Teşekkür ederimTebrik ederim canım cok güzel ilerliyorsun aslında neden hazırlığa geçiyorsun ki ara verince geri başa sarabiliyoruz bazen
Hayırlı sabahlar fezacimHayırlı sabahlar kızlar
Peki canım nasıl uygun görürsenTeşekkür ederimBende sizi tebrik ederim çok güzel kaptanlık yaptınız Ara vermicem kaptanım arada kacamaklarim oluyor ya grubu etkilememek için geçmek istiyorum.
Devam edicem hedefime kadar inşallah
Amaniiiiin herkislere birseyler olmus -1.5 kg dahaGeçen haftaki ödem gitmiş. Wc’ye çıkamama rağmen böyle çıktı. Biraz daha olsa fena olmazdı buna da şükür. 2 haftalık sonuç gibi oldu.
Geçen Cts 57.1kg
Salı 57kg
Bugün: 55.6kg
Fark:-1.5 kg
yosunlupapatya
LenaG
@Mthn83
Eki Görüntüle 3481571
Canım ellerinize sağlık bitince ferah ferah çok güzel olacakİyi geceler kızlar ev boyaması diye girdik çok zor bir işmiş eşime yardim ettim iki gibi bugünlük bitirdik, dusumu aldım yenice oturdum uykuda gecti çok yorulmusum
Çok tebrik ederim canım harika bir eksi21 Eylul kilo bildirimi
Gecen hafta : 85.7
Bu hafta :84 .6
Fark -1.100
Yuzdelik : %1.28
Sitare55 LenaG @@Mthn83
Eki Görüntüle 3481500
Günaydııınn kaptanım bu ara ben de biyolojik saati oturtmaya çalışıyorumGünaydınlaaarrrr
Bir saat sonrasına alarm kırmuştum ama biyolojik saat mi nedir haftaiçi uyandığım saatte uyandım
Canım tebrik ederim eksi gelmiş her türlü eksiye sevinirizÜzgünüm bu hafta için hiç umduğum olmadı.persembe günü 50.90 gelmiştim halbuki.
Sabah cok ödemli uyandim. Regl olacam o yüzden sanırım tartı kötü çıktı.
14 eylül c.tesi 51.90
21 eylül c.tesi 51.75
Fark -150 Gr
LenaG yosunlupapatya
GünaydınGünaydın kızlar, keyifli günler hepimize.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Çok tebrik ederim canım harika bir eksiKilo bildirimi
Geçen hafta 74.9
Bu hafta 73.7
Fark 1.2
%1.60
LenaG yosunlupapatya
Eki Görüntüle 3481508
Ablam geçmiş olsunGünaydınlar gece çok ateslendim durmadan su içip durdum içim yanıyordu biraz wc ile gitsin sular tartilicam
Günaydın canımGünaydınn kızlarrrrBol eksiler görürüz umarım bugün
Günaydın canım eksi 0.300 gelmiş surat asmak yok seviniyoruz her türlü eksi bidendirrrGünaydın herkese
Geçen hafta 72 küsürdüm sanırım ama hatırlamıyorum.
Çarşamba günü 71.3'ü görmüştüm
LenaG kaptanim, bugün de böyle oldu. 6'lı rakamları da görürüm umarım
Ay aman da mezun mu olurmuş da kıyamazlar onaaaGeçen cumartesi 50.75
Bu cumartesi 49.50
-1.25
Kaptanım istersen hazırlıkta da kalabilirim kilo alırım diye tahmin ediyorum ameliyat sonrası ama işte aktif olamayabilirimLenaG Sitare55
Gelin olmuş gidiyorsun sana vedaa ediyorum sitarecigimmbu kupa kendime ama galibiyet kupası da alabilirsem ne mutlu bana
Herkes yazmış canım ama maden suyu ciddi fark ettiriyorBu aralar yatarken veya yere çömeldi isembya da oturuyorsam ayağa kalktığımda gözüm kararıp başım dönüyor neden acaba annem kiloma bağlayıp kızıyor ama başka bişey olabilir mi tansiyon oynuyor belliki
Günoooo Lotus cum çok tebrik ederim canım süpersin çok güzel eksiiii
Vuhuuu hoşgeldin 6 lar ligiiiiKilo bildirimi yapacağım canım.yosunlupapatya Yürüyerek gidip yürüyerek geleceğim. Çok acıkırım. Şimdi kahvaltı yapacağım az önce tartıldım.
Geçen cumartesi70.85
Bugün 69.50
Fark: 1350 gram
yosunlupapatya LenaG @Jou
Tebrik ederim ne güzel eksi gelmiş şimdi yavaştan gidiyor ama birden açılacakkkkk
Oy maşallah su gitsin geri gelmesin çok tebrik ederim
Oy oy maşallah çok süper bir eksiiii tebrik ederim canımLenaG Sitare55 yosunlupapatya
Gecen cts : 85.8
Bugun : 83.7
Fark : -2.1
% 2.45
Eki Görüntüle 3481542
Tebrik ederim canım ne güzel eksi vermiş niye hazırlığa girmek istiyorsun kııaaazzzCumartesi 65.25
Bugün 64.35
-900 Gr
yosunlupapatya
LenaG kaptanım ben bir süre hazırlıkta kalabilirmiyim.
