Masterfit 135.Etap Takım Listesi |
KIRMIZI TAKIM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B Beklenen2 |
MAVİ TAKIM |
|
@sibel_84 |
|
|
@malahit |
@Asya89 |
@Goklerce |
@tomrs |
@Deltavealfa |
|
|
@Tesnim1903 |
HAZIRLIK |
|
@Azmet5255 |
|
|
Biz takım olalım senle
Onlara karşı yarışalım
Seni ben alayım mavi takıma canım listede yoktun görsem almazmiyimmBeni kimse almadıküstüm valla . Yüreğimin bir ucu yıkıldı gidiyorum ben
Fasulyeleri de aylık alıyorum canımMrb
Mrb eğer ben fasulye olarak katilabiliyorsam bugün 94.40 1 haftalık hedefim 93.40
Canım sen yeni başladın ya hazırlıktasın bu hafta c.tesi listeye alacağımBeni kimse almadıküstüm valla . Yüreğimin bir ucu yıkıldı gidiyorum ben
Ben kalıcıyım kilolarım gidici inşallah aminKalıcı gözüyle bakiyorsan kendine ben kabul ederim
Ayy çıtır ablam mavi takım kaptanımız kimdi acep takip edemedim ben de
Koç burcu azmi gördüm sendeOlalım valla . Hırsından yaptım valla . Beni almadılar ya yollara vurucam kendimi
Ya regl çok gecikti benim. Ödem modem gırla.
Emeğinize sağlık kızlar.Sevgili Masterfit ailesi yeni haftanın takımları belirlendi.Fit mutlu anne ve Lavinia_98 kaptanlarıma başarılar diliyorum.
Takımları oluşturmak adına seçimleri ben veyosunlupapatya yaptık.(Çok teşekkür ederim)
Hepimize bol eksiler diliyorum
Masterfit 135.Etap Takım Listesi KIRMIZI TAKIM Fit mutlu anne Kırmızı takım kaptanı gezegenfeza Sitare55 Makaron23 Beyaz leylak Cicekbocekkaktus Cakinin Gelini Efenin_Annesi Jou 60kiloyum bluegreeneyes Ellssa B Beklenen2 MAVİ TAKIM Lavinia_98 Mavi Takım Kaptanı @sibel_84 LenaG Lotus1234 @malahit @Asya89 @Goklerce @tomrs @Deltavealfa Boncuk2307 nurovic @Tesnim1903 HAZIRLIK yosunlupapatya @Azmet5255 Sem2024 (baş.22.09) dolar milyoneri (başlangıç 28.09.)
mavi miyim?
Yok canım kırmızısınmavi miyim?
Etmedim yaaa yeniyim öğrenmeye çalışıyorum heyecanlıyım
Afferinİyi akşamlar
Canlar
LenaG Mthn83 @patimsilizm
Kahvaltı 11.45
Domates
Sebzeli omlet
1 dilim.peynir
5 zeytin
Öğle 15.30
1 kase mercimek çorbası
Maden suyu
17.30 ara öğün
Kiraz sapı çayı
18.45 akşam yemeği
7-8yk Kuru fasulye susuz
2.5 lt su
Ev işleri evdeki adımlar
Boğa da olur aslolan azim ve kararlılıkKoç değilimde BOGA kadınıyım. Bu gazla beni 10bin kesmez KADINLAR KULUBÜNÜN ELVAN ABENEGESSESİ OLUCAM. Gerçi ben sarışınım ama neyse
Eki Görüntüle 3484672
hayydiiiii
kkıyamadımmmeevveeetttt
Pazartesi burdayım canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?