Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menümü vereyim
LenaG LenaG Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Kahvaltı 09.30: 1 has yumurta kk peynir
2 ceviz bol yeşillik
1 d çavdar ekm

Öğle 13.00: 1 kase çorba
4 kasık yoğurt 2 kasık yulaf ezmesi

Ara 16.00: 1 hurma, 9 badem
27 gr cevizli sucuk
Sade Türk kahvesi (toplam 200 kalori)

Akşam 18.40: 100 gr has tavuklu salata
1 dilim çavdar ekm
1 bardak ayran

Aralarda yeşilçay ve sade gold kahve içtim
3 litre su
6500 adım
PhotoGrid_Plus_1727899723796.jpg

Oy yavrum, çok mu beklemiş, ağrısı mı çokmuş, Rabbim şifa versin 🤲🏼
Üstünü hiç örtmüyor fezam muhtemelen gaz sancısı gibi bir şeydi kuzumun. gündüz iyiydi şükür ama gel annene ağla di mi çocuğum sessiz sessiz niye ağlıyon :KK43: uykum hafif çok şükür 🙏

Tabi ki kaptanım yaparım eski listeyi bulayım da ondan örnekle yaparım, sadece cumartesi yapıyoruz değil mi
Evet canım lig tablosu sadece cumartesi ❤️
Listemi de yazayım.
Kahvaltı 13.00
3-4 yk granola + 1 sb süt
Ara Öğün 17.00
2 kepekli galeta, 1 bardak soğuk kahve
Akşam yemeği YOK
Yemek yapmamıştım temizlik yaparken akşama kahvaltı gibi yaparız dedim. Akşam da misafir geldi, bir şey yiyemedik.
Saat 21.00 de 1 armut + 1 yeşil şeftali yedim misafirlere kesmiştim.
2lt su +1 lt dukan kiraz saplı
Ev temizliği devamkeee 🥴 Birazdan koltukları sileceğim bakalım ev ahalisi uyusun da.
LenaG LenaG @Lavinia_98 Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Aa e baya aç kalmışsın afiyet olsun habersiz mi geldiler ? Böyle gelen misafir hiç sevmiyorum belki müsait değilsin belki bir program yaptın bir şey de diyemiyor insan buyur gel diyorsun napıcan 🤷‍♀️
Kahvaltı
Omlet
1 kaşar peyniri
7 zeytin
5-6 kuru kayısı
Domates biber

Ara
2 hurma

Öğle
1 kase yulaflı lapa
1 muz

Akşam
2 kabak sote
2 kase yoğurt
2 ceviz

45 dk spor ✅

LenaG LenaG
Afiyet olsun gayet güzel olmuş ❤️
Menümü vereyim
LenaG LenaG Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Kahvaltı 09.30: 1 has yumurta kk peynir
2 ceviz bol yeşillik
1 d çavdar ekm

Öğle 13.00: 1 kase çorba
4 kasık yoğurt 2 kasık yulaf ezmesi

Ara 16.00: 1 hurma, 9 badem
27 gr cevizli sucuk
Sade Türk kahvesi (toplam 200 kalori)

Akşam 18.40: 100 gr has tavuklu salata
1 dilim çavdar ekm
1 bardak ayran

Aralarda yeşilçay ve sade gold kahve içtim
3 litre su
6500 adım
Eki Görüntüle 3486089
Afiyet olsun güzel menü ❤️🥰

Üstünü hiç örtmüyor fezam muhtemelen gaz sancısı gibi bir şeydi kuzumun. gündüz iyiydi şükür ama gel annene ağla di mi çocuğum sessiz sessiz niye ağlıyon :KK43: uykum hafif çok şükür 🙏
Ayy ne oldu ne oldu gecmisi okumadim sessiz sessiz aglayan yetiskin bile yuregimi acitir küçücük kuzucuk niye sessiz sessiz aglamis😔

Ay canım fiyatlar inşallah burda da yakındır ya. En müsait zamanda gidicem fiyat bilgi almak için. Benim göbek dışında biseyim kalmadı. Sırtım kemikler geliyor elime artık. 36 beden giyebiliyorum , geçen gün denedim eski kıyafetlerimi de. Hadi hayırlısı bakalım. Tsk ler bilgi için
36 bedeni en son ergenken giymistim🤣🤣🤣

