- 28 Aralık 2023
- 6.250
- 18.984
- 168
Canım bir gün önce çok yemiştim ondan öyle olduBen de 200 gr verdim ama senin sporun vardi daha fazla vermeni bekliyordum gerci kilon az kilo azaldikca verme zorlasiyor
Ahahah bu sefer ben seni etkilerim inşallah leylakımmmYa kizlar nasil oluyor da üçümüzde 200 gr veriyoruz(dolar milyoneri )sanirim kiminle yarisorsam maslesef onun kaderini etkiliyorum ya bari cumartesiye kadar sıkalim dişimizide 1 kilo verelim kizlar boyle giderse ekim ayi sonunda istedigim kiloda olamiycam
Tünaydın çıtır kaptanımGünaydın masterfit ailesinin hatunları
Teşekkür ederim can kaptanım kafaya koydum ya irademe sahip çıkmaya çalışıyorumÇok güzel menü canım baya iyi gidiyor senin menüler afiyet olsun
İnşallah canımBnde artı geldim salı günü inşallah cumaya kadar ekdiye düşeriz canım
Keşkeee spor yarışlarımız vardı evet ama spor kaptanımız da gitti takip edemiyorum açıkçası herkesin de adım imkanı olmuyor farklı sporlar yapıyoruzinşallahhh LenaG
yarın sabahtan tartılıp atacağım aniden karar verdim diyete :)
bir de eskiden 8 bin adım atıyorduk belirli günler adım sayar atıyorduk o kalktı mı?
Afiyet olsun açlığını gayet güzel bastırmışsınDünkü menüm yazmayı unutmuşum
Sabah
Menemen
2 dilim tb ekmeği
Peynir
Akşam 17.00
4 yk pilav
Yeşil fasulye
Yarım kase yoğurt
22.00. Gibi çok acıktım bi kase yoğurt ve salatalık yedim
Su 3 lt
@ LenaG
Afiyet olsun çok güzel menüLenaG 8 Ekim menü
Kahvaltı 2 dilin tam tahıllı ekmek arası sos ve peynir yanında 1 haş yumurta
Ara kahve bitter
2 kahve daha içtim aralarda ve yeşil çay
Akşam kabak kırmızı köz biber havuç sote yoğurtladım hepsini 1 kase kadar 1 dilim ekmek yanında
Su 2 litre
Spor yok biraz işlerim vardı dün yazamadım
Hmm bakiciizzz ına artıkCanım bir gün önce çok yemiştim ondan öyle oldu
Ahahah bu sefer ben seni etkilerim inşallah leylakımmm
Olumsuz düşünceleri besleme lütfen ekim bittiğide hedefimizi de tutturmuş olacağız inşallah
Tünaydın çıtır kaptanım
Teşekkür ederim can kaptanım kafaya koydum ya irademe sahip çıkmaya çalışıyorum
He bi de sizin takımı biraz yencez de o yüzden accık hırs falan yapmış olabilireeeemmn
Tünaydın kızlar baya 12 buçuk saat uyumuşum nasıl hamlık yaptı bende enerjim yok gibi hissediyorum hiçbir şeye
Oklavadan tirpana terfi mi ettimVaayy kaptanım güzel menü afiyet olsun
Çok güzel menü canım baya iyi gidiyor senin menüler afiyet olsun
Afiyet olsun öğlen pors.biraz kaçmış ama akşam harika dengelemişsin
Çok iyi olmuş gayet dengeli afiyet olsun
Afiyet olsun canım çok az olmuşbeni etiketlemeyi unutma canım
Afiyet olsun gayet güzel benim de 3 gündür aynı
Afiyet olsun muzyulaf diğer meyveler acı sos ne ilgisi var anlamadım nasıl bağdaştırdın (hoş ben de zeytin ezmesiyle çilek reçeli yiyorum )
Akşam büyük ekmek 2 dilime denkse fazla olmuş birazcık
Afiyet olsun akşam çok değil ama geç olmuş yalnız 17:30 daki ara öğün fazla canım
