geçmiş olsun canımKızlar iyi aksamlar sonunda hastanelik oldum. Dün gece uykudan uyanıp soğuk maden suyu içmiştim . Sanırım oyuzden midemi üşüttüm. Ağzıma bozuk yumurta tadı geliyordu, mide bulantısı ,ishal vardı. Serum takıldı. Tuhaf bir şekilde hicbirsey yiyemiyorum ama karnım midem davul gibi şişti . Artık soğuk içmem hicbirseyi . Gözlerim pörtledi resmen . Nane limon içiyorum. Hala ağzıma yumurta kokusu geliyor
Yine yazmayı unutmuşum 500ml.de zencefilli kiraz sapı çayı içtim akşam üstüİyi akşamlar
11:30 2kase kıymalı tarhana çorbası, 1kk.yi geçkin peynir
Ara, 1büyük kupa şekersiz yağlı sütle filtre kahve,
1yk.kuru meyveli kuru yemiş, 20gr.lokum
18:00 Akşam yemeği
1büyük kase sabah ki tarhana çorbası, 3tepeleme yk.kıyma sote, yarım kk.peynir
LenaG
Su 3.5 litre
Şimdi 1büyük kupa sade şekersiz filtre kahve
Dizi keyfimdede yine kahve veya yeşil çay içebilirim
Ne olacaksa olsun sabah çabbucanak olsun Allah'ım
Yaaaa çok geçmiş olsun canım tam üşütme dediğin yumurta tadıKızlar iyi aksamlar sonunda hastanelik oldum. Dün gece uykudan uyanıp soğuk maden suyu içmiştim . Sanırım oyuzden midemi üşüttüm. Ağzıma bozuk yumurta tadı geliyordu, mide bulantısı ,ishal vardı. Serum takıldı. Tuhaf bir şekilde hicbirsey yiyemiyorum ama karnım midem davul gibi şişti . Artık soğuk içmem hicbirseyi . Gözlerim pörtledi resmen . Nane limon içiyorum. Hala ağzıma yumurta kokusu geliyor
Üstüne beton dökEvde bir paket tuzlu bir paket tatli var eşim ve kızım cok sever agzıma almamak icin ne yaptıgıma bakın 3 er dügüm her biriEki Görüntüle 3489260
Acil şifalar dilerim canımKızlar iyi aksamlar sonunda hastanelik oldum. Dün gece uykudan uyanıp soğuk maden suyu içmiştim . Sanırım oyuzden midemi üşüttüm. Ağzıma bozuk yumurta tadı geliyordu, mide bulantısı ,ishal vardı. Serum takıldı. Tuhaf bir şekilde hicbirsey yiyemiyorum ama karnım midem davul gibi şişti . Artık soğuk içmem hicbirseyi . Gözlerim pörtledi resmen . Nane limon içiyorum. Hala ağzıma yumurta kokusu geliyor
Çok geçmiş olsun canım bende de isal var yaa salgın mi neyse bu artık karın ağrısından duramıyorum bendeKızlar iyi aksamlar sonunda hastanelik oldum. Dün gece uykudan uyanıp soğuk maden suyu içmiştim . Sanırım oyuzden midemi üşüttüm. Ağzıma bozuk yumurta tadı geliyordu, mide bulantısı ,ishal vardı. Serum takıldı. Tuhaf bir şekilde hicbirsey yiyemiyorum ama karnım midem davul gibi şişti . Artık soğuk içmem hicbirseyi . Gözlerim pörtledi resmen . Nane limon içiyorum. Hala ağzıma yumurta kokusu geliyor
Çok geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun canım bende de isal var yaa salgın mi neyse bu artık karın ağrısından duramıyorum bende
Saolasin feza ablacımÇok geçmiş olsun canım
Yaaaa çok geçmiş olsun canım tam üşütme dediğin yumurta tadı
Kolaylıkla şifalanmayı nasip etsin Rabbim
Çok geçmiş olsun canım bende de isal var yaa salgın mi neyse bu artık karın ağrısından duramıyorum bende
Afiyet olsun canım menün harika11 Ekim Cuma
7.30
Sirkeli su
8.00
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık maydanoz
Süzme peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
2 tk kahvaltılık çikolata
12.30
Bir avuç kuruyemiş
Sade Türk kahvesi
16.30
Salata
Yoğurt
Patlıcan yemeği 2 yk
Aralarda çay kahve
Su içemedim bugün 1.5 litre
Yürüyüş de yapamadım 5.000 adım
LenaG nurovic A Asya89
Çok geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun canım bende de isal var yaa salgın mi neyse bu artık karın ağrısından duramıyorum bende
Saolasin canımÇok geçmiş olsun canım
Saol canım yarın yerim artık bugünü kapattımÇok geçmiş olsun canım ishal için patates haslamasini tavsiye ederim. Ben ameliyat olunca 1 ay hastanede yattim orda ishal oldum . Serumla ilaçlar vs geçmedi. Sonra bur sabah prof geldi vizite için. Bende ishal oldum ameliyatliyim wc den çıkamıyorum diyince annen patates haşlayın dedi . Yani prof Dr bunu söyledi.
