- 8 Şubat 2017
- 2.011
- 9.402
- 158
Bittimi kaptanım benim kafa gitti
Bittimi kaptanım benim kafa gitti
sussss kııaazz mezunsunn seennn uğraştırmaaBende anlamıyorum birbde bakmışım etiketlenmiş ahahaha
Hep burda olsan keşkemotivasyonumla devam ediyorumtatilde aldığım4-5 kilonun 3 ünü verdim : ) geçen hafta netle ilgili problem yaşadık yazı ağırlıklı sitelere giriş yapamadım bir de sayfada uymayan bu işi ciddiye almayan bir yazı paylaşım görünce düşüyorum ben ve yiyesim geliyor sinirden o yüzden arada uğruyorum
İyi ki varsınTebrik ederim canımher daim bekleriz canım
Günaydın canım tebrik ederim güzel bir eksi
Günaydııın tebrikler canım güzel eksi
Canım takımlarda olduğumuzda artı çıksak bile fotolu tartımızı paylaşıyoruz.
Geçmiş olsunAyrıca ne olmuş bu hafta artı çıkmışsın olabilir sen kararlı olduktan sonra sağlığın yerine gelince kendine sağlıklı bir beslenme planı yaparsın olur yine eksin
Takımlarda olup olmamak senin kararın istersen hazırlığa alırım istersen devam edersin ama menü ve tartı bildirimi isterim
Çok tebrik ederim canım çok iyi eksiii
Lotus cum moral bozma iyi hissetmiyor olabilirsin ,sıkıntıda olabilirsin ama hayat böyle birşey zaten kararlı olmak lazımSadece neyi daha fazla istediğini düşün
Hiç öyle şey olurmuu cansındedim beni kimse almaz şimditessekkuur ederiimmm
Masterfit 137.Etap Takım Listeleri |
KIRMIZI TAKIM |
|
@dolar milyoneri |
@Tutku44 |
|
|
|
@Boncuk2307 |
@Lavinia_98 |
A Asya89 |
@trueliving_ |
@gezegenfeza |
@Fit mutlu anne |
@Makaron23 |
@nurovic |
MAVİ TAKIM |
|
|
G Goklerce |
@Azmet5255 |
@Beklenen2 |
@sibel_84 |
|
|
U urfaktefek |
@yazarhanim35 |
@s i d e l y a |
@bnnu |
@Ankee |
HAZIRLIK |
@malahit |
@Deltavealfa |
@Sitare55 |
@60kiloyum |
G Goklerce |
|
Tamam canım tahmin etmiştim o yüzden senden sonra ben olduğum için ben aldım kaptanlığı
Biz teşekkür ederiz kaptanımÇok kıymetli kırmızı takım arkadaşlarım
Sayenizde çok güzel bir hafta geçirdim.
Emeğinize sağlık.
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum
@Fit mutlu anne
@Sitare55
@Makaron23
Efenin_Annesi
@Deltavealfa
bluegreeneyes
A Asya89
G Goklerce
Jou
@Boncuk2307
@teslim1903
@Azmet5255
Sem2024
@dolar milyoneri
@Tutku44
Çok teşekkür ederim canımTebrikler lig atlamissin
Evet canım hem misafir hem diyet zor olacak ama yapacak birşey yokTebrikler canim3 hafta hadi bilemedin 1 ay sonra hedefindesin mükemmel birsey bu tadini cikar tartiya takilma gayet basarili bir diyet yolcugun var
Genelde regl 2 3 gun onceden sisirir insani ama her kadinin bunyesi farkli tabi ama reglden bir 2 gun once - gelsem cok sevinirim cunku hafraya buyuk bir eksi beni bekliyor demektir
Oluyor canim boyle seyler zaten diyetin zor yanı o . Ani gelen yeme ataklari . Benim de aylardir mycadele ettigim sey onlar yani 2 hafta ugrasip verdigim kiloyu bir yeme ataginda mahvediyorum kisitlanmak duygusu ile mücadele etmek zor gercekten.Basaracagiz o 60 kilolar buraya gelecekkkkk!!!!!!
