Cumartesiyi iple çekiyorum bu hafta can canSende akşamı erken kapamışsın menün güzel afiyet olsun canım ❤
tabi kaşığın doluluk oranına bağlı pilav da çok değildir
su ve adım içindee
Yok kızz yarın sabah değil tartı öbür sabah maşallah maşallahk eliptik bisiklet
LenaG Cakinin Gelini
Dün regl oldum yarın sabah tartı bana tamamen sürpriz olacak çünkü bu hafta hiç kaçamağım olmadı bir gram bile
Eki Görüntüle 3491719
Eveet bende aynııCumartesiyi iple çekiyorum bu hafta can can
Cumayı en çokta bu yüzden seviyorum tartı günü geliyoooooo
Sorma ben de bi heyecan yaptım eve girer girmez eliptiğe koştumCumartesiyi iple çekiyorum bu hafta can can
HarikasınAaa doğru tartı cumartesiiii
Ya ben cuma sanıyorum
Yarın akşam sadece yoğurt yicem
Ben de diyorum tartı zamanı sadece yoğurt yiyecektim köfte nasıl oldu
bu hafta bana hic iyi gecmedi moralim cok bozuk hastalıgım gunu gecti tam yarın 10 gün olacakCumartesiyi iple çekiyorum bu hafta can can
Afiyet olsun canm menü güzel ve erkn saatlerde bırakmıssin, yürüyüş de harikaLenaG tomrs
Perşembe
Kahvalti 8
4 yk domates dosu
2 yumurta
25 g peynir
3 zeytin
Salatalik
30 g tb ekmek
Ara tahin muz yumurta ile mikrodalgada tatli yaptim. 200 kalori
Aksam 16: yumurta ve peynir ile yapilan lavas arasina 90 g kiymadan kofte yapitim , yesillikle hamburger oldu.
1 bardak ayran
Spor : 5600 adim
Gebelikten mi korkuyorsun , regl olmamak mi huxursuz ettibu hafta bana hic iyi gecmedi moralim cok bozuk hastalıgım gunu gecti tam yarın 10 gün olacakallahım çoknkorkuyorum çok bütün psikolojim alt ust yerdemiyim gokdemiyim ne yedim ne ictim cok kotuyum
ikisideGebelikten mi korkuyorsun , regl olmamak mi huxursuz etti
Ben denemedim o dediğiniz taşı da, tansiyon hastasıyım ben de 24 yaşındayım daha tansiyon yüzünden gebelik zehirlenmesi geçirdim çocuğum erken doğdu o yüzden. Baş ağrısı hepsini tetikliyor bende, 12 yaşından beri var ve herkesinkinden farklı benimki nadir oluyor. Üç kere yüz felci geçirtti bana, Beyin damarı tıkanıklığı yaptı. Akupunktur falan yaptırdım bana mısın demedi çoğu şey işe yaramıyor yani.
Of of off harika bir menü olmuş afiyet olsun canım
Ben gibi elma sirkesinden bıktıysan funda suyunu tavsiye ederim
Çok geçmiş olsun canımBende tansiyon yüzünden erken doğum yaptım resmen gebeliğim hastanede geçti. 2 3 kere yüz felci oldum bende. Benim hastalığım intrakranial hipotansiyon ama bildiğimiz tansiyon değil beynimdeki BOS sıvısı boşalmış , kaçak var. Beyin susuz kalınca şişiyor ve basınç yapiyor. Gözlere vuruyor vs vs. Çok tuhaf bir hastalık 3 kere operasyon geçirdim çok dikkatli yaşıyorum. Allah kimseye vermesin.
Eyvahlar olsun bu kızçede ben gibin aç17ekim menüm
Sabah sade kahve
Yarım simit,kk peynir, 5zeytin,3lokmalik haşlanmış et,
Öğleden sonra
4 sıkım çiğ köfte,3 dilimkırmızı pancar,bir adet Trabzon hurması
İkindi komşuml menengic kahhvesi,bir kuru üzüm, 3 badem
LenaG Cakinin Gelini
Geçmiş olsun sana da ablacım Rabbim dermansız dert vermesinBende tansiyon yüzünden erken doğum yaptım resmen gebeliğim hastanede geçti. 2 3 kere yüz felci oldum bende. Benim hastalığım intrakranial hipotansiyon ama bildiğimiz tansiyon değil beynimdeki BOS sıvısı boşalmış , kaçak var. Beyin susuz kalınca şişiyor ve basınç yapiyor. Gözlere vuruyor vs vs. Çok tuhaf bir hastalık 3 kere operasyon geçirdim çok dikkatli yaşıyorum. Allah kimseye vermesin.
Canıım çok geçmiş olsunBende tansiyon yüzünden erken doğum yaptım resmen gebeliğim hastanede geçti. 2 3 kere yüz felci oldum bende. Benim hastalığım intrakranial hipotansiyon ama bildiğimiz tansiyon değil beynimdeki BOS sıvısı boşalmış , kaçak var. Beyin susuz kalınca şişiyor ve basınç yapiyor. Gözlere vuruyor vs vs. Çok tuhaf bir hastalık 3 kere operasyon geçirdim çok dikkatli yaşıyorum. Allah kimseye vermesin.
Bir tek çeyrek ekmek arası olan ekmeğinden ötürü fazla geldi gerisi kararında spor da var ohh17 Ekim menü
07.00 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 1 kuruerik 1 galeta
10.30 2 Wasa arasina 1 yumurta 1 dilim peynir ve bol yeşillikli sandviç 1 fincan rezene
13.00 çeyrek ekmek arası bol acılı döner
16.00 1 fincan rezene, 1 mandalina 5 badem
18.30 yarım avuç kadar haşlanmış tavukla bol yeşillikli salata 1 dilim tb ekmek
3 litre su 45 dk tempolu yürüyüş
LenaG Sitare55
Hiii hakkında hayırlısı kuzum test yapmayacak mısınbu hafta bana hic iyi gecmedi moralim cok bozuk hastalıgım gunu gecti tam yarın 10 gün olacakallahım çoknkorkuyorum çok bütün psikolojim alt ust yerdemiyim gokdemiyim ne yedim ne ictim cok kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?