Kız çiçek ne yaptınafiyet olsun ne diyim ama mesela diyebilirim (aldırmayın mızrağı elümee )
Bu hafta - 0.200 haftası canım çoğunluk böyle vermişiz olsun devamı c.tesiye inşallah
Afiyet olsun gün içinde az ve dengesiz olmuş akşam 5 yk yemek yeterli canım içinde patates olduğu için
Ya acaba söylesen mi gelirken haber versinler böyle olmaz kisıkıntılı bir gün olmuş geçmiş olsun
Afiyet olsun gün içinde araya bir ara öğün ekle canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun k.fasulye 5-6 yk kurtarır ama gün içinde az yiyorsun
Afiyet olsun gayet güzel menü
Tünaydın canım
Tünaydııınn
Afiyet olsun evet ara öğünler özellikle 20:30 daki fazla olmuş
Tünaydın canım
Afiyet olsun canım az olmuş akşam salata ve şöyle avuç içi kadar bile mesela tavuk haşlama eklesen güzel olurmuş
Tünaydın kaptanım
Afiyet olsun
Tünaydııınnn
Hoşgeldin tekrar canım Elhan kaptanım emeklilik keyfi yapıyor
Merhana hoşgeldin
İyi yolculuklar güzel İzmir e selam söyle
HaahaaOklavadan tirpana terfi mi ettim
Kaptanim telafiler yapicam , vericem bu kiloları amasimdi mesela ben de bol kiymali az mercimekli biber dolmasi yapiyom
Biraz agirlik çalışıp yürüyüşe de cikarim
İspiyonlamak gibi olmasin
Beyaz leylak , belki 60kiloyum belki dolar milyoneri Fit mutlu anne bu kisiler yiyor olabilir
Bu ara bi depresifim yine ama oyle yemiyorum kız valla dun menumu vermeye gelecektim unuttum bak vereyim hemen sohbete gelemiyorum ama spor da yapmiyorumOklavadan tirpana terfi mi ettim
Kaptanim telafiler yapicam , vericem bu kiloları amasimdi mesela ben de bol kiymali az mercimekli biber dolmasi yapiyom
Beyaz leylak , belki 60kiloyum belki dolar milyoneri Fit mutlu anne bu kisiler yiyor olabilir
Gümbür gümbür geliyoruz kırmızıııııııHmm bakiciizzz ına artık
Çok pis yiyommmmmOklavadan tirpana terfi mi ettim
Madem sen itiraf ettim ben de edeyim utanıyorum ama bugün PMS günüm ve gün tabağı yedimOklavadan tirpana terfi mi ettim
He he hic yemezsinHaahaabirileri gibi 2 tabak makarna gömmedim valla LenaG .Stajim basladi calisiyorum cok yogunum buraya prk giremiyorum bugunddn itibaren söz menü yazacagim ama diyeti bozmadim lakin benim diyet diye yedigim ögunlere arkafaslar fazla ya!da kacamak olsrak bskabil8r orda uzlasamiyoruz
Insanin eksi cikinca bir yiyesi geliyor degil miMadem sen itiraf ettim ben de edeyim utanıyorum ama bugün PMS günüm ve gün tabağı yedimama sabah diyetisyendeydimm baya bı eksideyim bı de Perşembe cuma dengeler bişey fazla yemezsem tamamdir
Gel gel menu yazmayi ihmal etmeBu ara bi depresifim yine ama oyle yemiyorum kız valla dun menumu vermeye gelecektim unuttum bak vereyim hemen sohbete gelemiyorum ama spor da yapmiyorumbadana yaptircam nasilsa köklü temizlige kalkacam diye ev işlerini de saldim ama toparliycam insAllah
Tavuklu patlican 2 kasik da olabilirmiş. 2 dilim borek bu menude dengelenmis, 1 dilimde kalsaydin gayet de guzel diyet olurdu . Afiyet olsun❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?