buralardayim birakmayacagim
Tesekkur ederim .Kaptanim emeklerin icin de tesekkurler o kadar guzel bir atmosfer olusmuski tipki cuma yarismalari gibi .uslubun yaklasimin nahif ve cesaret verici takima ksptan bulamazsan kendin geciyosun basa kac kisinin kilo vermesine vesile oldun Allah razi olsun
Gelsin haftaya -1
Sagol boncukum keske 1 kilo gitseydi ama o da olur inşallah
Buralarda olacagim zaten. Sanada kolay gelsin canim hem misafirlerin icin hem de diyet icin zor oluyo biliyisun insanlari gezdirip yedirip icirirken ve onlarla anin tadini cikarirken diyet gerçekten zor oluyor Allah yardimcin olsun
69 gicik bir eşik ben de çok takilmistim 69 ta iyi hatirliyorumonce duraklar ama sonra gerisi bir gelir patir patir gider kilolar
Çok teşekkür ederim canımHoşgeldin 6 larhayırlı olsun canım 60 lar ligin darısı başıma inşallah
Canım ben aşırı kilo vermedim ama buraya başladığımda 74 falandim şimdi ortalama 5 kilo verdim ya baslamasaydim, düşünseneKizlar aranizda uzun zamandir burda olup 10 -15 20 kilo gibi buyuk kilolar veren narkadaslar hikayelerini yazsalar bize de ilham olsa ne guzel olur.Yasadiginiz duraklamalari ilk zamanlari simdiyi kiyaslayabilirsiniz .Hadi bize ilham olun
Ya aslında ben çok istiyorum hatta kendi kendime diyordum hep bu hafta bana sorsalar da olsam diyeKııızzzllaaarrr hadi bakalım mavi kaptan olmak isteyen kimse yok muuuu
Kesinlikle katılıyorum,ben bazen motivasyonim düşünce yorumlayamasamda menüleri okuyorum motivasyon yakalamak için, hem de birşeyleri örnek almak içinCanım aslında @patimsilizm haklı burada motive olmak amaçlı bulunuyoruz ve birbirimize örnek olarak attığımız menüler fikir verse mesela daha güzel olmaz mı ? Duygusal yeme atakları olduğunda yiyip ama sonra dengelemeye çalışmakla çabalamakla çok güzel koktu dayanamadım yedim başka birşey bence
Canım ben iki hafta kadat hazırlıktayim
Yedin mi anneden zılgıtıKaptanım ben bu hafta hazırlıkta devam edeyim mi? Çünkü su orucu yapmak istiyorum bu hafta yürüyüş ve menü konusunda paylaşımlarım çok verimli olmayacak
LenaG
Ay annemden müdahale geldi yapamazmışım onlar yokken yaparım artık
Takımlarda kalayım lütfen
Eline sağlık kaptaniçem çok güzel bir hafta geçirmemiz ve maviş takımımın kazanması dileğiyleSevgili Masterfit ailesi yeni haftanın takımları belli oldu. Yeni haftamızda hepimize bol eksiler diliyorum.
Masterfit 137.Etap Takım Listeleri KIRMIZI TAKIM LenaG Kırmızı Takım Kaptanı @dolar milyoneri @Tutku44 Sem2024 Cicekbocekkaktus bluegreeneyes @Boncuk2307 @Lavinia_98 A Asya89 @trueliving_ @gezegenfeza @Fit mutlu anne @Makaron23 @nurovic MAVİ TAKIM Cakinin Gelini Mavi Takım Kaptanı Jou G Goklerce @Azmet5255 @Beklenen2 @sibel_84 Lotus1234 tomrs U urfaktefek @yazarhanim35 @s i d e l y a @bnnu @Ankee HAZIRLIK @malahit @Deltavealfa @Sitare55 @60kiloyum G Goklerce Efenin_Annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?