- 1 Aralık 2019
- 5.727
- 23.403
- 348
- 30
Bende yavaş yavas alistiriryorum kendimi kaptanımben de aynını yapıyorum en kötü acıktım ve öğün saatim geçiyor saat geç olmuş akşam olmuşsa bi karabuğday patlağı tamamdır bu alışkanlıkları hep burda kazandımm
Tamamm tamam gormemissimmmHahahahahha dedim kııaaazzz kaçırdınn onuhlgünahımı alma bikeremm
Onun gadasını alırım bendedi kız kankişinin günahını alma şimdi ben çok sordum o da dedi bana
İsteyen iradeeeemaşallah kız her gün bi sınav veriyon bizim de öğlen menü de beyti sarma vardı yimedim yimedimmm sadece bi çorba bi dilim ekmek yedim bee
Benden sana gelsin
benim ırmakıma laf yokkk ona göre bugün spor yapcak hemde simit bile yemedii siz görün de bakın bugün kü menüye özellikle hem beni hemBen yarın yapıcam söz
hele sen adanalısın bilirsin beytiyi bideeİsteyen iradeeee
Kıyamam sana kaptanım ya, üzme bu kadar kendini sonuçta daha yapacak birşeyin yok bazen aksilikler de oluyor kadınız sonuçta 3 tanesinin regli denk gelirse bittik zateninankı güveniyorum size canım sen gazla çalışırsın bende çokk hassas bir insanım biriniz yedim dese kötü bişey üzüldüğümle kalırım kimse kırılmasın diye bir şey de yazamam yanlış anlaşılırım diye ama inan ciddi üzülürüm dünya hassas kalpler için çok fazla cidden
eski bir alıntı oldu ozur dilerim kaptanımOlırsun olursun gec olsun güç olmasın canım.
Canım velilerim iyidir sağolsunlar diyettwyim de diyemiyorum alınıyorlarben köyde öğr olduğum için eski gelenekler pek kaybolmamış o yüzden sanırım
ben sen evlendin diye hatirlıyorum kaptanim yoksa ablan mıydı bir karisti kafamGecmis olsun canim
Zaman ne çabuk geciyor maşallah cocuklar büyümüş
Ben daha evlenmedim ki
Calisma hayatina baslamistim mart gibide istifa ettim kpss calistim simdi tekrardan is arıyorum atamanin ne zaman olacagi belli olmuyor
Evlilik belki yaza olur ama belli değil
Sınıf öğretmeniyim canım
Ya işte bu ya aşırı mutlu ettin beniişte bu elimizin tersiyle ittiklerimiz bizi hedefimşze taşıyacak. Senin yerine bıraktığın kısırın benim sıcaklığına aldırmadan yemedipim poğaca ( bak aklıma geldi ) böyle böyle gidecez hedefe. Bugün de tertemiz menü bekliyorum cabım
Peynir miktarını da yaz tamam mı canım zeytin veya ceviz de ekleyebilirsin. Akşam pide varmış iyiki kısırı bırakmışsın yoksa büyük bir ödemle uyanacaktın. Bugün yarın mis gibi bir mwnü ve salı günü eksi tabiki
Canım benim hadi gelsin artık 70 ler ligi
Canım nergisim benimsözümü aldım daha ne isterim
Menün aşırı sade ve güzel afiyet olsun canım.
Kahvaltı çok az olmuş yumurta ceviz muhakkak yeşillik ekle kabızlık yaşamayalım
abowww senin dilin neler soyluyor oyleÇok doğru söylüyorsun canım benim de kendi takımıma da anlatmaya çalıştığım şey bu sitarin de size anlatmaya çalıştığı şey bu gerçekten hani sadece kendimiz için Savaş vermiyoruz takımda olduğumuz için diğer arkadaşlarımızı da etkilememek adına onların da adına yarışıyoruz içimizden birisi bir şey yese diğerlerine de haksızlık yapmış oluyoruz bu arada salı günü alabilirim seni haberin olsunhaberin olsun
evde eliptik var bir an once attım kendimei ona suan ustundeyim hala 30 dk tamamlamak uzereyimOyyyyy masaallaaahh uyudu bide geriye evde kim var kız spora gidiyonsalonamı tvdenmi spor
çokda yorma kendini be kuzummmBugün sporda yapmaya niyetleniyorum akşamüstü yapacağım inşallah Şu an Okuldayım Efe'yi okulda bekliyorum 2 saat sonra eve geçeceğizyosunlupapatya
etli nohut ve pirinc pilaviBayılıyorum sana
Ne yemek koydun ocağa bana da fikir olsun
Tabiki kavuşacaksın.
