- 14 Şubat 2021
- 1.478
- 9.244
- 108
- 44
Delta yaz kiz yaz yaz yazKaptanım ben geldimbugün gün vardı biraz yedim ya yarın daha güzel bir menü yazacağım buraya inş
Yemeğim hazır değildi kaptanım hazırlayana kadar geçe kaldımEvet cnm baya geç olmuş.
Her zaman olmadigi sürece telafi edilir.
Afiyet olsun
Geçmiş olsun cnm. Benim de başıma gelmişti ve geceydi bide :) çok zor oluyor öyle kapıda kalakalmak.
Ara öğün yapaymissin iyiydi akşam yemeği çok geç olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Yine harika bı tabak.afiyet olsun canım
Çok az olmuş canım niye öyle oldu
Aynen kaptanım bu ara beslenmem çok dengesiz. Yemeğim 5 6 yk anca vardır klâsik kase idi büyük değildiVaayy kaptanım güzel menü afiyet olsun
Çok güzel menü canım baya iyi gidiyor senin menüler afiyet olsun
Afiyet olsun öğlen pors.biraz kaçmış ama akşam harika dengelemişsin
Çok iyi olmuş gayet dengeli afiyet olsun
Afiyet olsun canım çok az olmuşbeni etiketlemeyi unutma canım
Afiyet olsun gayet güzel benim de 3 gündür aynı
Afiyet olsun muzyulaf diğer meyveler acı sos ne ilgisi var anlamadım nasıl bağdaştırdın (hoş ben de zeytin ezmesiyle çilek reçeli yiyorum )
Akşam büyük ekmek 2 dilime denkse fazla olmuş birazcık
Afiyet olsun akşam çok değil ama geç olmuş yalnız 17:30 daki ara öğün fazla canım
Kız çiçek ne yaptınafiyet olsun ne diyim ama mesela diyebilirim (aldırmayın mızrağı elümee )
Bu hafta - 0.200 haftası canım çoğunluk böyle vermişiz olsun devamı c.tesiye inşallah
Afiyet olsun gün içinde az ve dengesiz olmuş akşam 5 yk yemek yeterli canım içinde patates olduğu için
Ya acaba söylesen mi gelirken haber versinler böyle olmaz kisıkıntılı bir gün olmuş geçmiş olsun
Afiyet olsun gün içinde araya bir ara öğün ekle canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun k.fasulye 5-6 yk kurtarır ama gün içinde az yiyorsun
Afiyet olsun gayet güzel menü
Tünaydın canım
Tünaydııınn
Afiyet olsun evet ara öğünler özellikle 20:30 daki fazla olmuş
Tünaydın canım
Afiyet olsun canım az olmuş akşam salata ve şöyle avuç içi kadar bile mesela tavuk haşlama eklesen güzel olurmuş
Tünaydın kaptanım
Afiyet olsun
Tünaydııınnn
Hoşgeldin tekrar canım Elhan kaptanım emeklilik keyfi yapıyor
Merhana hoşgeldin
İyi yolculuklar güzel İzmir e selam söyle
Afiyet olsunKızlar iyi aksamlar valla bugünde tuhaf ve saçma bir menüm var alçak pozisyon sürünüyorum. Çocuklar uyusun diye gözlerinin içine bakiyorum
Yarın itibariyle sebze vs toparlanmak lazım
Sabah kefir chia tohumlu
Ara 2 galeta çay 2 ceviz
Öğle akşam 2 dilim t.b ev pizzası yarim mandalina
Acikirsam yoğurt yerimn
Su 2litre ancak içtim
LenaG nurovic
Çok iyi , afiyet olsun guzzum9 Ekim çarşamba
8.30
Sirkeli su
9.30
Dört fındık
10.30
Küçük bir tane incir
12.00
3 yk yulaf
1 yk chia tohumu
1tk bal
1 tk Hindistan cevizi
Üstüne süt eklediğim kavanozu hazırlamıştım akşam onu yedim
13.00
Bir avuç karışık kuruyemiş
15.00
Orta boy elma
16.00
İki kanat
Salata
Yoğurt
Bi çatal közlenmiş patlıcan
Arada iki sade Türk kahvesi ve çay
2lt su
15.000 adım
LenaG nurovic A Asya89
Çok kötü yazılmaz buraya utanıyorumDelta yaz kiz yaz yaz yaz
