- 1 Aralık 2019
- 5.727
- 23.403
- 348
- 30
Masallah topikte ikiz baya varmışBenim de ikiz ogullarim var . Benimkiler büyüdüler şükürabileri 2.5 yas buyuk .kucuklukleri zordu o donemde kafayi siyirdim daha da toplamadim bence 13 yas simdi Lgs haxirligi ile ugrasiyoruz . Bence en zor yillari en kucuk yillari büyüdükçe daha kolay . Gerci gecen yil biri ile cok ugrastim , bu yil da ders çalışsınlar diye uğraşıyorum da ikizlik bakimindan kucukken daha zor diyebilirim
Onları süslerken bende bayılıyorum valla cnmAyy ikiz kızlara bayılıyorum cici cici giyiniyorlar mest oluyorummaşalllah Allah bağışlasın
Nasıl da vefalı yirim seni
Anammm nergisim çok geçmiş olsun
Allah bağışlasın canım maşallah. Benim kızım da lgs ye hazırlanıyor şimdi kursa bıraktım geldim
Lotussssss
Anamm gidiypr çiçeğim süpersin kızzz valla helal olsunGeçen cumartesi 50.75
Bu cumartesi 49.50
-1.25
Kaptanım istersen hazırlıkta da kalabilirim kilo alırım diye tahmin ediyorum ameliyat sonrası ama işte aktif olamayabilirimLenaG Sitare55
Gelin olmuş gidiyorsun sana vedaa ediyorum sitarecigimmbu kupa kendime ama galibiyet kupası da alabilirsem ne mutlu bana
Ooo benim kaktüsüme bak nasıl da iddialı yerim seniVay azimli gördüm simdi ben bi kaptan olayim da alayim seni
YağsızlıktanBu aralar yatarken veya yere çömeldi isembya da oturuyorsam ayağa kalktığımda gözüm kararıp başım dönüyor neden acaba annem kiloma bağlayıp kızıyor ama başka bişey olabilir mi tansiyon oynuyor belliki
Harika eksi tebrik ederim canım
Ayyy 70 lere veda partisiKilo bildirimi yapacağım canım.yosunlupapatya Yürüyerek gidip yürüyerek geleceğim. Çok acıkırım. Şimdi kahvaltı yapacağım az önce tartıldım.
Geçen cumartesi70.85
Bugün 69.50
Fark: 1350 gram
yosunlupapatya LenaG @Jou
Aynen canım sonunda gördük. Gidem de parçalasinlar su yağları. Çok şükür karnım da doydu. Bugün nedense erkenden acıktım.Yaaaaa sibelll 69u gördünnnn seni tebrik ediyorum helal sanaa kizzhadi yağları parcalatmaya ve diyete kaldığın yerden devamm
Salıya göre artı di mi canım tebrik ederim her eksi candır bizim için
Öyle canım. Çok şükür.Tebrik ederim 69 gorunmus
Güle güle diyelim.Süpersin canım tebrik ediyorum azmine gücünü ve tabiiki metabolizma na
Canım yeşil çay ne kadar içiyorsun bilmiyorum onlarda düşürüyor tansiyon dur bence öyle olduğunda bi ölç takip et kendini yada tuzsuz mineral siz kalmissindir
Kocaman alkış sanadatebrikler
Tebrikler byy byy 70 ler olmuş
Hedefi görmeden parti yapmak yasak .Anamm gidiypr çiçeğim süpersin kızzz valla helal olsunsen nurovice kanma ay ne 48 i bayılazaamm yağın yok alooo yagın
Ooo benim kaktüsüme bak nasıl da iddialı yerim seni
Yağsızlıktan
Harika eksi tebrik ederim canım
Ayyy 70 lere veda partisitebrik ederim canım benim
Saolasin canım çiçek de yazmış soda içmeyi deniyecegim tuz kullanıyorum çünkü mineral eksikliği olabilirSüpersin canım tebrik ediyorum azmine gücünü ve tabiiki metabolizma na
Canım yeşil çay ne kadar içiyorsun bilmiyorum onlarda düşürüyor tansiyon dur bence öyle olduğunda bi ölç takip et kendini yada tuzsuz mineral siz kalmissindir
Kocaman alkış sanadatebrikler
Tebrikler byy byy 70 ler olmuş
68Kac kilo ile başlamıştın
Benim de birkaç sabahtır uyanırken bacağıma kramp giriyorSaolasin canım çiçek de yazmış soda içmeyi deniyecegim tuz kullanıyorum çünkü mineral eksikliği olabilir
Onada magnezyum eksikliği diyorlar canım magnezyum mu alsan eczanedenBenim de birkaç sabahtır uyanırken bacağıma kramp giriyor
Evet canım olabilirOnada magnezyum eksikliği diyorlar canım magnezyum mu alsan eczaneden
Olmaz 9lu rakamlar da kutlanmalıÖyle canım. Çok şükür.
Güle güle diyelim.
Hedefi görmeden parti yapmak yasak .
Evet canım aynen öyle çok sıkıldım artık metabolizma ile bir türlü anlaşamıyoruz inatSalıya göre artı di mi canım tebrik ederim her eksi candır bizim için
Benimde oluyordu doktor hergün 1 soda iç dedi ve kesildi gercekten resmen bagirtiyorduBenim de birkaç sabahtır uyanırken bacağıma kramp giriyor
Tebriklerr ne yaptın sen öyle salıdan bu yana3 kilo süpersin
DunOnada magnezyum eksikliği diyorlar canım magnezyum mu alsan eczaneden
Ödemdir giden benim tahminim aralıklı oruç yapıyorum teşekkür Ler canımTebriklerr ne yaptın sen öyle salıdan bu yana3 kilo süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?