Tebrikler canimLenaG Sitare55 yosunlupapatya
Gecen cts : 85.8
Bugun : 83.7
Fark : -2.1
% 2.45
Eki Görüntüle 3481542
Sagol canım aynenn oyleGeçmiş olsun canım. Salgın var yine başladı hastalıklar .
Ayy ınsalhhhPes etme devamı hizli gelecek
Sağol canım benimÇok geçmiş olsun
Helalllll canım tebriklerKilo bildirimimi yapayım
LenaG yosunlupapatya @bluegreeneyes
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 72.8
Fark - 2 kilo
Sevgili 73 ler aslıında sende bir miktar soluklanırım diyordum ama kusura bakma
Bu ay ki 73 hedefimi de
görememiş oldum
Eki Görüntüle 3481562
Harikasınn çok çok iyiKilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 72.8
Fark - 2 kilo
Bu ay ki 73 hedefimi de
görememiş oldum
Eki Görüntüle 3481562
Sağol canım benimGünaydın canım çok geçmiş olsun
Haftaya da en az bu kadar gidecek emin olabilirsinEvet ben de üzüldüm bir de inancım yoktu zayıflamaya zayıflayabildiğimi gördüm
Bu arada spor çok etkili 38 beden pantolona girmeye başladımyavaşım ama geliyorum
LenaG Sitare55 yosunlupapatya
Gecen cts : 85.8
Bugun : 83.7
Fark : -2.1
% 2.45
Eki Görüntüle 3481542
Çok saol canım benimTansiyona baktır canım, geçmiş olsun
Vaayy Sitare kaptanimm harikasinn ama bu yüzdelik olayını ben hesaplayamiyirum yaa sen şimdi geçtin mi yüzdelik tede beniKilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 72.8
Fark - 2 kilo
Bu ay ki 73 hedefimi de
görememiş oldum
Eki Görüntüle 3481562
Ay allahtan bir şey olmamış canım allah korusunGünaydın canım kızlar
Geçen cumartesi 85.4
Bugün 85.1
Fark - 300 gr.
Üzgünüm kaptanım ama en azından artı değil gece 3 te yattım dün akşam yemeğinden sonra eşimle çok korktuk ben yine kızımın üstüne kapanıp hıçkırıklara boğuldum sabah ta 8 e geliyordu yatakta bir posta daha ağladım uzatmıyım dün akşam mutfağı toplarken kızım sandalyede yatıyordu dün gündüzden biraz yürürken sendeledi sallandı kafamız takılı kaldığı için akşam böyle bir hadise yaşandı eşimde mutfakta boncuğun iki kez kafasını eliyle yavaşca kaldırmış kafası düşmüş benim arkam dönük bulaşıkları topluyom bir bağırdı ki aman yarabbim nolduuuu diye elindekileri fırlatıp kızımın üstüne kapanıp hıçkırıklara boğuldum tirtirde titriyorum eşimde kötü oldu onunda eli ayağı titredi meğer hanım nasıl iki dakikada daldıysa derin uykuya dalmış tabi ben üstüne kapanmadan gözlerini açmıştı napıyo başımda annemle babam diye 1.5 yıldır yüreğim ağzımda yaşıyorum birde sabah kabız olmuş kasılma hareketi falan hemen şırıngayla kabızlık şurubunu içerdim ama o arada yapabilmiş meğer boyutu çok büyükmüş ondan çıkamamış diyorum ya her an yüreğim ağzımda yaşıyorum biraz iştahsızda az önce yoğun bakım mamasını açtım yemek istemedi burnuna falan sürerek canını istettim yedirdim bende rahatladım sizle paylaşmak istedim çok uzun oldu affedin.
LenaG Sitare55
Gecmis olsun kizinin nesi var neden bu kadar panikliyorsunGünaydın canım kızlar
Geçen cumartesi 85.4
Bugün 85.1
Fark - 300 gr.
