- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Canım doğru söylüyorsun dün 2 dilim yemiştim tam buğday ekmeği bu gün hiç canım istemediCanım ekmek yemelisin bence en azından kahvaltıda iki dilim. Çünkü bu sekilde metabolizma yavaslamaya baslar ve vucudumuzun ekmege de ihitiyacı var. Bazen vücut kıtlık moduna giriyor belki biliyorsundur
HuhuuuvvvvvvvvJou sen bugun nerelerdesin acaba
Bak ne anlatcam sana sabah arkadaşla yururken alana havalı bir tip geldi kupeli falan erkek
Sonra bir baktım ip cıkardı piyasaya tabi biz bunu turlarken parça parça görüyoruz
Her ordan gecişimde ipe böyleyim
Adam atlamaya basladı baya boxer step veya capraz atlama falan yapıyor
Ben daha da sulandım tabi
En son adam dinlenmeye gecince " pirdin ipinizi ilibilir miyim?" Dedim
Tabi tabi dedi hemen bi 200 atladım
Arkadaşım bana nasııl gülüyor ipi görünce tüm dikkatin dağıldı diye
Bir mile Leslie daha yaptım toplamda 3mile oldu bugün+sabahki yarım saat yürüyüş de vardı kaptanlarımHayırlı akşamlar arkadaşlar
LenaG Mthn83
Öğlen 12.30//
Tavuk şiş ızgara (150/180gr)
Bir fındık lahmacun (yemek kaşığı büyüklüğünde)
Bir bardak ayran
Akşam 19.30//
Bir kabaktan mücver
(kabak iki ince dilim kaşar mısır glutensiz un ve bir âdet yumurtadan az yağda tavada çevirdim krep gibi oldu)
Bir üçgen peynir
Yarım bardak az şekerli ev yapımi vişne hoşafı
Spor//
Yarım saat yürüyüş yaptım sabah✓
Akşam iki mile Leslie ✓
3 lt su bitti✓
Geçmiş olsunn kaptanımmozel gunümun ilk 2 gunuydu perisan oldum normalde bu kadar olmazdım bu sefer karnım ağrıdı migdem bulandı ev ahalisine yemek bebege yemek yorgurt mayalamam lazim süt kokusu neyse bugun daha iyiyim şükür canım
İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşursunAfiyet olsun arada 2 dilim kekten birşey olmaz
Afiyet olsun aslında birazcık kaçmış gibi
Afiyet olsunsözünü unutma ama
Afiyet olsun jou cum gayet güzel
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Kahvaltı pek olmamış bir de revaniafiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun akşam saati biraz öne çekelim canım
O kadar al ver yaptım ki hatırlamıyorum valla
Afiyet olsun hem simit hem pişi bir de tulum peyniri fazla canım. Baget de 4 fazla
Afiyet olsun canım fazla kaçmış ekmek türevleri
Geçmiş olsun kaptanım bugün ben de iyi değilim
Afiyet olsun gayet iyi
Çok güzel görünüyor afiyet olsun
Canım sabah iyi kalktım ama sonradan bir kötüledim biraz fenalaştım gibi oldu öğlene doğru yattım anca kalkabildim. P.tesi ye kadar idare etmeye çalışıyorum olmadı akşam acile gideceğim şimdi başım zonkluyor aynı zamanda
Afiyet olsun acıkırsın akşama ama gün içinde de kaçmış biraz
Kendime gelmeye çalışıyorum canım . Menüme uyamadım büyün gün uyudum diyebilirim
Kız sen her akşam 3tane misket köfte deyince ben acikiyorum senin yerinee
Geçmiş olsun kaptanımAfiyet olsun arada 2 dilim kekten birşey olmaz
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun hem simit hem pişi bir de tulum peyniri fazla canım. Baget de 4 fazla
Afiyet olsun gayet iyi
Canım sabah iyi kalktım ama sonradan bir kötüledim biraz fenalaştım gibi oldu öğlene doğru yattım anca kalkabildim. P.tesi ye kadar idare etmeye çalışıyorum olmadı akşam acile gideceğim şimdi başım zonkluyor aynı zamanda
Kendime gelmeye çalışıyorum canım . Menüme uyamadım büyün gün uyudum diyebilirim
Ayy midem kötü oldu ne tarifi görünce zaten haşlanmış yumurta yemem yağda bile gönülsüz yiyorum bunlar tatlı yapmiss ayyy sırf yumurtadan yapılır diye mayonezin tadını bilmem ben
Kizlar bu aralar çok meshur bu tatli icinde Un yok haslanmis yumurta bal kakako tam diyet tatlisi en azindan tatli krizlerine protein yuksek bir çözüm olur ben henüz denenedim haslanmis yumurtadan dolayıama denemeyi dusunuyorum
Benimde önümü çıkıyor ama haşlanmış yumurtayı gözden çıkaramam ya kötü olursa migdem bulanirsa diye korkum var
Kizlar bu aralar çok meshur bu tatli icinde Un yok haslanmis yumurta bal kakako tam diyet tatlisi en azindan tatli krizlerine protein yuksek bir çözüm olur ben henüz denenedim haslanmis yumurtadan dolayıama denemeyi dusunuyorum
Benim ikizlerde sulanıyor onlara da çok özenerek hazırlıyorumAfiyet olsun canım böylr özenilmiş tabaklar benim hem gözümü hem mifemi doyuruyor kendim de böyle yapmaya çalışıyorum bu sefer evin kalan ahalisi benim tabağıma sulanıyor
Teşekkür ederim cnmAfiyet olsun arada 2 dilim kekten birşey olmaz
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun gayet iyi
Ayyy29 ağustos çarşamba
Açkarna ; 1litre su - ananas surubu suyu 1bardak
Kahvaltı : 11.00
Kavrulmuş yulaf omlet 2 yumurtalı
1 salatalık
Yarım domates
4 zeytin
1 dilim çavdar küçük
Rezene kimyon çayı
Akşam : 20.00
Süt yulaf ceviz badem
10.00
Tarçınlı maden suyu
2.5 litre su
Efenin_Annesi Elhan LenaG
.
Kuzu 1 avuç kuruyemişi görmüyor musunKız sen her akşam 3tane misket köfte deyince ben acikiyorum senin yerinee
Geçmiş olsun kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?