- 20 Temmuz 2022
- 1.736
- 9.415
- 88
- 42
Boğa da olur aslolan azim ve kararlılık
Yarın walk walk walk o halde
Anlaştık. Sporları akşamdan giyerim bu gazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boğa da olur aslolan azim ve kararlılık
Yarın walk walk walk o halde
Tabiki de kaptanimmm inşallah güzel bir hafta olacak niyetimiz o yöndeEvet iyi aksamlar kirmizi takimin fit hatunlari bu hafta şöyle bol protein,lif yeteri kadar karbonhidrat aldigimiz hafta olsun inanıyorum ki bu hafta çok güzel hafiflryeceğiz menülerinize beni etiketlerseniz sevinirim
@gezegenfeza
Sitare55
@Makaron23
Beyaz leylak
Cicekbocekkaktus
@Cakinin Gelini
Efenin_Annesi
@Jou
60kiloyum
@bluegreeneyes
Ellssa
@Beklenen2
Ahaha ben rüyamda yürüyüş yaparım kesinAnlaştık. Sporları akşamdan giyerim bu gazla
Geçmiş olsun canımAy kaptanımm LenaG burayı bı özledim bı özledim sormayın yaa utancımdan menü de yazamıyorum çünkü yiyorum çabuk toparlayayim diye bugun 3 gün oldu ameliyat olalı ama hala iki büklüm yürüyorum yaa acı eşiğim de düşük biraz haliyle çabucak toparlayayim diye annemde yediriyor yani gece bile meyvelerin biri gidiyor biri geliyor çabucak bir iyilesseydim şuan annemde kaldığımdan kaç kilo oldum haberim bile yok evde tartı yok çünkü çok sıkıldım bu yatma durumundan da yeme içme olayından da Allah'ım sağlığımızı almasın elimizden gerisi halloluyor Rabbimin izni ile nefes almak sağlıklı olmak ne büyük nimetmis gerçekten tam da sevdiğim mevsimler eve kapan temizlik yap spor yap ya da serin serin terlemeden sıcaklamadan yap yürüyüşunu ayy herşeyi özledim sevdiğim mevsim de gelince coştum sanki biraz iç dökme gibi oldu ama öyle işte özledim yani burayı da
Himm iyi hadi öyle olsun bu seferlikEtmedim yaaa yeniyim öğrenmeye çalışıyorum heyecanlıyım aşk olsun
Haydi bakalım başlayalım ama yarından itibaren kaptanlığın hayırlı olsun kaptanımEvet iyi aksamlar kirmizi takimin fit hatunlari bu hafta şöyle bol protein,lif yeteri kadar karbonhidrat aldigimiz hafta olsun inanıyorum ki bu hafta çok güzel hafiflryeceğiz menülerinize beni etiketlerseniz sevinirim
@gezegenfeza
Sitare55
@Makaron23
Beyaz leylak
Cicekbocekkaktus
@Cakinin Gelini
Efenin_Annesi
@Jou
60kiloyum
@bluegreeneyes
Ellssa
@Beklenen2
Tamam teşekkür ederimHimm iyi hadi öyle olsun bu seferlik
Başarılar dilerim. Ben pek ugrayamiyorum. Gelince düzenler eklerim senide
Ahaha ben rüyamda yürüyüş yaparım kesin
Kafaya ne taksam gece sabaha kadar onları görüyorum da
Gecen müdür yardımcıma trip atıyordum
Ayyy Allah korumuş dikkat et kendineBende 2 hafta önce uykuya dalarken buzdolabını silmeyi kafada kurdum. Rüyamda dolap siliyorum o gazla gece uyandım buzdolabını çektim. Birden kafamda şimşek çakar gibi oldu fayansa yapıştım. meğer buzdolabının üstündeki fırın kafama düşmüş.