Benim le aynı kilolarda benden bir ay sonra başlamışsın bak ben su an 74 lerdeyim sende bu kilolarda olacaksın çok yakında
Hiç kendimi yormayacam benim takımım beni nasıl güzrl savunuyor
Ne güzel kaptanım diyorsun bir daha desene
dikenli yollar ve zor yokuşlar ile kazanılan mutluluklar daha guzel olacak insaBugünkü sınavimda çiğ köfte
Yengem ev yapımı yapmış cağirdi çovukların çıkışına yetişecem yemeğe kalamam dedim kahve içeriz dedim. O zaöan yanına veririm dedi
Ve çok severim
Kıyamam sana kaptanım ya, üzme bu kadar kendini sonuçta daha yapacak birşeyin yok bazen aksilikler de oluyor kadınız sonuçta 3 tanesinin regli denk gelirse bittik zaten
benim ırmakıma laf yokkk ona göre bugün spor yapcak hemde simit bile yemedii siz görün de bakın bugün kü menüye özellikle hem beni hemSitare55 yi hem Tutku44 yu ekle kız görsünler menünü ve sporunu bi kabak sotele de ye hele bugün eliptik filan da yazzz bak nasıl keyiflencem ben helee eehheehhe I irmaknehirgol
ama sen tutkucum o kaptanım kelimesini bana demiştin hatırladın mı alıntıyı buldurtma şimdi bananaaeski bir alıntı oldu ozur dilerim kaptanım
masallah o sıcaklık var hala demek ki oralarda
ben sen evlendin diye hatirlıyorum kaptanim yoksa ablan mıydı bir karisti kafam
Hayirla insa guzellikler gelsin hayatına kaptanım
harikasın kaptanım
abowww senin dilin neler soyluyor oyle
benim kaptanım duymasın
evde eliptik var bir an once attım kendimei ona suan ustundeyim hala 30 dk tamamlamak uzereyim
çokda yorma kendini be kuzummm
etli nohut ve pirinc pilavi
benim kabak yogurtlama
insa kaptanımmm yaa ümidim o yonde artık hafiflemek istiyorum 7 leri gormek 6 lari ocak gelmeden gormek istiyorummmm
canım kaptanımm
dikenli yollar ve zor yokuşlar ile kazanılan mutluluklar daha guzel olacak insa
Kaptanım kaptanımmm ben şimdi geldim 3 gündür düğündeydim. En yakın arkadaşım evleniyordu ondan hiç giremedim. Bugün tam gaz devam ediyorummm. Sadece haftasonum kötü geçti. Ama oynamaktan eritmişimdir diye umut ediyorum. Ve kaldığım yerden devam ediyorum bugünyok yok regl insanlık halii olsun ona bişi demem sen spor yapcan mı bugün senden söz almışmıydım bugün çok kişi verdi söz hatırlayamadımm Azmet5255 verdi I irmaknehirgol verdi Boncuk2307 söz verdi Efenin_Annesi söz verdi Jou bebişli sezeryanlı ama belki azıcık yürüyüş yapar sibel_84 yeni ameliyatlı trueliving_ bebiş daha küçük öyle hatırlıyorum malahit pek yazmıyor bana Lotus1234 söz verdi vericek inşallah ha gayyret onuda zorlayacam söz vermeye nurovic zaten söz verdikii
kaptanlara saygımız sonsuz kim kaptansa onun icin elimzden geleni yaparızzzama sen tutkucum o kaptanım kelimesini bana demiştin hatırladın mı alıntıyı buldurtma şimdi bananaa
ollleeyyy bee oleyyy spor yapcanmı bugün yakalamışken hemen söz alayımmm senden de bugün menü ve spor olacak dimiiiKaptanım kaptanımmm ben şimdi geldim 3 gündür düğündeydim. En yakın arkadaşım evleniyordu ondan hiç giremedim. Bugün tam gaz devam ediyorummm. Sadece haftasonum kötü geçti. Ama oynamaktan eritmişimdir diye umut ediyorum. Ve kaldığım yerden devam ediyorum bugün
e iyi bakalım izleyelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler ehehehehkaptanlara saygımız sonsuz kim kaptansa onun icin elimzden geleni yaparızzz
yenilirsiniz biraz üzülürüz ama napalım hayat bu iste
