- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Hepimiz çok etkileniyoruz çok çok kötü günlerden geçiyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin. Çocuklarımızı korusun, iyi insanlarla karşılaştırsın .
Afiyet olsun canımun helvası emzirdigin için affittim
Kırarsın sen, ben sana yürekten inanıyorum.
Olabilir canım uzulmek yok biz kazanacağız gün sonunda
Harikasın dostum tbk ederimmmm
Kız naptın sen çok az değil mi canım
Wuuuuuuuuuuu yakıyorsun ama sen harikasın
Tbk ederim
Vay vay vay
Ayakta selam durup eğiliyorum önünde.
Canı gönülden kutlarım
Geçmiş olsun cnm benimde kız hasta
Sabit olmak da çok iyi canım üzülme sakın
Tbk ederim
Çok guzellll
Afiyet olsun guzzum
Eki Görüntüle 3488019 Eki Görüntüle 3488021 dünkü menüm çok aktif olamadım çocuklarım hastaydı Kaptanımnurovic LenaG Jou
iyi yaa ilerlemedi neseki oglanda normalSağol canım valla çok bulaşıcı insanlah oğlunada bulaşmaz şuan nasıl Miniş
Ama bu çok dadluuuu
Aynen iyki burası var. Otokontrollu olmamı sağlıyor. Arada kaçamak yapmamı engelliyor tartı günleri .Sagolasin canim zaten burdan müthiş destek aliyorum. Normalde bu aşamadan sonra pes edip bırakırdım sizlerin desteği ile devam ediyorum
Can ❤ kaptanım pazarlik edeceğimAfiyet olsun gayet ölçülü canım
Afiyet olsun çok güzel
Çok güzel menü canım afiyet olsun hatta karb.baya az kalmış
Afiyet olsungeç canımcım
Afiyet olsun anaa aç bırakmışsın kendini akşam
Afiyet olsun anooo az geldi yaf
Afiyet olsun akşamki öğünü nohutlu salata olarak yesen süpar olarmış
Vay güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun gayet güzel 1normal boyutta lahmacun da olurdu canım
Çok güzel menü afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Canım c.tesi ödül günümüz dönerini de ye al reçelini c.tesi sabahı da yeama pazara atmayalım
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Afiyet olsun çok güzel menü
Neden kız makarna candır 2-3 yk yenir yani bişicik olmaz
Afiyet olsun çok güzel
Canım afiyet olsun çok güzel gidiyormuş akşam bu kadar geç olmasa iyiymiş ama zaten porsiyonlar da fazla kaçmış akşam su da az kalmış.
Keşke kendini aç bırakmayıp dışarıda ızgaralı falan bişiler yiyeydin
Birden 2.5 kg artı çok fazla başka bildiğiniz bir ağırlık koyup denediniz mi doğru tartıyor mu diye
Afiyet olsun
Hiçbir şekilde gündeme bakamıyorum ortalık çok kötü oldu
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun çok gibi görünüyor ama genele bakınca tek öğün olmuş (yine de bari 5 sıkımda kalsaydın kııaazzz)
Kaptanımm geçmiş olsun cocugun nasıl daha iyidir inşllah ben tam toparladık dedim öksürük başladı bu sefer kuru öksürük hemde pekmez bal elime ne geçerse yediriyorum bebişlerimiz hiç hasta olmasa keşke ya.. bu arada ben dün geç olunca yazmadım saat 9,30 gibi yarım kelek yedim şu turşuluk pazarda satılanlardan ama kalorisi çok düşükmüş baktım netten salatalık gibi zaten oda :)Ama bu çok dadluuuu
Aynen iyki burası var. Otokontrollu olmamı sağlıyor. Arada kaçamak yapmamı engelliyor tartı günleri .
