- 8 Şubat 2017
- 2.011
- 9.402
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız zaten senin takımında yaa
Hala bekleniyorsa demek kikız zaten senin takımında yaa
Şimdiden heyecan yaptım işte kaptanımkız zaten senin takımında yaa
Allah seni ne etmeyeeeHala bekleniyorsa demek ki![]()
Allah hepimizi iyi etsinAllah seni ne etmeyeee![]()
Yer fistigi Osmaniye'de oluyor degil mi yoksa Maras'ta da oluyor mu ?Bugün çok yorulmusum ailecwk köye gittik tarlalarda sitres attık yer fıstık topladik,biraz fazla yemiş olabilirimbcio seviyorum çerezi engel olamıyorum,
Sagol canim yine diyetteyim ama 1 ay boyunca tartilmayacagim bir arkadasimla konustum o da benim gibi surekli yapiyor psikoloji ile de ilgisi epey fazla normalde 2 3 gunde bir tartilirdim ayda bir tartildim diyeti gundemimde surekli tutmadim ama dikkat ettim sadece aklimda sağlıklı olmak vardi dedi 1 ayda 5 kilo vermis normalda haftada 500 600 gr veriyordum dedi yani biraz rahatla (ama bu sal herseyi ye anlaminda degil) yemek yemeyi hayatinin merke!inden cikar anlaminda inan daha çabuk gidiyor kilolar dedi. Şimdi bir deney yapacagim 12 Kasimda tartilacagim ben de sonucu merak ediyorum tabi bu surecte dikkat etmeye devam edecegim.Eger cortlarsamTeşekkürler canm haftaya tekrar yarışmaya devam mi , tebrik ediyorumBeyaz leylak