Afiyet olsun canım eğer kalori doğru ise çok az degilmi sence deLenaG Sitare55
20 Kasım menüm
8:30
2 sütlü kahve
4/5 badem
11:00
3/4 çatal peynir
1 dilim ekmek
Köfte kadar sosis
1 yk kadar yoğurt
1 tatlı kaşığı pekmez
Akşam 15:30 bitti
1 tabak Etli nohutlu kuru sebzeli ekşili köfte( yöresel yemek onun için içindeki bütün malzemeleri saydım)
1 sade Türk kahvesi
Su 2 litre olur
Toplam aldığım kalori 630
Hava soğuk yürüyüşe çıkamıyorum evde biraz spor yapmaya çalışacağım
Nasıl güzel olur. Bugün müdürüm de dedi. Sana iki gün izin veriyim git doparlan da gel dedi. Bu kafa bende olduğu sürece etki etmez dedimTatil mi istesek napsak
Öyle her çiçekten bal alırsan nn. Ben her ciceggeee benzemem.Demeeeee
Sağol canım ilaç aldım dün yatmadan bugün de içeceğim
Bekarım kız ben her çiçekten bal alırım baaanesenden de alim mi
Hahaha sen bana zaten hep kaptüsss olNasıl güzel olur. Bugün müdürüm de dedi. Sana iki gün izin veriyim git doparlan da gel dedi. Bu kafa bende olduğu sürece etki etmez dedim
Öyle her çiçekten bal alırsan nn. Ben her ciceggeee benzemem.
Hahahha valla menüyü yazarken bi üzülerek yazdım. Dedim kaptanı da mı kızdırdım işin şakası tabimalahit kuzum ay neden kızayım
menüleri alıntılaıdm daha yazan olur diye cevaplamaya başlamadım ama menğnü okudum 20 dekiler ayrı bşr öğün gibi olmuş ndenini açıklamışsın canım sen onu telafı edersin
Çok sağol kaptanım benim tansiyon sıcak veya havasız ortamda ayakta durunca düşüyor. Ayakta durmamam gerekiyor. Ama mecbur bazen duruyorum.Afiyet olsunistiridye mantarını sadece istiridye okuyup nasıl oluyordur acaba? Ben de mi denesem vs diye düşündüm durdum
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş
Afiyet olsun ❤ 14 teki arayı canın mı çekti de yaptın çünkü genel menünün dışında görünüyor ama çok az bir şey olmaz
Afiyet olsun güzel bir menü canım
Afiyet olsun16 da yediğini ben yesem açlıktan midem kazınırdı akşama hem bal hem meyveler şekeri fırlatır
Hoşgeldin canımbir tartı fotosu atabilir misin başlangıç alalım
Afiyet olsunhem turşu hem lakerda biraz ödem yapabilir ama suyu bol içmişsin de sorun olmaz umarım
Tamam canım teşekkür ederimafiyet olsun
Afiyet olsunlimonata çok şekerli değildir umarım akşam da bir tek turşu gözüme battı ama az birşeydir sanırım
Afiyet olsun canımgüzel bir menü
Afiyet olsunher ne kadar rafine şeker olmasa da incir de baya şekerli canım küçük bür parçadır diye düşünüyorum
Afiyet olsunEvet tek öğün ama ekmeğin bir dilimi fazla olmuş çünkü nohut da var
Bol su içtiğini varsayıyorum
Afiyet olsuntabi nugget yapmak kolay oluyor keşke tercih etmeseler ama yapacak birşey yok
Su biraz az kalmış
Afiyet olsun çok güzel menü hatta az olmuş
İyi yapmışsın kendine ödül verdiğin br zaman tam porsiyon yersin o tatlılardan
Yok canım sadece onları yemedim onlar fazladan olanlar
Afiyet olsun canım zeytin adedi fazla olmuş en fazla 7 olsunakşam da hiç yok gerçi umarım acıkmamışsındır
Afiyet olsunçocuklar hasta olunca anca sulu köfteyle geçiştirilmiş
Yapacak birşey yok çocuk can damarı çok geçmiş olsun
Çook güzel bir menü hatta sabah 1 dilim ekmek eklenebilirmiş
Spor da gayet iyi
Gayet güzel menü canım afiyet olsun
Sıkıntıdan yemek istiyorsun anlıyorum ama hep sana zarar canım benim diğer mesajlarından okudum haksızlığa uğradım demişsin (Allah büyük eden de ettiğini bulur bir gün) peki yemeğe yönelmek de sana haksızlık değil miuğraşıyorsun didiniyorsun emeklerine haksızlık sanki bir de böyle düşün Sen çık derin nefesler alıp vererek seni motive eden şarkılar dinleyerek yürüyüşünü yap
Canım geçmiş olsunyanında atıştırmalık bulundursan iyi olur
Çok güzel menü canım afiyet olsun3 ü 1 aradayı görmüyorum
Gerek yok canım c.tesi atarsın
Valla mis gibi menü afiyet olsun
Afiyet olsunsabahları tost fix galiba ona ok ama öğlen mantı mm biraz kaçmış
Kahvaltı da mis gibi de yersin canım
Eşit sonuçlandı canım bu hafta yaptık haftaya olmayacak duruma göre bakacağız
Merhaba canım tekrar hoşgeldinc.tesi tartısıyla başlarsın tabii ki
Afiyet olsun güzel bir menü ama yeşillik eksik olmuş sonra wc sorun oluyor
Afiyet olsunsenin de rahatsızlığın var ama yaa bunu unutuyorlar mı ?
Günaydıınnn ohh afiyet olsun
Ben de öyle yapmaya çalışıyorum bazen ayarı kaçıyor amahahahahhhnasıl göründüğünü merak ettim :) tamamen kesmeye gerek yok zaten canım, gün içinde dengeli yemek yeterli bence.
Bu Türkçe çok değişik bir dil. Her yöne cekebilirimHahaha sen bana zaten hep kaptüsss olhiç açayım deme
Canım menü karşısında ne diyeceğimi bilemedim. Sabah 2 tost keşke 2 tost yerine tostu bir yeseydin sebze ile destekleseydin.İyi akşamlar
LenaG Boncuk2307 sibel_84
Kahvaltı 10.00
2 tost
12.45 Öğlen fırın köfte
Yoğurt 2 YK
17.30 akşam
Sarma 500gr
1elmalı kurabiye
2 dilim kalem ispanakli börek
2,5 lt su
6000 adım
Yawwww çiçek açmakkkk didiiiiimmmmmmmmBu Türkçe çok değişik bir dil. Her yöne cekebilirim
Bugün okulda da böyle bir mevzu oldu. O aklıma geldi yine. Bir beş dakika güldük.Yawwww çiçek açmakkkk didiiiiimmmmmmmmabbbooowww
Kaktüs o. Herkese çiçek açmaz.Yawwww çiçek açmakkkk didiiiiimmmmmmmmabbbooowww
Herkes olduk heeeee eyvallah beKaktüs o. Herkese çiçek açmaz.
Dobarlan gel ne güzel demişNasıl güzel olur. Bugün müdürüm de dedi. Sana iki gün izin veriyim git doparlan da gel dedi. Bu kafa bende olduğu sürece etki etmez dedim
Öyle her çiçekten bal alırsan nn. Ben her ciceggeee benzemem.
Ben iyi değilim evet.Canım menü karşısında ne diyeceğimi bilemedim. Sabah 2 tost keşke 2 tost yerine tostu bir yeseydin sebze ile destekleseydin.
Öğleye birşey diyemem
Akşam hem sarma hem börek bence çok olmuş.
Neyin var kuzucumBen iyi değilim evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?