Olabilir ama ben yinede haftada bir gün ödül ile kalsam iyi.Niye yazmadın halka tatli tulumba simit yazdim diye bütün şimsekleri ben cektim
Ikimiz yazsaydik daha iyi olurdu belkisuc ortagi olurduk
Tebrik ederim guzel gitmiş. Bence sen de yiyerek zayifliyorsun yemezsen gitmiyor
Daha iyi çok şükür.Kaptanımm geçmiş olsun cocugun nasıl daha iyidir inşllah ben tam toparladık dedim öksürük başladı bu sefer kuru öksürük hemde pekmez bal elime ne geçerse yediriyorum bebişlerimiz hiç hasta olmasa keşke ya.. bu arada ben dün geç olunca yazmadım saat 9,30 gibi yarım kelek yedim şu turşuluk pazarda satılanlardan ama kalorisi çok düşükmüş baktım netten salatalık gibi zaten oda :)
Can kaptanımSevgili Masterfit ailesiyarın tartı bildirimlerimizi 14:00 kadar yapmayı unutmayalım. Kaptanlar fotoğraflı tartı bildirimlerini bana özelden yapacaklardır.
Salı transfer hakkını bakalım hangi kaptan kazanacak
Hepimize bol eksiler diliyorum
Öpüyorum siziii
Masterfit 136.Etap 05.10. 08.10 Fark KIRMIZI TAKIM nurovic Kırmızı Takım Kaptanı 49.80 Oran yosunlupapatya 51.40 @Efenin_Annesi 97.40 Jou 72 @Sitare55 72.30 dolar milyoneri 61.50 @Fit mutlu anne 84 @Tutku44 84.30 A Asya89 77.60 Sem2024 94.65 @Boncuk2307 69.25 @Goklerce 70.40 @Makaron23 67.50 @bluegreeneyes 72.70 @Azmet5255 65.05 @Deltavealfa 66.05 MAVİ TAKIM LenaG Mavi Takım Kaptanı 89.10 Oran gezegenfeza 76.50 @Beyaz leylak 83.50 Cicekbocekkaktus 81.70 @Cakinin Gelini 83.70 @60kiloyum 86 @Beklenen2 74.30 @Lavinia_98 66.20 @sibel_84 70.05 @Lotus1234 92.90 @tomrs 64.30 @Tesnim1903 72 @urfaktefek 82.90 yazarhanim35 82.20 trueliving_ 66.10 HAZIRLIK malahit 56.70 Ellssa bnnu (başlangıç 07.10) 67.80
Supper.
Tebrik ederim canım çok sevindimLenaG @Lotus1234 Cicekbocekkaktus
Cumartesi kilom 64,3
Bugün 64,1 eksi beklemiyordum regl ve köfte ve tursudan sonra
Tebrik ederim Jou cum
Canım dün akşamki geç yenen yemek ödem yapmış olabilir e tartı da 1 kg fazla tartıyorsa 2.5 fazla çıkman normal. 19 lt 20 gösteriyorsa çıkan sonucu 1 kg eksik baz alalımGünaydın kaptaniçem sabah ağırlık koymak aklıma gelmedi şimdi denedim 19litrelik damacanayı koyduk tam 20 gösterdi evde 5 litrelikle deniyorum oda tam 5 gösteriyor napcam sabit mi yazıyım yoksa sabahki tartıyımı yazıyım ama sanki kardeşimin tartısı 1kg.fazla gösteriyor
İyiyim canım rutin kullandığım ilaç bitti onu yazdırdım.geçmiş olsun kaptanım iyisindir inşallah
Afiyet olsun7 Ekim menü
07.30 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 2 hurma
10.30 kefirli smoothie, yarım dilim peynir 3 zeytin
12.30 1 köfte 3 közlenmiş biber 1 dilim ekmek 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
16.30 1 mandalina, 6 badem 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
18.30 5 kaşık kuru fasulye, 1buyuk kase yoğurtlu mor lahana salatası, 1 dilim ekmek
20.30 yarım kaşık un helvası
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG nurovic
Tümaydın canım
TünayyddıınnnGünaydınlaarrr
Canım normal bu zamana kadar güzel geldin elbet bir takılma olacaktı ama önemli olan senin kafa buna takılmasın
Canım normalde yaptığının yarısıyla en fazla 2 günde bitecek gibi yapsan yemekleriSağ ol canım, evde yemek yoktu açıkçası dondurucudan çıkardım bir tane kızıma bir tane banaeşim diyette akşam yemeği yemiyor çok sinir bozucu yemek yapsam 1 haftada bitmiyor
Tünaydın canımGünaydın kızlar
Eksi gelmiş ne güzel tebrik ederimCumartesi :82.2
Bugün :82.00
Fark -200
Dün gece yine uyuyamadım doğru düzgün ödem tuttuğumu düşünüyorum artık
Geçmiş olsunSağol balım sıkıntılı bir dişmiş doktor sen buna nasıl dayandın dedi birkaç gün ağrı çekeceksin ddi. Yapaöadı ilaç koydu geçicı dolgu koydu
Çok tebrik ederim canım 3 günde harika bir eksiLenaG nurovic
Günaydın kızlar
Cumartesi 77.60
Bu gün 77.10
Fark -0.500
Ay kızlar dengelemek gerçekten çok önemliymiş bu hafta onu iyice anladım.
