Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaptanım benim kendi kullandığım var tineco marka, media markt tan almıştım çok memnunum 8 e almıştım ben ama daha uygun fiyatlılara göre daha iyi işlevi sesi çok değil falan bakabilirsin.

Kaptanım benim kendi kullandığım var tineco marka, media markt tan almıştım çok memnunum 8 e almıştım ben ama daha uygun fiyatlılara göre daha iyi işlevi sesi çok değil falan bakabilirsin.
Ha bir de annemle ablam bu marketlerde satılanlardan almışlar onlar da güzel hem uygun fiyatlı hem de çekim gücü falan güzel sadece biraz daha sesi yüksek.

Uyanınca nasıl oldu bize de haber ver merak ederim
Kaptaniçem kaldırıp kaldırmamakta tereddüt ettim ama takviye saatide geçsin istemedim kaldırdım battaniyesine kundakladım takviyesini yedirdim sonra iyice gerindi ve patikleriyle bi sağ bi sol yüzünü temizledi sonra hergün olduğu gibi balkona güneşe çıkmak istedi uçtum havalara şimdi ben bu mutlulukla yeşil çayımı içip dışarı çıkıp baya adım yaparım dondurucudanda yoğun bakım mamasını birde sebze üçlüsü veriyorum ya toplamda 1tk.onlardan çıkardım eridi az sulandırdım şimdide onu yedi zaten hergün veriyorum ohh yine ağladıydım gözüm az şişti olsun öyle çıkarım dışarı kızımıda babasına emanet edip nasılsa 7/24 evde 2 yıldır emekliliğin tadını çıkarıyorda kendileri

Eklentiler

• 1000021656.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 35
Ohh güneş yarasınnn kemiklerine iyi gelsiinnn

Ha bir de annemle ablam bu marketlerde satılanlardan almışlar onlar da güzel hem uygun fiyatlı hem de çekim gücü falan güzel sadece biraz daha sesi yüksek.
Sağolun kızlar

Aaa ne güzel sevgi pitirciklari iyki varlar ya.
Ben de benim oğlumun yanına arkadaş istiyorum ama kendisi seçsin bizi diye bekliyorum bakalım
Evet çok şükür Allah eksikliklerini göstermesin terapiler onlar bana
Bizim son numarayı eski oturduğumuz sitede bir arkadaşımız yolun ortasında bulmuş yağmur da yağıyordu gece 10 e kadar bakmış kendisinde de 9 tane olunca alamamışlar gecenin bir yarısı kapımıza geldi sizden başkasına gidemezdim nolur 1-2 günlüğüne bakarmısınız ilan açalım sahiplendiririz dedi geliş o geliş veremedik tabi avuç içi kadar bişiydi bağlandık hemen geldikten bir süre sonraki hali
Yani o sizi bulur

Eklentiler

• 0D9899C3-8038-4649-B062-7139FA093DBE.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 38
Gecmis olsun

Teşekkür ederim kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…