Ne yedin nasil dengelemeye calistin ? Belki düşündüğün kadar kötu degildir. Oyle yiyim de yazmayiveririm diye kendine kaçış yolu birakma
Teşekkür ederim çısçıtır kaptanımÇok iyi , afiyet olsun guzzum
Kıaaazzz akşamki ikili nasıl bir araya geldiSabah
1 porsiyon kadar menemen
1 tatlı kaşığı kadar bal
2 dilim tbe
10 zeytin
Biraz peynir
Biraz acuka
Öğlen
2 minik biber dolma
İkindi
1 fellas meyve bar
Akşam
1 mandalina
Çeyrek simit
2.5 lt su
LenaG
Aksam niye öyle olduSabah
1 porsiyon kadar menemen
1 tatlı kaşığı kadar bal
2 dilim tbe
10 zeytin
Biraz peynir
Biraz acuka
Öğlen
2 minik biber dolma
İkindi
1 fellas meyve bar
Akşam
1 mandalina
Çeyrek simit
2.5 lt su
LenaG
Diyetisyen sonrası kendim devam ederim yine diye düşünüyorum inşAma diyetisyen düşünüyorum 1 aylık hem motive olmam için hem yağ oranı takibi için
Aksam da yedim tabi valla d abartmadim diye dusunuykrumGünü sadece börekle kapattiysan bu da bir basari bence
İnsAllah yarin bi bismillah deyip ev islerini yapayim ardindan bi de spor insAllahGel gel menu yazmayi ihmal etme
1 dilimdi niyetim ama duramadim tek dilimde ztaen baska da bisey yoktu Allah tan menudeTavuklu patlican 2 kasik da olabilirmiş. 2 dilim borek bu menude dengelenmis, 1 dilimde kalsaydin gayet de guzel diyet olurdu . Afiyet olsun❤
Cok mu kötü gı yarin 2 gunluk bi detoks yapayim iyisi cumartesi de arkadasa gidecem ben yineAfiyet olsun
Bende şaştım kendime aslında kurumuş bı simit vardı çeyrek kadar onu yerken buldum kendimi derken mandalina ilişti gozume :) yani spontene gelişti.Teşekkür ederim çısçıtır kaptanım
Kıaaazzz akşamki ikili nasıl bir araya geldi
Afiyet şifa olsun kaptanceeeeğğğzimmm
Sorma ya almış bulundum evdekileri bitirene kadar idare edecem. Evdekileri bitirince sadece protein bar alacam. Hergun bı tane yediğimde tatlı ihtiyacım gidiyor kendimi mutlu hissediyorum.Aksam niye öyle oldufellas meyve barlari da karbonhidrat , tamam guzel oluyor rahat oluyor da bu menünün karbonhidrata degil proteine ihtiyaci var. En azindan protein bar tercih edilebilirsin.afiyet olsun simite ragmen az yemeceli olmus
Sabah
1 porsiyon kadar menemen
1 tatlı kaşığı kadar bal
2 dilim tbe
10 zeytin
Biraz peynir
Biraz acuka
Öğlen
2 minik biber dolma
İkindi
1 fellas meyve bar
Akşam
1 mandalina
Çeyrek simit
2.5 lt su
LenaG
Ahahahs afiyet şifa olsun şekerimBende şaştım kendime aslında kurumuş bı simit vardı çeyrek kadar onu yerken buldum kendimi derken mandalina ilişti gozume :) yani spontene gelişti.
Gün derken 24 saatlik zaman dilimi olan günü degil oturma misafirlik o mükemmel lezzet şöleni toplantiyiAksam da yedim tabi valla d abartmadim diye dusunuykrum
İnsAllah yarin bi bismillah deyip ev islerini yapayim ardindan bi de spor insAllah
1 dilimdi niyetim ama duramadim tek dilimde ztaen baska da bisey yoktu Allah tan menude
Cok mu kötü gı yarin 2 gunluk bi detoks yapayim iyisi cumartesi de arkadasa gidecem ben yine
Züber bence de en iyisi.Canim fellas i beğendiniz bilmiyorum ama ben ikisininde denedim züber harika rantiye ederim
Kızlar yürürken dinlemelik hareketli güzel müzikler var mı yabancı da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?