Cumartesi utancımdan menümü yazamadım
Salam
Halka tatlı
Haşlanmış et
Sarma falan yemiştim
ama pazar gününden başladım hafif beslenmeye ve bu gün meyvesini aldıminşallah hep böyle güzel sonuçlar alırım
Afiyet olsun canım ama sadece karb.la olmaz bu kadar kısma nirde bakalım senin sebzelerin?
Vaay süper eksi tebrik ederim canım
Maşallah süper eksi tebrikler canım
TünaydııınnGünaydınlar hanımlar
Hemen bol yeşil yapraklı sebzeye ağırlık verelim canım ve suyu arttırmaya çalışalımCumartesi 74.3
Bugün 74.9
Fark +600
Beslenme düzenini değiştirince ve hiç sebze yemeyince böyle oldu büyük ihtimal inşallah Cumartesi ye - eksi gelip artıdan kırtulurum
LenaG
Afiyet olsun
Tebrik ederim canım
Sabit gelmek de güzeldir
Tebrik ederim canım
Beyaz ekmek mi ooo
Tünaydın canım
Olsun yavaş yavaş gidiyor moral bozma tam da böyle zamanlarda inat etmek lazım. Bak şimdi vücut kazandı o tatlıyla o vücudun sahibi sensin ve senin dediğin olacak işte o kaCumartesi 66.2
Bugün 66.1
-100
Gitmiyor 10 gündür ne oldu böyle anlamadım yardım edin kızlar
Sinirden aç karna tatlı yedim
LenaG
Çok tebrik ederim canım güzel eksi
Kahvaltıda accuk reçel için bişi demiyorum hadi ama accuk kavanozu yarılama kıaazzCan ❤ kaptanım pazarlik edeceğimcumartesi kahvaltisini kilo bildirimi yüzünden erteliyorum.10a kadar bekliyorum cocuklar yemis oluyor. Cumartesi kahvaltisi önemsiz. Pazar gunu esimin işi, cocuklarin dersanesi yok. Hangi açık büfeye gitsek nereye gezmeye gitsek derdi oluyor ben de disarida yemeyelim diye evimde cesiti biraz fazla tutuyorum. Bu hafta söz simit, börek olmaz, onlari geçen pazar canim cekti diye yedim. Fekaaaaaaaat bir turunc kabugu bir yesil ceviz receli gördüm kiiii pazar günu protein ve yesillik tabagi yapip yerim recelimi. Pazar recelimi almayin bendn
Bu kabızlığa apa nın bir formülü yok mudur acepGeçmişe sonra döneceğim
Cumartesi 76.500
Bugün 76.800
+300
Bence çok iyi, ödem ve kabızlığa rağmen
LenaG
maalesef canım hem uykusuzluk hemde regl olacağım hepsi birleşince böyle olduTebrik ederim canım çok sevindime ben didim günlük alman gerekeni bir öğünde almışsın bitmiş ama sen yine de tek öğüne yönelme regl düzenini kötü etkiliyor
Tebrik ederim Jou cum
Canım dün akşamki geç yenen yemek ödem yapmış olabilir e tartı da 1 kg fazla tartıyorsa 2.5 fazla çıkman normal. 19 lt 20 gösteriyorsa çıkan sonucu 1 kg eksik baz alalım
İyiyim canım rutin kullandığım ilaç bitti onu yazdırdım.
