Çok geçmiş olsum çabukça düzelir umarımÇok sağol canım yeter ki tekrarlamasın bu defa dayanamaz çünkü meleğim
Aaa ne güzel sevgi pitirciklari iyki varlar ya.Evet canım 6 tane
Kaptanım benim kendi kullandığım var tineco marka, media markt tan almıştım çok memnunum 8 e almıştım ben ama daha uygun fiyatlılara göre daha iyi işlevi sesi çok değil falan bakabilirsin.Günaydın kızlar bana heeelllpppp elektrik süpürgem bozulduu eskisini çıkardım ama baya eski aşırı ses yapıyor doğru düzgün süpürmüyor da şarjlı dik süpürge bakıyorum günlerdir ama aşırı pahalanmışlar en fazla 6-7 olabilir fiyat önerebileceğiniz bir marka model var mııı
Ay delireceğim her yer tüy ve süpüremiyorum
Ha bir de annemle ablam bu marketlerde satılanlardan almışlar onlar da güzel hem uygun fiyatlı hem de çekim gücü falan güzel sadece biraz daha sesi yüksek.Kaptanım benim kendi kullandığım var tineco marka, media markt tan almıştım çok memnunum 8 e almıştım ben ama daha uygun fiyatlılara göre daha iyi işlevi sesi çok değil falan bakabilirsin.
Kaptaniçem kaldırıp kaldırmamakta tereddüt ettim ama takviye saatide geçsin istemedim kaldırdım battaniyesine kundakladım takviyesini yedirdim sonra iyice gerindi ve patikleriyle bi sağ bi sol yüzünü temizledi sonra hergün olduğu gibi balkona güneşe çıkmak istedi uçtum havalara şimdi ben bu mutlulukla yeşil çayımı içip dışarı çıkıp baya adım yaparım dondurucudanda yoğun bakım mamasını birde sebze üçlüsü veriyorum ya toplamda 1tk.onlardan çıkardım eridi az sulandırdım şimdide onu yedi zaten hergün veriyorum ohh yine ağladıydım gözüm az şişti olsun öyle çıkarım dışarı kızımıda babasına emanet edip nasılsa 7/24 evde 2 yıldır emekliliğin tadını çıkarıyorda kendileriUyanınca nasıl oldu bize de haber ver merak ederim
Ohh güneş yarasınnn kemiklerine iyi gelsiinnnKaptaniçem kaldırıp kaldırmamakta tereddüt ettim ama takviye saatide geçsin istemedim kaldırdım battaniyesine kundakladım takviyesini yedirdim sonra iyice gerindi ve patikleriyle bi sağ bi sol yüzünü temizledi sonra hergün olduğu gibi balkona güneşe çıkmak istedi uçtum havalara şimdi ben bu mutlulukla yeşil çayımı içip dışarı çıkıp baya adım yaparım dondurucudanda yoğun bakım mamasını birde sebze üçlüsü veriyorum ya toplamda 1tk.onlardan çıkardım eridi az sulandırdım şimdide onu yedi zaten hergün veriyorum ohh yine ağladıydım gözüm az şişti olsun öyle çıkarım dışarı kızımıda babasına emanet edip nasılsa 7/24 evde 2 yıldır emekliliğin tadını çıkarıyorda kendileri
Krep mi görüyorum yandaaaa
ben bunu almışım geçen yılPhilips Xc8049/01 25.2 V Dikey Şarjlı Süpürge - Fiyatı, Yorumları
Philips Xc8049/01 25.2 V Dikey Şarjlı Süpürge yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
kedin varsa bi de 6 taneler güzel bir şey al ama çok da pahalıya da gerek yok tabi ki.
ben bundan memnunum.
Kaptanım benim kendi kullandığım var tineco marka, media markt tan almıştım çok memnunum 8 e almıştım ben ama daha uygun fiyatlılara göre daha iyi işlevi sesi çok değil falan bakabilirsin.
Sağolun kızlarHa bir de annemle ablam bu marketlerde satılanlardan almışlar onlar da güzel hem uygun fiyatlı hem de çekim gücü falan güzel sadece biraz daha sesi yüksek.
Evet çok şükür Allah eksikliklerini göstermesin terapiler onlar banaAaa ne güzel sevgi pitirciklari iyki varlar ya.
Ben de benim oğlumun yanına arkadaş istiyorum ama kendisi seçsin bizi diye bekliyorum bakalım
Gecmis olsunSağol canım öyle eskiden olduğu gibi tüy yumakları hiç çıkarmıyor ki o gençkendi suratım düştü şuan yine ağlama moduna girdim klinikten nefret ediyor daha dokunmadan öyle bağırıyorki zaten ben dayanamıyorum ya dışarda bekliyorum bazende gitmiyorum çok hassas ah bir bilsen çok üzülüyor küsüyorbenimde elim ayağım titriyor zaten ağlamaktan konuşmaıyorum hocam kızımı kurtar diyorum sadece Allah'ım düşürmesin birdaha
Canimm 1 yumurtadan baharatli omletKrep mi görüyorum yandaaaaafiyet olsun
Çok sağol canımGecmis olsun
Niye ayıp olsun canım yaaa
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım ❤ kahvaltı yok tarçınlı kekinde kararında olduğunu düşünüyorum etiketlediğin kişi ben değilim canım
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsunyapacak birşey yok yedin bitti ama çok güzel eksi gelmiş devam gelsin
Afiyet olsunerken kapamışsın geçmiş olsun dikkat et kendine
Afiyet olsun karbonhidrat biraz kaçmış ama akşam dengelenmiş
Çok iyi canım afiyet olsunspor da çok iyi çatır çatır gidecek o kilolar
Afiyet olsun çok güzel
Hmmm somon severimmmafiyet olsun
Afiyet olsun anammm 1 paket bisküviden sonra makarna o zaman sana
E c.tesi başlıyoruz sen takıma girmeyecek misin
Vuhuuu spora bakafiyet olsun diyecek hiçbir şey yok
Ben alırsam bundan almayı düşünüyorumkochler Uygulama Destekli ve Müzikli Uzaktan Kumandalı 12 Km Hızlı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı - Fiyatı, Yorumları
kochler Uygulama Destekli ve Müzikli Uzaktan Kumandalı 12 Km Hızlı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?