Ayyy Allah korumuş dikkat et kendine
Ama şu an ikna oldum ki yarın 20 bin adım gelir senden
sen neden uğrayamıyorsun buraya? yoğun musun?Himm iyi hadi öyle olsun bu seferlik
Başarılar dilerim. Ben pek ugrayamiyorum. Gelince düzenler eklerim senide
Nutella dışında güzel menü canım afiyet olsun regl falan mı yakin tatli ihtiyaci oluyo bazen minimum duzeyde ama erken saatlerde tuketmek daha iyi oluyorFit mutlu anne LenaG Mthn83
bugün ilk günüm düzgün olmadı.
sabah 09.30
1 yumurta, 5 zeytin, peynir, söğüş salata, 2-3 dilim çemensiz pastırma, 2/3 simit, 1 tk bal
öğlen 16.00
1/3 simit, 1 kk peynir, 10 dan fazla kırmızı üzüm
akşam 19.45
7 yk zeytinyağlı taze barbunya yemeği, köz patlıcanlı-kapyalı soğanlı domatesli salata, 1 dilim karakılçık tbe
öğlen ve akşam yemeklerinden sonra biraz nutella yedim
şimdi az çekirdek
2 lt su
9000 adım falan yürüdüm.
Bugünü hafif ölçu ödul gunu olarak dusunelim tabi yarindan itibaren tam gaz başlıyoruz yineHaydi bakalım başlayalım ama yarından itibaren kaptanlığın hayırlı olsun kaptanım
son 3 haftadır yeme düzenimi çok bozdum canım. hipoglisemi var ya tatlı istiyor canım.Nutella dışında güzel menü canım afiyet olsun regl falan mı yakin tatli ihtiyaci oluyo bazen minimum duzeyde ama erken saatlerde tuketmek daha iyi oluyor
Bugünü hafif ölçu ödul gunu olarak dusunelim tabi yarindan itibaren tam gaz başlıyoruz yine
Ahahah çok iyi ya kararlılıkta Sem2024 gibi olŞuan online marketten adimsayar pili arıyorum. Eşime Japon pazarına git pil al acil dedim kafayı mı bozdun dedi . Telefona kurarım . 20bin olmaz da 10bin kesin ( omirilik ameliyatliyim yeni yeni basladim)
Kendime rakip arıyorum gaza gelmek istiyorumSevgili Masterfit ailesi yeni haftanın takımları belirlendi. Fit mutlu anne ve Lavinia_98 kaptanlarıma başarılar diliyorum.
Takımları oluşturmak adına seçimleri ben ve yosunlupapatya yaptık.(Çok teşekkür ederim)
Hepimize bol eksiler diliyorum
Masterfit 135.Etap Takım Listesi KIRMIZI TAKIM Fit mutlu anne Kırmızı takım kaptanı @gezegenfeza Sitare55 @Makaron23 Beyaz leylak Cicekbocekkaktus @Cakinin Gelini Efenin_Annesi @Jou 60kiloyum @bluegreeneyes Ellssa @Beklenen2 MAVİ TAKIM Lavinia_98 Mavi Takım Kaptanı @sibel_84 LenaG @Lotus1234 @malahit @Asya89 @Goklerce tomrs @Deltavealfa Boncuk2307 @nurovic @Tesnim1903 HAZIRLIK yosunlupapatya @Azmet5255 Sem2024 (baş.22.09) dolar milyoneri (başlangıç 28.09.)
CanımsinnKilo veren herkesi kutluyorum Vermeyenler ya da arti gelenler moral bozmak yok yolu birakmak yok onemli olan ayagimiz takilsa da devam etmek go go go hazirliktaki arkadaslara da ilk haftalarinda bol eksiler dilerim Cicekbocekkaktus kaptan emeklerin icin tesekkurler kazanmisiz gsliba bu haftada takim arkadasiyiz bol eksiler dilerim @LenaG canim 80 ler ligin hayirli olsun inşallah kolaylikla o ligi de bitirir 7 lere gecersin ben önden gidip senin icin bi fizibilite calismasi yapayim
yosunlupapatya tekrar gecmis olsun insallah kisa surede toparlarsin yedigine ictigine takilma tabiki yiyeceksin ameliyat oldun o kadar nazlanacaksin tabi Fit mutlu anne ben sana demedim mi sen kilo verirsen ben de veririm kilolarimiz arasinda kader bağı var diye masallah subhanallah mukemmel eksi tebrikler ayrica yeni kaptanim olarak şu spor konusunda beni dürtersen sevinirim