Afiyet olsunyarım kaşıktan bişi olmaz süt olsun inşallah
Tümaydın canımCanım moral bozmak yok 100 gr artı nedir ki normal rutinini bir değiştirmeyi denedin mi karb.azalt protein çoğalt gibi veya k.yemiş/meyveyi azaltmak gibi şeyler
Tünayyddıınnn
Canım normal bu zamana kadar güzel geldin elbet bir takılma olacaktı ama önemli olan senin kafa buna takılmasınbiraz menülerle oynama yap bakalım değişecek mi
Canım normalde yaptığının yarısıyla en fazla 2 günde bitecek gibi yapsan yemekleri
Tünaydın canım
Eksi gelmiş ne güzel tebrik ederimuykusuzluk çok ödem yapıyor
Geçmiş olsun
Çok tebrik ederim canım 3 günde harika bir eksi
Afiyet olsun canım ama sadece karb.la olmaz bu kadar kısma nirde bakalım senin sebzelerin?
Tünaydııınn
Hemen bol yeşil yapraklı sebzeye ağırlık verelim canım ve suyu arttırmaya çalışalım
Afiyet olsun
Tebrik ederim canım
Sabit gelmek de güzeldir
Tebrik ederim canım
Beyaz ekmek mi oooafiyet olsun
Tünaydın canım
yanlış yazmış olabilir misin
2 günde bu kadar fark olmaz ki birşey sana ciddi ödem yapmış
Olsun yavaş yavaş gidiyor moral bozma tam da böyle zamanlarda inat etmek lazım. Bak şimdi vücut kazandı o tatlıyla o vücudun sahibi sensin ve senin dediğin olacak işte o ka
Kahvaltıda accuk reçel için bişi demiyorum hadi ama accuk kavanozu yarılama kıaazz
Bu kabızlığa apa nın bir formülü yok mudur acep
TünaydınlarTebrik ederim canım çok sevindime ben didim günlük alman gerekeni bir öğünde almışsın bitmiş ama sen yine de tek öğüne yönelme regl düzenini kötü etkiliyor
Tebrik ederim Jou cum
Canım dün akşamki geç yenen yemek ödem yapmış olabilir e tartı da 1 kg fazla tartıyorsa 2.5 fazla çıkman normal. 19 lt 20 gösteriyorsa çıkan sonucu 1 kg eksik baz alalım
Tümaydın canımCanım moral bozmak yok 100 gr artı nedir ki normal rutinini bir değiştirmeyi denedin mi karb.azalt protein çoğalt gibi veya k.yemiş/meyveyi azaltmak gibi şeyler
Tünayyddıınnn
Canım normal bu zamana kadar güzel geldin elbet bir takılma olacaktı ama önemli olan senin kafa buna takılmasınbiraz menülerle oynama yap bakalım değişecek mi
Canım normalde yaptığının yarısıyla en fazla 2 günde bitecek gibi yapsan yemekleri
Tünaydın canım
Geçmiş olsun
Tünaydııınn
Hemen bol yeşil yapraklı sebzeye ağırlık verelim canım ve suyu arttırmaya çalışalım
Afiyet olsun
Tebrik ederim canım
Sabit gelmek de güzeldir
Tebrik ederim canım
Tünaydın canım
Olsun yavaş yavaş gidiyor moral bozma tam da böyle zamanlarda inat etmek lazım. Bak şimdi vücut kazandı o tatlıyla o vücudun sahibi sensin ve senin dediğin olacak işte o ka
Kahvaltıda accuk reçel için bişi demiyorum hadi ama accuk kavanozu yarılama kıaazz
Sağol canım kaptanımTebrik ederim canım çok sevindime ben didim günlük alman gerekeni bir öğünde almışsın bitmiş ama sen yine de tek öğüne yönelme regl düzenini kötü etkiliyor
Tebrik ederim Jou cum
Tünayyddıınnn
Tünaydın canım
Geçmiş olsun
Tünaydııınn
Afiyet olsun
Tebrik ederim canım
Sabit gelmek de güzeldir
Tebrik ederim canım
Tünaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?