Canım vücut adaptasyondaBen sabah çocukların sesine uyandım. Bıraksalar bir saat daha uydurdum ki ben sabah her zaman erkenden uyanan biriyim. Ama artık değişti herhalde huyum. Gözlerimi açamıyorum bazen sanki üzerine birisi oturmuş kalkmıyor. Yaşlanıyorum herhalde ..
Bu hangi tartı canım?Kızlar hazır aklıma gelmişken benim tartıyı nasıl ayarlarım ya vücut yağ oranı kas oranı falan her tartılmada hesaplıyor ya bir türlü ayarlıyamadım
Erimişsin abla maşallah
Saolasin canım benim belimin ağrısı tuttu hastanelerdeyim iki gündür yaGeçmiş olsun canım iyimisin
Geçmiş olsun canımSaolasin canım benim belimin ağrısı tuttu hastanelerdeyim iki gündür ya
Fıtık miSaolasin canım benim belimin ağrısı tuttu hastanelerdeyim iki gündür ya
Aylık hedef geçen hafta değil miydi
Canım her türlü eksiyi severiz olsun haftaya daha iyi olur
Tebrik ederim canım
Tamam canım
Daha önce yazdım ama görmedin sanırım canım geçmiş olsunSaolasin canım benim belimin ağrısı tuttu hastanelerdeyim iki gündür ya
Birazdan başlayacağım canım daha yapmadım eksik olanları bekliyordumKaptanım listeyi yapmadıysanız ben tuvalete çıkabildim sonunda takımı kötü etkilememek için bu sonucu ekleyebilirsenizLenaG
Hadi bakalım 9 lara veda gelsinSelam kızlar
Geçen cumartesi 91.45
Bugün 91.10
Fark -0.350
Gece yemeyeydim iyiydi
İnşallah eriyip giderim yaTamam canım tekrardan başlangıcın hayırlı olsun
Afiyet olsun çok güzel
C.tesi den c.tesiye alıyoruz haftalık olarak ama salıdan bu yana harika bir eksi çok tebrik ederim canım
İlkin günahı olmazmış zaten çok az bişi canım hemen gider
Acil şifalar dilerim canımSaolasin canım benim belimin ağrısı tuttu hastanelerdeyim iki gündür ya
@Jou rakip mi arıyon
Aslında yarış mi yapsak kilolarınıza yakın olanlar arasindaEvett hahahahdaha fazla gaza gelmemizz şaarrtt
Yemene ragmen guzelSelam kızlar
Geçen cumartesi 91.45
Bugün 91.10
Fark -0.350
Gece yemeyeydim iyiydi
Yok yok artık burdayımhoşgeldinnn canımm kaçıp gitme ama bak
Saol kaptanimm bugün pek giremedim bı bakıp çıkıyorum disaridayim çok saolasin sen de daha iyisindir inşallahCanım her türlü eksiyi severiz olsun haftaya daha iyi olur
Tebrik ederim canım
Tamam canım
Daha önce yazdım ama görmedin sanırım canım geçmiş olsun
Saolasin ablacımAcil şifalar dilerim canım
Fıtık da vardı da asıl fibromiyalji kas ağrılarıFıtık mi
Çok geçmiş olsun
Kayseri'de bu saglik memuru var sınıkcı
Doktorlar bile gidiyor adama
Bulmak bilmek lazım böyle yerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?