- 14 Temmuz 2024
- 2.356
- 14.164
- 123
- 38
Kıaazz yosunlupapatya canım tüysikletim napıuon mezuniuette neler yiyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu gidişle evet yapacamBir tek çeyrek ekmek arası olan ekmeğinden ötürü fazla geldi gerisi kararında spor da var ohh afiyet eksi olsun
Hiii hakkında hayırlısı kuzum test yapmayacak mısın
Bizede söyle canım hem aklından çıkmış olurbu gidişle evet yapacam
hazır degilim canım kendimi iyi hissetmiyorumBizede söyle canım hem aklından çıkmış olur
Uzaktan bakınca çok güzel yaOyş şunun tatlılığına bak
Bı gulumsemeleri herşeye bedel valla Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahMaşallah kuzuma ya yemin ediyorum ballar bal
Tüm zorlukları bir kenara inanılmaz birşeyler bu minikler , her anları mis mis
Yemek serbest kızArada şaşırtmak lazım canım çok takılma erimiş gitmiştir inşallah bugün akşamı biraz hafif kapatırsın olur birer
Migren ve fibromiyalji canım, teşekkür ederim
Ayyy maşallah o minnak ellerini yemek diyet bozar mı hocam
Bir iki gün böyle idare et kaptanım yarın düzeltirim inşallah keyfim yok yarın toparlayacağım kendimi
Canım afiyet olsun ❤Merhabalar. Burada aktif olmayı çok istiyorum ama malesef yetişemiyorum. Menü paylaşmaya zor geliyorum dün paylaşmamışım yazayım şimdi
Çarşamba menüsü
Kahvaltı
11:30
2 wasa
1 dilim peynir
5 zeytin
1 yumurta
Salatalık
Ara
16:30
3 yk yogurt
5 çilek
Akşam
18:30
1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak taze fasulye
3 yk yogurt
Perşembe menüsü
Bugün misafirlikteydim tek öğün beslenmeyi tercih ettim
15:00
3 yk kinoa salatası
2 dilim ıspanaklı börek
Havalar soğudu benim suyla imtihanım başladı ya hiç sevemiyorum ama içmem lazım.
Dün yaklaşık 2 lt bugün 1 lt anca içmişimdir
Eki Görüntüle 3491746 Eki Görüntüle 3491745
Cakinin Gelini LenaG
Teşekkür ederim ne yapim eksilmiyor,metobol da yavasladi, yediğim çerezler de bana fazlasiyla kilo yaptı sanırım ah ahEyvahlar olsun bu kızçede ben gibin aç
Öğleden sonraki yediklerine afiyet olsun canım ❤
Canım sakın moralini bozma menün çook güzel afiyet olsun❤İki gün önce 64 90 Ken bir anda
65.90 oldum beslenmede hiç kaçamak yok gayet iyi gidiyor um ama reglime iki gün kaldı ondan olabilir mi kızlar motivemi çok bozdu diyebilirim
Menüm sabah salatalık peynir salam bir tb ekmek biraz labne bir kaşık bal
Akşam tavuk sote 4 kaşık bir tabak haşlanmış karnıbahar bir tb ekmek yine
LenaG Cakinin Gelini
Yok yok hiç öyle deme kilo yapmamıştır ben biliyorum ❤Teşekkür ederim ne yapim eksilmiyor,metobol da yavasladi, yediğim çerezler de bana fazlasiyla kilo yaptı sanırım ah ah
Menü muhteşem canım özellikle akşam yarım kase çorba nedir ben 2 kaseyle doymuyorumBugünkü menüm sabah
11.00
Sucuklu yumurta
3 zeytin yarım dilim peynir bir dilim TB ekmeği
Akşam 18.30
Yarım kase çorba
Salata çok az bı tavuk
Bu attığım krakeri yicem galiba yada yoğurt yerim çok acıktım çünkü
Şu 3.5 lt
8.59 dk Leslie kızım o kadar durabildi
100 ipsiz ip atlama
LenaG Cakinin Gelini