- 5 Haziran 2021
- 4.597
- 19.919
- 158
66.80 hedefimKIRMIZI TAKIM_
28 Eylül Tartı Hedefleri
@sibel_84 : 69,5 ==>?
LenaG : 90.45 ==> ?
Efenin_Annesi : 98.9 ==>?
@Lotus1234 : 92.6 ==>?
Lavinia_98
malahit : 55,6 ==>?
Jou : 72.3 ==>?
@Boncuk2307 : 67, 85 ==>?
Nergis 35 : 66.6 ==>
@Tutku44 : 81.80 ==>?
@irmaknehirgol?
@Make up?
Not: Hedefler 500 gr altında olmamalıdır
böyle durumlarda sorumluluk kişiye ait olup kaptanın yeni hedef belirleme hakkı saklı tutulmaktadır
Canım kalmış yemekti eşime postalayip kendime başka yapacaktım ama arka arkaya üzücü haber aldım 2 tane ölüm haberi yakın arkadaşlar in eşleri ölmüş genç yaşta o yüzden Canım yapmak istemedi 3 kaşık öyle yedim bu hafta yemem artık CanımNergisim daha bu hafta baklagil ypk he mi menün süper afiyet olsun canım
Ohh ohh misler gibi olmuş buraları eline sağlık gezom yoruldun sende çok batirmamislardi demi artık herkez yediğini içtiğini topluyor demiİyi geceler kızlar
Bu kadın genç ve sapasağlam diye yine temizliği bana kitlediniz
Uf çok yoruldum, re gidin yatın
Nergis 35 dükkanı sana açtırır bu yaramazlar
Yakinmisiz Allah'ım sağlık sıhhat versin canm uzun ömür versinBenim ev tekerekteydi
Teşekkür ederim evet banada iyi geldi
Teşekkürler. Hedefe kiliteniyoruz
Hadi insallah
Evet @Sitare55 bu hafta da tam hiz gidecrk gibi
Karbonhidratlari azaltma mucadeleni goruyorum. Ne olursa olsun aksam saat 8de borek fazla. Menülerine sebze ve protein ekleyrlim olur mu ?
Deltacim bunlari cuma gunu yesen az demem odem gitsin diye boyle derim ama rutin icin cok az degil mi ? Tamam arada olur boyle. Genel olarak proteinin az. Sonra kas kaybetmeni istemem
Aha yakaladım ☺
Yesillik de olsa harika olurdu. Su kac litre oluyor
Aklima tako yapma fikri geldi niyeysefirinda lahmacun , bafra pidesi yapabiliyorum bir tako yapmiyordum canim cekti bea
Harika amaan ev isi bitmiyor zaten
Günaydın canlar günümüzün güzel geçmesi dileğiyle
GünaydınlarGunaydiiiiiiin canlar❤
Aaaa ben bu güzelliği dün görmemişim
GünayddiiiiinnnnnnGunaydiiiiiiin canlar❤
Günaydın canimGünaydın kızlar müthiş bi açlıkla güne başlıyorum
Aa bende yapacağım ilk fırsatta Dukan birasıniAaaa ben bu güzelliği dün görmemişimne var içinde sibelcigim
Günayddiiiiinnnnnn
Günaydın canim
Az daha dayan 10 veya 11 gibi yap kahvaltını
Ayni zamanda ve yakin kilolarda basladik. Bitlikte zayiflayalim insallah. Boyun ve yasin kac ? kac kilo olmak istiyorsun?Bende hedefimi yazayim cumartesi hedefim 83.5 olsun kaptanımCicekbocekkaktus
Kiz aglarken oglan da muhtemelen rahatsiz oluyor . Biz buyukken dayanamiyoruz oglan ne etsin ? Deprrsif yillarim geldi aklimaAynen valla canım ya bnm ilki de erkek aşırı hareketli kız akıllı olur varlığını hiç evde hissetmezsin dediler bn kızın bi sesi var apartman inliyo resmen sürekli kucak istiyor oğlum 3 yaşında sürekli kıskandığı iöin zarar veriyor bunalımdayım anlayacağın
Cok iyi . Oglenki salata sanssizlik olmuş. Biraz yogurdun olsa hem daha besleyici olur hem de doyurucuMenümü yazıp çıkayım
Sabah 9-10 gibi