Günaydın kızlar 😍
Gece tam içim geçiyordu bizde depreme uykumuzdan uyandik sonra da baya zor daldim uykuya Rabbim esirgesin
Dün annemde idim gündüz ona sarma sardım buzluğa biraz akşam geç döndük yorulmuşum bakamadım buralara @Deltavealfa hoşgeldin canım kırmızı takıma😍
Kaptanım o vakit aynı ildemiyiz 🥰

Evet canım lig tablosu sadece cumartesi ❤️

Aa e baya aç kalmışsın afiyet olsun habersiz mi geldiler ? Böyle gelen misafir hiç sevmiyorum belki müsait değilsin belki bir program yaptın bir şey de diyemiyor insan buyur gel diyorsun napıcan 🤷‍♀️

Afiyet olsun gayet güzel olmuş ❤️

Afiyet olsun güzel menü ❤️🥰
Öyle oldu biraz kaptanım, aradılar akşam geleceğiz diye bir saat sonra geldiler zaten, dediğin gibi gelmeyin de diyemiyorsun el mecbur. Bizimkiler kurabiye falan yediler de ben diyeti bozmayayım diye bir tane bile yemedim ama midem gurul gurul ötüyor şu anda 🥴🤭

02 Ekim Çarşamba Menum

13.00 Kahvalti
1 haslanmis yumurta
2 dilim kizarmis ekmek
Uzerinde beyaz peynir ,domates ,biber ,maydonoz,yedik sogan azcik kasar (2 küp)
Yesillikler

16.30
Sutlu filtre kahve
2 kucuk hurma
2 atistirmalik top (40 cal)
5 findik

19.00
6 7 kasik kuru fasulye
1 kase cacık
Salata

2 litre su

21.30
Kiraz sapli hibiscus çayi

Fit mutlu anne Fit mutlu anne LenaG LenaG

Afiyet olsun gayet güzel adımlar da süper ❤️
Teşekkür ederim kaptancımmm🌸
Ya ne güzel kaçıncı seviyedesin🌸
ben de yapmıştım bi ara üçüncü seviyeye kadar geldim ama meyve bile yok ya devam edemedim bi de sıvı saatleri( kahvaltıda çay mesela) zorladı beni🫣
Sen de zorlanıyor musun özellikle meyve konusunda 😟

Afiyet olsun biraz hayvansal protein olsa güzel olurmuş ❤️

Afiyet olsun güzel bir eksi geliyor inşallah 🙏

Afiyet olsun beklediğin keyfi vermeyince bir de ıslak kek yiyeyim dedin yani 🙈😃 neyse ki akşam toparlamışsın ❤️

Afiyet olsun sabah 1 dilim ekmek eklenebilir canım ve salatanın oranı çoğalabilir ❤️

Afiyet olsun mısır kavurgası nedir bilmiyorum öğlen ki yemekler 1 er tabak şeklindeyse biraz fazla olmuş akşam gayet güzel ❤️
:KK30:Yok yani gofreti yemesem de olurmuş veya hala o muzlu gofret arayisim devsm ediyor:KK53:bekledigim tadi bulamadım desem daha dogru. 2 gündür matkette muz yoktu 😅

Kekin de daduna baktim 🤭

Afiyet olsun biraz hayvansal protein olsa güzel olurmuş ❤️

Afiyet olsun güzel bir eksi geliyor inşallah 🙏

Afiyet olsun beklediğin keyfi vermeyince bir de ıslak kek yiyeyim dedin yani 🙈😃 neyse ki akşam toparlamışsın ❤️

Afiyet olsun sabah 1 dilim ekmek eklenebilir canım ve salatanın oranı çoğalabilir ❤️

Afiyet olsun mısır kavurgası nedir bilmiyorum öğlen ki yemekler 1 er tabak şeklindeyse biraz fazla olmuş akşam gayet güzel ❤️
Kahvaltı yapmıyorum canım öğlenle sabahı dengeliyorum ama bir tabak değil tabi ki de tabağın yarısından fazlası salata idi avuç içi kadar tavuk üstünde mantar vardı

Mısır kavurgası da böyle bir şey canım kalorisi çok düşük tok tutuyor da

IMG_4832.jpeg

X