kızlar menülerimi yazıcam bugün doğum günüm
ve doğumgünü pastamı yemedim bence muhteşemim ahahadksdjkdajkldj
ama çok yoğunum çok aşırı aşırı yoğunum
o kadar çok iş vardı ki, kutlayan kimsenin telefonunu açamadım
doğum günü harici 108 görüşme yapmışım yaa
Geçmiş olsun kaptanım.Valla pazarresi okul soğuktu malum aratatil sonrası bir de sobalıüşüttüm bence
Hahahha aynı benim gibi espri yapan bir kızçe
Helal be bu kadar güzel idare edilir süpersin canımafiyet bol eksi olsun
Artık bırakır mısın olumsuz konuşmaları nerde benim pozitif çiçeğim
93 ' te çalışmaya başlamıştım hiç sobalı okulum olmadı inanamıyorum hala böyle okullar var mı
Birlikte gelsin hepimize gelsin inşallahÇok geçmiş olsun canım tekrar şifa bulsun kuzucuk
Maşaallah canım harika menü eksilerimiz katlanacakkahvaltında yeşillik lazım canım akşam balık da daha çok olsa da olırdu
Miniminancık menü ablam artılara bay bay eksilere hoş gel
Dogum günün kutlu olsunkızlar menülerimi yazıcam bugün doğum günüm
Ah ablam görsen ağlarsın yeminle bu yıl 5 tane fare cenazesi verdik. Tabanlar falan eski tahtalardan ve tabiki 4 sınıfı ben okutuyorum93 ' te çalışmaya başlamıştım hiç sobalı okulum olmadı inanamıyorum hala böyle okullar var mıLimonlu ballı çaylar iç kuzum kıyamam. Şifa olsun
Sen Ankara'da degil misinAh ablam görsen ağlarsın yeminle bu yıl 5 tane fare cenazesi verdik. Tabanlar falan eski tahtalardan ve tabiki 4 sınıfı ben okutuyorum
Okulun müdürü de öğretmeni de hizmetlisi de benim
Ahaha hep mi deliyiz hep mi güzelizDogum günün kutlu olsun
Amaniiin. Dinlen bolca canım takviyelerini al.Kemiklerimin içi bile ağrıyor üşüttüm heraalll
Kilomu beğenmiyorum
Kız bu devirde sobalı okul mu kaldı. Bundan 15 sene önce Urfa'da bir sene yaktık. İkinci sene kalorifer döşendi. O da köy okulu bile değildi mezradaydim.
Sissst noluyo. Böyle bir cilvelesme hissettimyiaaa utandııımmmmm
Ben de seni çok beğeniyorum hanımefendi
Bizimde cuma pasta keselim dediler. Pazartesiye kalsın dedim. Pazar zaten okulun yemeği var nasıl atlatacagim bilmiyorum.Cuma günü oğlumun sınıfının öğretmenler günü için veli yemeği var öğretmenimşzemüsait değilim dedim nedeeennnn ertesi gün tartı günü yemeğe gitmeyecem sonrasında bi uğrayıp bir bardak çay içerim
DemeeAh ablam görsen ağlarsın yeminle bu yıl 5 tane fare cenazesi verdik. Tabanlar falan eski tahtalardan ve tabiki 4 sınıfı ben okutuyorum
Okulun müdürü de öğretmeni de hizmetlisi de benim
Tatil mi istesek napsakAmaniiin. Dinlen bolca canım takviyelerini al.
Kız bu devirde sobalı okul mu kaldı. Bundan 15 sene önce Urfa'da bir sene yaktık. İkinci sene kalorifer döşendi. O da köy okulu bile değildi mezradaydim.
Sissst noluyo. Böyle bir cilvelesme hissettim
Bizimde cuma pasta keselim dediler. Pazartesiye kalsın dedim. Pazar zaten okulun yemeği var nasıl atlatacagim bilmiyorum.
Geçmiş olsunSabaha kadar uyumadım canım ya kızım baya hasta hiç durmuyor hastahaneye gittik geldik ilaç verdi inşallah toparlar bı an önce çok küçük ama ya hasta olmak için
Geçmiş olsun arkadaşımGeçmiş olsunbenim küçükte hasta
Bugün hiç hayır diyeceğim birşey önüme gelmedi şükürHadi bugün hayır dediklerimizi yazalım
Yok mu arttıran
Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yaşlarakızlar menülerimi yazıcam bugün doğum günüm
Bekliyorum spor fotonu canımHarikasınfiziken öyle biryerde olmayı çok isterdim ama benim için hayal şimdilik. Akşama buralardan davetine icabet edeceğim inşallah. Attığın her adımla hedefine daha da ya aşıyorsun unutma
Geçmiş olsun kaptanım hep mavi takımın nazarı bunlarValla pazarresi okul soğuktu malum aratatil sonrası bir de sobalıüşüttüm bence
Hahahha aynı benim gibi espri yapan bir kızçe
Helal be bu kadar güzel idare edilir süpersin canımafiyet bol eksi olsun
Artık bırakır mısın olumsuz konuşmaları nerde benim pozitif çiçeğim
Muhteşemsinkızlar menülerimi yazıcam bugün doğum günüm
Demeeeeeabla demeyeyim mii
Sağol canım ilaç aldım dün yatmadan bugün de içeceğimAmaniiin. Dinlen bolca canım takviyelerini al.
Bekarım kız ben her çiçekten bal alırım baaaneSissst noluyo. Böyle bir cilvelesme hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?