Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Neden böyle etkisi var acaba, çoğu kişiyi tok tutar aslında. Tuhaflık bizde olabilir mi
Diyetisyen meyve verince yanında mutlaka süt ürünlerinden birini ekliyor listeye. Şekeri düzenlemek içinmiş sorduğumda öyle demişti. Bende meyveden kilo alanlardanım. Meyveyi şu üç gün yemedim onun da etkisi olduğuna inanıyorum.

Abbaaa bunu kaç gün içeceğiz

Benimki eksik diycektim
Diger tabloda duzeltmissin canim
Eline saglik

Tansiyon 9/5 şeker 85 . Şeker düşük onu anladım sürekli ölçüyorum . Tansiyon normal galiba .
9/5 baya dusuk tansiyonun dikkat et canim gecmis olsun
Mavi takima hosgeldim ozaman:)
Hadi gozun aydin

evde yapıkabilecek fitness önerebilirim istersennn
Yaa tabiki isterimm açıkçası zaten pek bı bilgim de yok ağırlık çalışması kas yaptırıyormus birde bol protein beslenmesi gerekiyormuş ama cokk tecrubesizim bu konuda öyle mutlu oldumkii hemen akşam yaparım inşallah atarsam

birazcık yorucu ama yapabilirsen çok etkili bir video bacak popo kol sırt karın ne ararsan çalıştırıyor ilk başlarda biraz zorlanabilirsin, her hareketi düzgün ya da tam sayı yapamayabilirsin, yapabildiğin kadar başlarsın. protein artırmak için en güzel seçenek lor peyniri ben her şeyime lor peyniri atarım asjashkf sabah yumurta mı yaptım at içine makarna mı yaptım at içine çorba mı yaptın atttt kardeşim artır proteini

bu arada evde ekipman yoksa diye bu videoyu attım. dumbell vs olmayanlar için iyi. vücut ağırlığı gayet yeterli başlangıç için.

Bünye meselesi işte canım, herkeste farklı etki yapıyor. Sen bu üç gün hiçbir şey yememişsin zaten ama neyin yarayıp yaramadığını bilmek çok önemli canım.

Biliyormusun ağırlık almayı düşündüm dambıl falan ama ya sıkılırsam ya yapmazsam oyle kalırsa evde fazlalık olarak diye almaktan vazgeçmiştim hani bi spor salonuna gitsem gaza gelip gene dambıl çalışırım ama onada gidecek vaktim yok işten eve evden işe koşturmaca içindeyim. bu video çok zorlamaz beni bence çünkü bir aydır zumba kardiyo hoplama zıplama zaten süregelen 1 senedir bi leslie geçmişim de var vücut hiç bişey yapmasa spor arıyor yanii hele dün var ya odada tekme yumruk atıyorum ama kendi kendime koptum hopla zıpla diyorum bu nasıl kardiyo ya hahaha ama bu videoları yapmaktan sıkılınca gene seni darlar başka videolar da isterim sende atmaktan sıkılmaz isen

Gel yamacima
Bence sen zaten pozitifsin, aksiyon kadınısin yani düşünene kadar yaparim diyon bence herseye pozitif olmak gerekmiyor. Negatif negatiftir. Polyanna olmak yanlis. Olaylarin pozitif yönlerini gormek, veya olumlu beklentiler icin uğraşmak gerekir. Bunun sebebi de beynimizin stres ve baski durumundayken negatife odakli olmasidir. Tedbirini alalim diye beyin negatifi ön plana alir durur. Olumlamalar yapmak önceleri kendime yalan soylemek gibi geliyordu, simdi ise beni manuple eden " bak kötü birsey olacak " vb. yalanlar söyleyen ic sesimi susturmak gibi geliyor.

he bide peynir yerim yumurta sevemiyorum diye bugün bile öğlen salatanın yanına üçgen peynir yedim ama lor peynir de severim alacağım muhakkak önceleri böreğin içine koymak için alırdım da hahaha söylemesi ayıp hahaahhah

hatta şimdi izledim videoyu bana yavaş bile geldi varsa ileri seviyesi çokk isterim ben sana dur atiyim yaptıklarımı hemen bi bakarmısın onlar nasıll

bence eve dumbell almak mantıklı değil çünkü her ağırlığı 6 hafta sonra falan artırıyorsun komple set almak lazım o da gereksiz masraf gibime geliyor. her zaman darlayabilirsin <3 seviyeni tam bilmediğimden biraz başlangıç seviye seçtim vücut ağırlığıyla yapılan daha başka şeyler bakabilirimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…