Ya kaynanamgildeydik çorbanın devamida yoktu yarisindan fazlasını da oğlum yedi bnde yutkundum işte öyle baktımMenü muhteşem canım özellikle akşam yarım kase çorba nedir ben 2 kaseyle doymuyorum
Afiyet olsun canım su ve sporda fevkalade olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kaynanamgildeydik çorbanın devamida yoktu yarisindan fazlasını da oğlum yedi bnde yutkundum işte öyle baktımMenü muhteşem canım özellikle akşam yarım kase çorba nedir ben 2 kaseyle doymuyorum
Afiyet olsun canım su ve sporda fevkalade olmuş
Ayyy kıyamaam cumartesi güzel bir ziyafet verelim az kaldıYa kaynanamgildeydik çorbanın devamida yoktu yarisindan fazlasını da oğlum yedi bnde yutkundum işte öyle baktım
Vallahi kaptanım bir de salı artı çıktım ya baya moralim bozulduAyyy kıyamaam cumartesi güzel bir ziyafet verelim az kaldı
Kimseye birsey demedim kacgundur simdi burdada keske paylasmasaydım dedim iyi degilim duygularım karman corman duanızı esirgemeyin ama konuyu devam ettirmeyelim olur mu kızlarBizede söyle canım hem aklından çıkmış olur
O moralini bozduğun +400 çoktaan gitmiştir canım hiç moralini bozup yarın kendini üzme bol bol su iç ertesi sabaha bak görVallahi kaptanım bir de salı artı çıktım ya baya moralim bozuldu
Hadi bakalım inşallah sezeryan gobegimde gider inşallahO moralini bozduğun +400 çoktaan gitmiştir canım hiç moralini bozup yarın kendini üzme bol bol su iç ertesi sabaha bak gör
Gider gider canım oda öyle bir gider ki benim davul göbeğim bile gittikten sonra pehhhHadi bakalım inşallah sezeryan gobegimde gider inşallah
Teşekkür ederim canım normalde bu gün spor yapmayacaktım ekmeği yigince vicdan çıkartması olduBir tek çeyrek ekmek arası olan ekmeğinden ötürü fazla geldi gerisi kararında spor da var ohh afiyet eksi olsun
Hiii hakkında hayırlısı kuzum test yapmayacak mısın
Kimseye birsey demedim kacgundur simdi burdada keske paylasmasaydım dedim iyi degilim duygularım karman corman duanızı esirgemeyin ama konuyu devam ettirmeyelim olur mu kızlar
Günaydın canım sadece 1kk.peynir yemişsin akşamı 15:30 da kapamışsın afiyet olsun canım bu sana yarın çook güzel bir eksi olarak dönsün bugün çok dikkat edelim ❤günaydın ben dün menümü yazamadım
sabah:
09:00 kaşarlı tost tost ekmeğine
09:30 1 tk pekmezli sıcak su gribe iyi gelir dediler
10:30 chia tohumlu limonlu su -bunu pek içemedim yaa-
12:00 4 adet susamlı çubuk kraker
15:30 sezar salata tavuklu ekmeksiz
17:30 1 orta türk kahvesi
20:30 soda limon ve 1 kibrit kutusundan büyükçene beyaz peynir
SU: 2LT SPOR: Yine yok maalesef
LenaG Cakinin Gelini
iyiyim balımmm sen nasılsınnn yiyorum ama bugünden itibaren daha dikkatli gidicem içime sinmiyor yaa sanki yediklerim yağ olacakmış gibii kilo artmasada şuanlıkKıaazz yosunlupapatya canım tüysikletim napıuon mezuniuette neler yiyon
Tutkucum stres aninda mantikli bir çözüm uretemeyebiliriz. Ilki icin al bir gebelik testi al hemen çöz ( 8. Sinif anası ben, kendime güldüm ) o stres cekilir mi ? Hatta surekli gecikiyorsa ben olsam internetten falan duzine ile test alir evde tutardim reglin gecikmesi de biraz menapoz habercisi olabilir bir kontrole gitmekte fayda var, gebeligi ekarte ettikten sonra gerisi kolay benceikiside
Iyi ki paylastin olur mu , akil vermelerimiz gücüne gitmesin. Evet haklisin test yapmak ayri , pozitifi kabullenmek ayri .Umarim hayirlisi ve gonlune gore olan olur yukaridaki mesaji silemiyorum da ☹ devam ettirmeyelim falan yazmissin valla simdi gördüm kusura bakmaKimseye birsey demedim kacgundur simdi burdada keske paylasmasaydım dedim iyi degilim duygularım karman corman duanızı esirgemeyin ama konuyu devam ettirmeyelim olur mu kızlar
Günaydın canım sadece 1kk.peynir yemişsin akşamı 15:30 da kapamışsın afiyet olsun canım bu sana yarın çook güzel bir eksi olarak dönsün bugün çok dikkat edelim ❤