Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ettim canım benim. Yesilcaya devam. Kahve Ögle arasında inşallah. O değilde öğle yemeğimi bir evde unutmusum
Afiyet olsun canm yokmu oralarda bağ bahçe bı salatalık malzeme kap 🤣🤣 ya da öğrencilerden haşlanmış yumurta iste yumurta savaşı yapacaz de sonra yersiniz 🙂
Oyy beni merak etmiş gerçekten girsem iyi olurdu da haber vermek için giremedim 🙄

Diyorum anne sanki bana söylediğini anlamadım diyorum yok kızm söz temsili diyorum diyo 🤣🤣

Ufak ufak alıştır kendinş canım diyetisyenler hep kaşar peyniri hariç diyor 🙏

Harika menü canım afiyet eksi olsun 😍

Ya sen harikasın bende spora gidecem ama kv bende sanırım bugünde 😒 yapılacak bşr iş var mı diye sordu sabah ben çıkarken bu da ne demek akşama buradayım demek 😂 o evdeyken nasıl spora kaçacam 😭

İradene 🧿 her gün olmadıktan sonra sorun değil canım 😍 vştamin sağlık olsun 🙏

Bu kadın napsın gece 2 buçuk de uyudum sabah altı buçuk da kalktım 🙄 birkaç gün alışma sürecimşz olacak 🙏
Teşekkür ederim canım 💚

Burdayım öğretmenim :KK3: abşmlere gittşm akşam döndüm süt pişir mayala bebeleri yıka okul kıyafetlerini ayarla sonra kaynanam geldi eşim sağolsun haber veröeden getirdi sinşr oldum bi önden arar insan neyse... Erkekler kapatılsın @dolar milyoneri bekarlık hakiki sultanlık bacım aman diyim 🙏

Gzüel menü canım çok beğendim ama meyveelrin ucu kaçmakla kaçmamak arasında kalmış 🙏

Salataların yanına bir kase çorba bence eski diyetisyenim yağ oranını düşürmek için bşr ay öyle ilerletmişti beni 🙏 afiyet eksi olsun canım ❤️

Çok güzel canım afiyet eksi olsun sporu da önümüz günlerde bekliyorum ❤️😘

Neyle olsun de bakem 🤣

Oyy Allah korumuş geçmiş olsun canım 🙏

Kuruyemiş ler kuzum kapalı avuc olacak tamam mı parmaklarımız kapanacak ❤️ afiyet bol eksi olsun çakime 💋

Afiyet eksi olsun canım 😘❤️
Tadelleyi de gördüm arada derede görmem sanma 😒

Hahaha bugün beni çok güldürdün 🤣🤣🤣

Hiç hem de hiç beğenmedim 🙄

Kuzum kuzum ekmekler ne ekmeği. Bir de akşam karbonhidrat olmuş şekhriye çorbası zaten ekmek başka çorba olsa da ekmek sayolıyor ya menülerde yani çorba varsa ekmek yok 🙏 salata ypgurt ekleyelim öpüyprum seni 😘

Oyy pandemide ne güzel ekmekler yapıyordum kocaman ekmek çıkar çıkmaz yiyorduk 🤣

Tablo gibi menü bak bak maşallah de 🎉😍🧿

Sendeki bu ufak şeyler başkasına değil ama sana ödem yapar asyam 🙏 bizim metabolizmamız azıcık gıcık yarın klasik asya menüsü iaterim 😘

Kendimi ve sözünü hatırlatıp seni öpüyorum 🥰😘
Tamam kaptanım sağol 💜

Afiyet olsun canm yokmu oralarda bağ bahçe bı salatalık malzeme kap 🤣🤣 ya da öğrencilerden haşlanmış yumurta iste yumurta savaşı yapacaz de sonra yersiniz 🙂

Teşekkür ederim canım 💚
Yok canım nerde. Etrafta market var ama cislarla dolu

Aaaaa kaptanımız gitti 😔

Herkese günaydın güzellerim ❤️ Mutlu bir hafta olsun inşallah 🙏

Not: Sitare tek ayak cezası almış kaç gün sürüyor acaba ya 🤔

Kız naptın tek ayak cezası aldın.

Nereye ne yazdı da ceza aldı bu kız 🤔

Kız baktım bir tek bize yazıyor gibi görünüyor o yüzden ne mana dedim yani

Sitare55 Sitare55 canım yönetimle görüştüm ceza almamışsın sadece e-mailinde sorun varmış o yüzden sistem otomatik pasif etmiş hesabını e-mail aktif değil görünüyormuş veya postası dolmuş dediler onu bir düzelt canımın içi ❤️
Düzelmeze bir süre sonra giriş yapamayacaksın
Canlarım ben kk ya sadece masterfit grubumuz için giriyorum başka yeri okumuyprum da yazmıyprum da :( LenaG LenaG dediğin gibi mail hesabım dolu aktıf ama demek ki o yüzden teşekkğr ederim canım kaptaniçem🙏

Canlarım ben kk ya sadece masterfit grubumuz için giriyorum başka yeri okumuyprum da yazmıyprum da :KK43: LenaG LenaG dediğin gibi mail hesabım dolu aktıf ama demek ki o yüzden teşekkğr ederim canım kaptaniçem🙏
Hadi bakalım. Dedim geldiği gibi nereye ne yazdı da ceza aldı bu kız. 😁😁

Günaydııınn ❤️

Günaydın canım inşallah 🙏

Günaydın queennn ❤️❤️

Günaydın canım ❤️

Günaydıınn ❤️

Oh maşallah 🧿 günaydın canım keyifli sporlar olsun 🙏

Günaydın canım ❤️ Bugün dengeli gidelim bol su halledersin 🥰

Günaydın canım ❤️ kız çok zor bunu okuması burdaann

Kuzum ben buraya ayriyeten yazarim 🌺💞

Sana meydanı bırakır mıyım :KK8: yoklığumu da en çok sen ararsın hee demedi deme özlersin bak söyleyim 😍😘
Kız gözüme hemen ilistin bu ne dedi nerelerde takılıyor. Bana ihanet mi ediyor dedim.
Kız aç gitti derler arkandan yeseneee😈😈 Sitare55 Sitare55 kaptanım Sibel yemeğenii yemiyoo aç geziyo🤣🤣
Demezler demezler
Kız zümrem etme öyle bak hem öğrencilerin hem nöbet yemelisin güç kuvvet az bucuk yağ olsun az bucuk ama 🤣 sibel_84 sibel_84
Yok kahvemi aldım içiyorum beslenme saatindeyiz.
+1 bak kaptanımi dinle sibel_84 sibel_84
Dinlemem banane

Eklentiler

• 17319224681291396097370870877940.jpg
    17319224681291396097370870877940.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 16
Back