Tebrik ederim canım regl olmana rağmen eksi gelmesi süper bişicanım dün senin menu yorumunu okudum dun sabah 1 haslanmis yumurta, marul badem ogle 1 yesil elma aksam 1 kase yogurtlu ispanak
su 1.5 lt gunnboyu disardaydık malesef su az oldu zaten regl oldugum icin baya sisim
bu hafta elimden gelen boyle oldu ya
Gecen cumartesi 82
Bugun 81.8
Fark -0,2
%0,242
Eki Görüntüle 3481551
LenaG
Canım yeni dişleri olana kadar biraz nazı geçecek annesisagol canım zaten simdi o dedigim prof doktora gidiyoruz yoldayiz kızım iyi degil
gülmek istemiyor
konusmak istemiyoru
yas itibariyle tam ayna yası
kendini kotu hissediyor
bide grip oldu
Günaydın canım Regl olduysan yapacak bişi yokGunaydın hanımlar
Adet oldum bayağı sancım var. Çok şişim
LenaG
Gecen ctesi 66.5
Bugun 67.6
Fark+1100
99.90 dı canımBen kaç kg idim cumartesi günü unuttumLenaG
Saolasin kaptanım maden suyunu içeceğim bugünCanım ellerinize sağlık bitince ferah ferah çok güzel olacak
Çok tebrik ederim canım harika bir eksi
Günaydııınn kaptanım bu ara ben de biyolojik saati oturtmaya çalışıyorum
Canım tebrik ederim eksi gelmiş her türlü eksiye seviniriz
Günaydın
Günaydın canım
Çok tebrik ederim canım harika bir eksi
Ablam geçmiş olsun
Günaydın canıminşallah
Günaydın canım eksi 0.300 gelmiş surat asmak yok seviniyoruz her türlü eksi bidendirrr
Ay aman da mezun mu olurmuş da kıyamazlar onaaa
Herkes yazmış canım ama maden suyu ciddi fark ettiriyor
Günoooo Lotus cum çok tebrik ederim canım süpersin çok güzel eksiiii
Vuhuuu hoşgeldin 6 lar ligiiiitebrik ederim canım
Tebrik ederim ne güzel eksi gelmiş şimdi yavaştan gidiyor ama birden açılacakkkkk
Oy maşallah su gitsin geri gelmesin çok tebrik ederim
Oy oy maşallah çok süper bir eksiiii tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım ne güzel eksi vermiş niye hazırlığa girmek istiyorsun kııaaazzz
Tebrik ederim canım regl olmana rağmen eksi gelmesi süper bişi
Canım yeni dişleri olana kadar biraz nazı geçecek annesi
Günaydın canım Regl olduysan yapacak bişi yok
Maşallah canımLenaG Sitare55 yosunlupapatya Cicekbocekkaktus dediğin gibi biraz kötü örnek oluyorum sanki
Cumartesi 78.50
Bu gün 78.10
Fark -0.400 gram
Eki Görüntüle 3481572
Ayy inşallah canım benimTebrik ederim kaptan
Hadi sen 60lara ben 70lere el ele kosuyoruz(yazarken gozlerim doldu )
Haftaya inş 77 ler canım harikasın tebrik ederimLenaG Sitare55 yosunlupapatya Cicekbocekkaktus dediğin gibi biraz kötü örnek oluyorum sanki
Dün 79.20 tartılmıştım aşırı sinirim bozulmuştu bende halka tatlısı yedim komşum sarma verdi 1 sarma yedim. Ama akşam yemeğini saat 14:40 bitirmiştim bir tas cacık ile saat 17:00 gibi bir sarma yedim 6/7 Fındık yemiştim.
Üstene 17 bin adım yapmıştım
Cumartesi 78.50
Bu gün 78.10
Fark -0.400 gram
Eki Görüntüle 3481572
LenaG Sitare55 yosunlupapatya Cicekbocekkaktus dediğin gibi biraz kötü örnek oluyorum sanki
Dün 79.20 tartılmıştım aşırı sinirim bozulmuştu bende halka tatlısı yedim komşum sarma verdi 1 sarma yedim. Ama akşam yemeğini saat 14:40 bitirmiştim bir tas cacık ile saat 17:00 gibi bir sarma yedim 6/7 Fındık yemiştim.
Üstene 17 bin adım yapmıştım
Cumartesi 78.50
Bu gün 78.10
Fark -0.400 gram
Eki Görüntüle 3481572
Ben hazır kıta bekliyor olacağım seni
İnşallah canım. Bu gün eşim ile tartıldık yıllar sonra ilk defa o benden fazla geldiAyy inşallah canım benim
Haftaya inş 77 ler canım harikasın tebrik ederim
Sağol canım. Ben hafta içleri aşırı hareketli oluyorum. Okul ev işi randevular derken baya bir adım yapmış oluyorum. Neredeyse her yere yürüyerek gidiyorumevet gitmeyen kilolarin bas dusmani halka tatlisidir Bundan sonra boyle biline
Tebrik ederim
Kizcemm nerelerdesinnn sen unuttun sandım burayiiLenaG yosunlupapatya
20 Eylül menü kahvaltı eşimle ortadan biraz patates haşlanmış yumurta 1 adet peynir zeytin domates
Ara kahve 2 kare çikolata
Ara kahve hurma 2 adet
Akşam 3,4 yk makarna 3,4 yk yoğurt 3 yk yeşil mercimek yemeği
Su 2,5 litre
Spor yoy
Helal kizz sanaBen de yazayım bildirimimi.
14 Eylül Cumartesi : 68.90
21 Eylül Cumartesi : 67.85
Fark - 1.05 kg
Sitare55 yosunlupapatya Kaptanlarım sayesinde herkes baya kilo vermiş Kaptanlarım ben de tartımı değiştireceğim bir tuhaf oldu iyice. Bakalım yeni tartıyla kaç çıkacak.
LenaG yosunlupapatya Sitare55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?