Hani meze veriyorlar ya kaptanım aşırı derecede acıkmıştım ve migrenim tutmuştu ilaç içmek için yedim onları özürrrcanım menü ve hareket güzel maşallah sadece çiğ köfteyi cumartesiye kadar beklet olur mu cok canın isterse o zaman yersin spor içinde sözü aldım senden eğer tam olarak da iyileştiysen bisikletine binmeye devam hadi bakalım 68.5 görücem senden ben bu hafta inanıyorum o elbiseler şıkır şıkır giyilip gezinilmeye gidilecek dimi amaa
Vallaha sen böyle öğretmen gibi şey edince şimdi Yulaf yiyorum meyve bile yok bak sen düşün. Meyveyi spordan sonra yiyeceğim.sibel_84
nurovic
Jou
Efenin_Annesi
trueliving_
G Goklerce
I irmaknehirgol
Boncuk2307
malahit
Azmet5255
Lotus1234
naber arkadaşlarımmm bugünn ben 1 saat veyaa 1,50 saat yürüycem yarınki savaşı kazanabilmek içinn siz bugün ne sporları yapacaksiniz bakimmm kaptanınızn gözü üzerinizde ona göree
Ben reglim, kaptanım da öyleydi galiba.Kıyamam sana kaptanım ya, üzme bu kadar kendini sonuçta daha yapacak birşeyin yok bazen aksilikler de oluyor kadınız sonuçta 3 tanesinin regli denk gelirse bittik zaten
Evet ben söz verdim oğlanı uyutmadan önce en azından yarım saat yapacağım sözümüz söz bizimyok yok regl insanlık halii olsun ona bişi demem sen spor yapcan mı bugün senden söz almışmıydım bugün çok kişi verdi söz hatırlayamadımm Azmet5255 verdi I irmaknehirgol verdi Boncuk2307 söz verdi Efenin_Annesi söz verdi Jou bebişli sezeryanlı ama belki azıcık yürüyüş yapar sibel_84 yeni ameliyatlı trueliving_ bebiş daha küçük öyle hatırlıyorum malahit pek yazmıyor bana Lotus1234 söz verdi vericek inşallah ha gayyret onuda zorlayacam söz vermeye nurovic zaten söz verdikii
Evet spor çok olmaz ama dün gece 12’ye kadar oynadım. Menümü tabi ki paylaşıcam. 2 günü de paylaşayım mı ama cidden kötü bi menü. Düğünde tutmak istemedim. Ama kalan günler de telafi edicem.ollleeyyy bee oleyyy spor yapcanmı bugün yakalamışken hemen söz alayımmm senden de bugün menü ve spor olacak dimiii
Aahhkimsem yokki yürüyüşe çıkayiim kuzum gurbetteyim spor salonu bile var sitede ama inemiyorumyok yok regl insanlık halii olsun ona bişi demem sen spor yapcan mı bugün senden söz almışmıydım bugün çok kişi verdi söz hatırlayamadımm Azmet5255 verdi I irmaknehirgol verdi Boncuk2307 söz verdi Efenin_Annesi söz verdi Jou bebişli sezeryanlı ama belki azıcık yürüyüş yapar sibel_84 yeni ameliyatlı trueliving_ bebiş daha küçük öyle hatırlıyorum malahit pek yazmıyor bana Lotus1234 söz verdi vericek inşallah ha gayyret onuda zorlayacam söz vermeye nurovic zaten söz verdikii
Paylaş madem çokda yüreğime indirmeden ama bugün yarım saatcik leslie de eklesenn lüüüttfennEvet spor çok olmaz ama dün gece 12’ye kadar oynadım. Menümü tabi ki paylaşıcam. 2 günü de paylaşayım mı ama cidden kötü bi menü. Düğünde tutmak istemedim. Ama kalan günler de telafi edicem.
evet regl bende de var kuzumm ama eksideyim sus suss ben sizin için savaş veriyorum yarına sporun ödemi olmasa iyiHani meze veriyorlar ya kaptanım aşırı derecede acıkmıştım ve migrenim tutmuştu ilaç içmek için yedim onları özürrr
Vallaha sen böyle öğretmen gibi şey edince şimdi Yulaf yiyorum meyve bile yok bak sen düşün. Meyveyi spordan sonra yiyeceğim.
Ben reglim, kaptanım da öyleydi galiba.
Evet ben söz verdim oğlanı uyutmadan önce en azından yarım saat yapacağım sözümüz söz bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?