Üzgünüm kaptanım ama en azından artı değil gece 3 te yattım dün akşam yemeğinden sonra eşimle çok korktuk ben yine kızımın üstüne kapanıp hıçkırıklara boğuldum sabah ta 8 e geliyordu yatakta bir posta daha ağladım uzatmıyım dün akşam mutfağı toplarken kızım sandalyede yatıyordu dün gündüzden biraz yürürken sendeledi sallandı kafamız takılı kaldığı için akşam böyle bir hadise yaşandı eşimde mutfakta boncuğun iki kez kafasını eliyle yavaşca kaldırmış kafası düşmüş benim arkam dönük bulaşıkları topluyom bir bağırdı ki aman yarabbim nolduuuu diye elindekileri fırlatıp kızımın üstüne kapanıp hıçkırıklara boğuldum tirtirde titriyorum eşimde kötü oldu onunda eli ayağı titredi meğer hanım nasıl iki dakikada daldıysa derin uykuya dalmış tabi ben üstüne kapanmadan gözlerini açmıştı napıyo başımda annemle babam diye 1.5 yıldır yüreğim ağzımda yaşıyorum birde sabah kabız olmuş kasılma hareketi falan hemen şırıngayla kabızlık şurubunu içirdim ama o arada yapabilmiş meğer boyutu çok büyükmüş ondan çıkamamış diyorum ya her an yüreğim ağzımda yaşıyorum biraz iştahsızda az önce yoğun bakım mamasını açtım yemek istemedi burnuna falan sürerek canını istettim yedirdim bende rahatladım sizle paylaşmak istedim çok uzun oldu affedin.
LenaG Sitare55
Çok saol canım benim
Vaayy Sitare kaptanimm harikasinn ama bu yüzdelik olayını ben hesaplayamiyirum yaa sen şimdi geçtin mi yüzdelik tede beni
Kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 72.8
Fark - 2 kilo
Bu ay ki 73 hedefimi de
görememiş oldum
Eki Görüntüle 3481562
Sağol kaptanım 1 haftadır bu kadar stresin birde şişliğin üzerine yine iyi idare ettiğimi düşünüyorum 900 olmadı ama en azından artı olmadı ❤Ay allahtan bir şey olmamış canım allah korusun
Eksi eksidir canım çok tebrik ederim
Pek anlayamadım da, geçmiş olsun canımGünaydın canım kızlar
Geçen cumartesi 85.4
Bugün 85.1
Fark - 300 gr.
Üzgünüm kaptanım ama en azından artı değil gece 3 te yattım dün akşam yemeğinden sonra eşimle çok korktuk ben yine kızımın üstüne kapanıp hıçkırıklara boğuldum sabah ta 8 e geliyordu yatakta bir posta daha ağladım uzatmıyım dün akşam mutfağı toplarken kızım sandalyede yatıyordu dün gündüzden biraz yürürken sendeledi sallandı kafamız takılı kaldığı için akşam böyle bir hadise yaşandı eşimde mutfakta boncuğun iki kez kafasını eliyle yavaşca kaldırmış kafası düşmüş benim arkam dönük bulaşıkları topluyom bir bağırdı ki aman yarabbim nolduuuu diye elindekileri fırlatıp kızımın üstüne kapanıp hıçkırıklara boğuldum tirtirde titriyorum eşimde kötü oldu onunda eli ayağı titredi meğer hanım nasıl iki dakikada daldıysa derin uykuya dalmış tabi ben üstüne kapanmadan gözlerini açmıştı napıyo başımda annemle babam diye 1.5 yıldır yüreğim ağzımda yaşıyorum birde sabah kabız olmuş kasılma hareketi falan hemen şırıngayla kabızlık şurubunu içirdim ama o arada yapabilmiş meğer boyutu çok büyükmüş ondan çıkamamış diyorum ya her an yüreğim ağzımda yaşıyorum biraz iştahsızda az önce yoğun bakım mamasını açtım yemek istemedi burnuna falan sürerek canını istettim yedirdim bende rahatladım sizle paylaşmak istedim çok uzun oldu affedin.
LenaG Sitare55
Tebrik ederim kaptanKilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 72.8
Fark - 2 kilo
Bu ay ki 73 hedefimi de
görememiş oldum
Eki Görüntüle 3481562
Sağol canımPek anlayamadım da, geçmiş olsun canım
Harikasın canım beeeeGeçen haftaki ödem gitmiş. Wc’ye çıkamama rağmen böyle çıktı. Biraz daha olsa fena olmazdı buna da şükür. 2 haftalık sonuç gibi oldu.
Geçen Cts 57.1kg
Salı 57kg
Bugün: 55.6kg
Fark:-1.5 kg
yosunlupapatya
LenaG
Mthn83
Eki Görüntüle 3481571
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?