Afiyet olsun canım11 Ekim Cuma
7.30
Sirkeli su
8.00
Haşlanmış yumurta
Süzme peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
12.30
Bir avuç kuruyemiş
Sade Türk kahvesi
16.30
Salata
Yoğurt
Patlıcan yemeği 2 yk
Aralarda çay kahve
LenaG nurovic A Asya89
Geçmiş olsun canım, şifa dilerimKızlar iyi aksamlar sonunda hastanelik oldum. Dün gece uykudan uyanıp soğuk maden suyu içmiştim . Sanırım oyuzden midemi üşüttüm. Ağzıma bozuk yumurta tadı geliyordu, mide bulantısı ,ishal vardı. Serum takıldı. Tuhaf bir şekilde hicbirsey yiyemiyorum ama karnım midem davul gibi şişti . Artık soğuk içmem hicbirseyi . Gözlerim pörtledi resmen . Nane limon içiyorum. Hala ağzıma yumurta kokusu geliyor
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun çok sebzesiz olmuş canım sevmiyor musun sebzeyiİyi akşamlar
11:30 2kase kıymalı tarhana çorbası, 1kk.yi geçkin peynir
Ara, 1büyük kupa şekersiz yağlı sütle filtre kahve,
1yk.kuru meyveli kuru yemiş, 20gr.lokum
18:00 Akşam yemeği
1büyük kase sabah ki tarhana çorbası, 3tepeleme yk.kıyma sote, yarım kk.peynir
LenaG
Su 3.5 litre
Şimdi 1büyük kupa sade şekersiz filtre kahve
Dizi keyfimdede yine kahve veya yeşil çay içebilirim
Ne olacaksa olsun sabah çabbucanak olsun Allah'ım
Afiyet olsun güzel menü hadi mens dönemi diye çikoya bişi demiyorum11 Ekim Cuma
7.30
Sirkeli su
8.00
Haşlanmış yumurta
Süzme peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
12.30
Bir avuç kuruyemiş
Sade Türk kahvesi
16.30
Salata
Yoğurt
Patlıcan yemeği 2 yk
Aralarda çay kahve
LenaG nurovic A Asya89
Çok geçmiş olsunKızlar iyi aksamlar sonunda hastanelik oldum. Dün gece uykudan uyanıp soğuk maden suyu içmiştim . Sanırım oyuzden midemi üşüttüm. Ağzıma bozuk yumurta tadı geliyordu, mide bulantısı ,ishal vardı. Serum takıldı. Tuhaf bir şekilde hicbirsey yiyemiyorum ama karnım midem davul gibi şişti . Artık soğuk içmem hicbirseyi . Gözlerim pörtledi resmen . Nane limon içiyorum. Hala ağzıma yumurta kokusu geliyor
İyi akşamlar canımiyi akşamlar kızlar. yorgunluktan pek gelemiyorum.
Geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun canım bende de isal var yaa salgın mi neyse bu artık karın ağrısından duramıyorum bende
Afiyet olsun aşırı az olmuş11 ekim
11:30
Marul arasına küflü, beyaz peynir, acuka, humus
3 zeytin
Alabaş
1 avuç kaju
18:00
Çoban salata
Cacık
Acı biberli, sürme peynirli meze
Çekirdek
1,5 lt su ( yarım lt dükkan yapabilirim)
3 kupa kahve
1 kupa apaform
LenaG
Afiyet olsun
Saol kaptanımAfiyet olsun çok sebzesiz olmuş canım sevmiyor musun sebzeyi
Afiyet olsun güzel menü hadi mens dönemi diye çikoya bişi demiyorum
Çok geçmiş olsun
İyi akşamlar canım
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun aşırı az olmuş
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?