur 😃

Günaydın kızlar mutlu sabahlar . Adımsayari belime taktım nerde haraket orda bereket .💞
Günaydın canım ♥️
Sahalarda görmek istediğimiz hareketler 💪💪💪
Yeter ki sağlık olsun canım eğer zorlanırsan spor şartı konusunda deyiver illa tamamlayacağım diye sıkıntı çekme olur mu 🥰
Günaydın canlar 🥰
Günaydın canım ♥️
Günaydın kızlar 🥰
Günaydın çiçek kadın 🥰

Ellerine sağlık kaptanım o halde yeni kurallarla haftaya çok güzel başlayacağız. Ben de dahil hepimiz toparlanalım biraz :KK36:

Dediğim gibi kaptanım her gün aynı olmuyor bende, bugünlük acıkmadım ama yarın yetmeyebilir:confused: bazen elim ayağım titriyor hemen kraker veya meyve yetiyor. :KK200:

Şehriye çok değildi kaptanım, koca kase salatayı tek başıma yedim ve makarnadan yemedim o yüzden, oğlana yedirdim. Yemeden yazdım ya belki canım çeker yerim diye yazmıştım:KK48:

Senin yazmaman hata zaten, senin yaptığın adım bende olacak göğsümü gere gere yazarım. İki haftadır bildirim yapmıyorsun haksızlık olmasın diye. İki bebişle senin gün içinde yaptığın adım yürüyüş niteliğinde zaten :KK200:
Ya valla kuzum haksızlık olmasın diye yapmadım inan ama evde yaptığım adım aslinda spor sayılmıyor bence işte fırsat bulsam yada çok yorgun olmasam çok spor yapmak istiyorum ama olmuyor malesef çok nadir leslie yapıyorum. Çok sağol boncugum❤️

Back