2 yumurta
Bir dilim tb ekmeği
Bir dilim peynir
7 zeytin
Öğlene ton balıklı salata yaptım ilk defa yicektim tadı çok kötü olduğu için yemedim 2 kaşık alıp bıraktım onun yerine bi parça kek ağzıma attım
Akşam 18.00
Tarhana çorbası 2 kase
2 yk bulgur pilavı
Biraz et
Su 3.5 lt
LenaG Cicekbocekkaktus
1.5 ne ? 2 yap onlari düzÖnce Menümü vereyimLenaG Cicekbocekkaktus
Sabah yeşil çay
Öğlen 12.15: 1 yumurtadan omlet
7 zeytin kk peynir
Maydanoz dereotu
1.5, dilim tbe
3 catal dilimli sucuk
Ara 15.30: sade kahve
11 badem 2 kuru kayısı 1 hurma
Akşam 19.30: 1,5 kepçe çorba
5 adet fırın köfte
Bolca salata
2 litre su
Spor bolca ev işi
Bimin %85 bitteri onun 1 minik karesi . "Ama nasil kare ? " Yazarken aklima gelip düzeltiyordum yine eksik yazmışımHarika menü canım süpersin,
O kadar yorgunum ki dolmaları turşu gibi gördümödem yapar falan yazacaktım sen dolma deyince yaklaştırıp baktım
Afiyet olsun canım harika gidiyorsun
Ayy kız giremedim ki başımı kaşıyacak vakyim olmadı dün gezmenin cezası
Nergisim daha bu hafta baklagil ypk he mi menün süper afiyet olsun canım
Akşamla dengelwmişssin canım su miktarı da iyiyse harika
Afiyet olsun canım güzel menü,
Meyveli öğünün fazla geldi canım. Kare bitter ferken ne kadar bir kare
Afiyet olsun çiçeğim
Yine de kilona cok yansimamis demek ki . Veya yemeseydin tartida daha az olurdunCuma akşamı turşu yemiştim
Oyy erkencisin. Bizde sel ve firtina riski sebebiyle okullar tatilGünaydınlar bismillah dükkan açıldıçok uyuyup da ödem yapmayın bakayım gezom tertemiz yapmış bende havalandirdim çayı koydum ️ ️ kahve suyunu koydum
Haydinnnn kalkın çocukların beslenme sini hazırlayın evde olanlar firsatlari olanlar dışarı çıksın yürüyüşe bende kahvemi içip çıkıyorum
bilmemki şuana kadarr 3ayda 15 kilo vermişimSeninki yağdır benimki ödem
ayy çok kötü o durumm benimkide var tabi kıskançlığı kucağına alınca kızımda geliyo kucak diyo ikisini taşıyorum gönlü olsun diye bitiyo sonra düzeliyorAynen valla canım ya bnm ilki de erkek aşırı hareketli kız akıllı olur varlığını hiç evde hissetmezsin dediler bn kızın bi sesi var apartman inliyo resmen sürekli kucak istiyor oğlum 3 yaşında sürekli kıskandığı iöin zarar veriyor bunalımdayım anlayacağın
en sağdan 3noktalı birsey var ona tıkla alttakinede 2ci kısmına tıklaArkadaşlar kk forum yazi ekranim neden donuk ? Neden afilli emojiler kullanamiyorum fikri olan var mi ? Nasil duzelticem ben bunu yaaa
Su 2lt vardırHarika menü canım süpersin,
O kadar yorgunum ki dolmaları turşu gibi gördümödem yapar falan yazacaktım sen dolma deyince yaklaştırıp baktım
Afiyet olsun canım harika gidiyorsun
Ayy kız giremedim ki başımı kaşıyacak vakyim olmadı dün gezmenin cezası
Nergisim daha bu hafta baklagil ypk he mi menün süper afiyet olsun canım
Akşamla dengelwmişssin canım su miktarı da iyiyse harika
Afiyet olsun canım güzel menü,
Meyveli öğünün fazla geldi canım. Kare bitter ferken ne kadar bir kare
Afiyet olsun çiçeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?